2015 Şubat Anneleri

yok canim imkansiz
esim tek çalisiyor restoranimiz var
musteriler baksa belkii :)
benim goturmem daha mantikli o derece imkansiz yani :)))
Hımm tekse olmaz tabi. Sabah bir komşun öğleden sonra diğer komşun baksa. Yapacak birşey yok gurbet bu açıdan zor. Bir şekilde gitmen lazım. İnşallah paşa da uslu durur sıkıntı olmaz :)))

Hımm tekse olmaz tabi. Sabah bir komşun öğleden sonra diğer komşun baksa. Yapacak birşey yok gurbet bu açıdan zor. Bir şekilde gitmen lazım. İnşallah paşa da uslu durur sıkıntı olmaz :)))
yok toplamda 3-4 saaat falan , kazayla uyursada 2 saat gider uykusu normalde
sabah çocuklari, okula birakiyom ordan ekmek alip eve gelicem esim yoldayken ariyor açbuk gel çocuk durmuyor diye

Muz hiç vermiyor musun ? Ben uyumadan önce Muzlu süt içiriyorum. Onun harici bende tatlı vs vermiyorum ama arada bizim yediğimiz keklerden otlanıyor )

sabah çocuklari, okula birakiyom ordan ekmek alip eve gelicem esim yoldayken ariyor açbuk gel çocuk durmuyor diye
Formasyon neyle ilgili canım? Şimdi söylemesi kolay ama sen kime bırakırsan bırak, ağlayacak sonra elbet susacak.. Yorma güzel kafanı, sonuçta gitmek zorundasın, babası da baksa başka biri de baksa elbet alışacak.. Önemli olan güvendiğin birine bırakman..

Şimdiden stres yapma bu çocuklar değişik şaşırtıyorlar her zaman.
Geçen gün eşimin de benim de diş hekimine gitmemiz gerekiyordu birlikte gittik. Benim işim bitti onu aldılar . Toplamda 4 saatten fazla bebek arabasında oturdu uyudu. Çok şaşırdım. Allah yardım ediyor. Bak gör hiç üzmeyecek uslu uslu duracak kuzun :)))

Canim belki size oyle yapar da baskasiyla yapmaz o kadar sıkma canini. Duru'nun da hep nazi bana maalesef. Ben ve baabsi yokken cok sakin

Tamam tavsiyenize uyacağım herdonemdede farklı bir sorunları oluyor çocukların sen nasılsın bu arada iyimisin
İyiyim iyiyim sağol.hatta herşey eskisinden daha iyi oldu.kendimi yavaşlattım ve çocuklara karşı sakinim.sabretmiyorum hakketten daha sakinim daha toleransli.kurallari gevsettim.ve çocuklarda daha uyumlu.ama bu hal aglamaktan rahatladigim için mi yoksa sarı kantaron içiyorum ondan mı bilmiyorum.bu ruh halimi kaybetmek istemiyorum.

Kızlar çok güzel bir kitap bitirdim şu an,vaktiniz olursa tavsiye ederim " jojo moyes'in bir artı bir " adlı kitabı. İnsanın kafasını karıştırmayan, basitçe anlatılmış, film gibi bi kitap.

Kızlar çok güzel bir kitap bitirdim şu an,vaktiniz olursa tavsiye ederim " jojo moyes'in bir artı bir " adlı kitabı. İnsanın kafasını karıştırmayan, basitçe anlatılmış, film gibi bi kitap.
mery cim çocugun yemesi uyumasi saatli demi sizde?
nasil bi duzeniniz var biraz anlatabilirmisin

ben bu çocuga bakma yontemini degistircem galiba
bildigim yontemle olmuyor
arkadasim sorunun bende oldugunu dedi :) yemesi falan saat li deil diye :)
denemekden zarar gelmez
uyumasi uyanmasi yemesi kisaca bi ozetleyebilirmisin

Çok sevindim eminim çoğu kişi sevinmiştir bende her zaman kendi kendimi motive eden ve moralimi düzelten kişiyim içimde çok negatiflik biriktiriyorum yoksa hayat çok kötü geciyor.

Bizimki de esnek düzenlidir.ama ben kurmadim düzeni kendi düzeni.sadece sinyalleri takip ediyorum.uyku yemek vs.hakanda yok mu kendi düzeni.diğer cocuklarla ilgilencem derken onunki kaynıyor olabilir.uyku saati vs.kaydımı uyumuyodur falan

Sarı kantaronun etkisi nedir?
Çok çok sevindim iyi olmana, ne güzel hemen çıktın o olumsuz ruh halinden maşallah sana allah daha çok güç kuvvet versin :))

yeb4 canim bugun Duru kontrole gitti 1 haftadir alerji ilaci kullaniyodu zaditen bi de karisim bi damla. Doktor alerji ilacina bahar bitene kadar devam etsin demis. Yani alerjisi var. Demek ki ondan kurumuyodu bi burnu. Geniz etine de bakmis cok kotu degil ama takip edilmeli demis. Bizimki doktoru gorur gormez aglamis bu kez. Nasil da taniyorlar artik.

Kizlar benim kiza babannesi el opmeyi ogretti. Cok komik ama opmeden hemen basina koyuyo. Dayisi geldigi gun pek pas vermedi once ama dayisi ona getirdigi oyuncagi verince bizimki elini bile optu cok komikti. Dedim ne ara bu kadar menfaatci oldu bu sipa

Çok tatlılar Aklıma iyi getirdin bende öğreteyim şua ara ne yapsak aynısını yapıyor kolonya döküyorum eline hemen ovusturuyor ellerini yüzüne sürüyor bide Amin yaptırıyorum ellerini ta ensesinden getirerek yapıyor bazen tek el ama olsun namaz kildigimizi görünce yapıyor

yeb4 sonunda somonu aldım pişirdim yedim tavada yaptim ama hafif yağda kızarttım biraz kekik sarmısak ve tuz çok çabuk pişti harikaydı yanında patates yaptım ama oğlan daha yemedi Bugün uzun aradan sonra ilk kez ikinci uykuyu uyuyor normalde aylardır tek uyku ile gayet güzel idare ediyor Bugün çok erken uyudu ve sadece bir saat bizimki öğlen 2saat uyur çünkü kalksinda yesin tombik dönerim :))

Oyy maşallah duruya :) ayaz da öpğyor ama anlına götürmüyor :) tembel yaa benim oğlan zor öğreniyor biraz bi bye bye yapmıyor hala sinir oldum :)))

Can'ım ben ikisini emzirmedim çünkü benim oğlum zaten bırakmak üzereydi beni ben hamile kalınca
Ama oğlumun ağzına arada sırada sıkıyordum merak edip yanıma gelince :)

Benim kız da oyunlar yapıyor deliriyor popoyu sallıyor abisi davul çalarken ama hala yürümüyor sadece oturduğu yerden kalkıyor ya da biryerden tutunup sıralıyor 13. Ayımız bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…