2015 Şubat Anneleri

Aynen cok tatlilar canim ya bizimki de ezan okununca amin yapiyo. Bazen tek elle yapiyo hakkaten:)

Oyy maşallah duruya :) ayaz da öpğyor ama anlına götürmüyor :) tembel yaa benim oğlan zor öğreniyor biraz bi bye bye yapmıyor hala sinir oldum :)))
Zor ogrenmiyodur canim ilgi alani farklidir Ayaz beyin de. Kizlar daha merakli sanki boyle seylere:) El sallamadir opucuk gondermedir. Biraz cilveli oluyolar.

Tabi Can'ım. Sabah ortalama yedi gibi uyanıyor sekize kadar kahvaltı faslı, sonra bakıcı teyzesi meyve falan veriyor eline, on gibi uyku, ortalama bir saat uyuyor, onbir onbir buçuk arası çorba yediriyor teyzesi, bir buçukta ben emzirerek uyutuyorum. Üç buçukta uyanıyor, dört dört buçuk arası yemek, yediye kadar istediği Zaman emziriyorum, yedi buçukta yoğurt süt yada işte hafif yiyecek bişeyler, en geç sekiz çeyrekte uyku. Gece iki üç gibi emziriyorum bide sabah beş gibi.. Öyle işte canım.. Bilmiyorum bizimki mi doğru seninki mi ama ben en azından hangi saatte ne yapacağımı biliyorum ve acaba aç mı acaba uykusu mu var filan demiyorum..

Anammm ne tatlı yaa :)) Tuna da horoz ve tavukları görünce gencinden bi ses çıkarıyor gıt gıt gıdık demeye çalışıyor herhalde. Bizim buralar hayvan haşerat dolu bi yerden inek çıkıyor, öte taraftan köpek, bide kedi görünce miyavlıyor, ay ne çabuk büyüdüler ya yerim hepsini

yani bisey yemeden uyyabiliyormu :)
ben hep aç uyyamaz diye çocuklari tok yatiririm
bugun emzirdim ama uyudu sut mu var çokmu uykusu vardi onndan uyudu aç likla uykunun ilgiis yokmu onu bilemiyorum

bugunu yazayim bak

7 30 da uyandi ,8 de biberon yaptim
9 45 de 1 tavada yumurtanin yarisini yedi
11 15 de 125 mg yogurt yedi ustune sut içti ,çabuk uyusun diye emzirdim uyudu
normalde 2 saat uyur bugun az uyudu 1 saat uyudu
1 30 da yemek verdim yemedi
arkadasim yemek duzeni koy aksama yesin o yemedigni deyince denemeye çalistim

2 30 da bi muz yedi
4 30 da da emzirdim uyudu ( 1.5 saat)
7 de de oglenki yemegi verdim yine yemedi brookoliydi
sonra bizim yediigmiz sebzeli bulgur pilavinin tadina bakdi ondan yedi kuçuk bi kase yaninda yoghurtla

20 30 da da az oncede agla agla susturamadim biberon yaptim 100 ml içti sustu

ne zaman uyur bilmiyorum oglen uykusunun ilki yarim kalmisti aglayarak uyanmii$ti ikinciyi guzel uyudu
geceye ALLAH kerim :)

liste uzun gibi duruyor ama çok yemiyor banami oyle geliyorki
sut yogurt meyva okey onlarda sorun yok da yemegi reedetiyor sipa
ama bulgur pilavini da bayila bayila yedi
onada elime ne geçtiyse atmistim sogandan sucuga kdr baya bi karisik di çokda guzel olmustu soylemesi ayip
bu çocuk agzinin tadinida buliyor bu yasta :))

illaki etkiliyor digerlerinin okuldan almasi koymasi vs
uykyu bile et kiliyor
duzeni uyyup uyanmasina goreydi aslinda
duzen var gibi de saati uykuya gore degsiiyor

Yemeği reddetmemis brokoliyi reddetmis baksana.canı ot istememiş demekki.bizimki de beğenmediği ya da o an canının istemediği şeyi aç olsa bile yemez.

Ayy canim yaa yerim ben onu. Ama guzel bence bu hayvanlari gormesi. Cocuklar artik hic tanimiyo inek tavuk falan.

Belki aralarda atıştırdıydı için yemiyordur Can'ım, fazla süt veriyorsun gibi geldi bana, ben yedirdim de yatırdım yedirmedim de yatırdım hepsinde aynı şekilde uyudu uyandı. Ben aç olduğunu zannetmiyorum Tuna'nın, yoksa aç mı kız?

Ayy canim yaa yerim ben onu. Ama guzel bence bu hayvanlari gormesi. Cocuklar artik hic tanimiyo inek tavuk falan.
Aynen Can'ım hayvanlarla arası çok iyi, kedilerin kuyruğunda tutuyor, elinden gelse sürüye sürüye yürüyecek :))

gelincikgibi canım Nasıl gidiyor rejim? fire vermedin dimi :)) ben bugün küçücük bir parçacık bitter çikolata yedim ayyy Nasıl iyi geldi anlatamam :))

Ya kızlar ben doktora sorduğumda çocukların öğün arası en az 3 saat olmalı demişti.. Ben mesela ayaza sabah 8 gibi kahvaltı yaptırıyorum taa 10.30-11.00 gibi uyuyor ve karnı tıka basa dolu olunca da daha az uyuduğu bile oluyor, fazla tok olunca da sindiremiyorlar uyuşamıyorlar gibi geliyor bana.. Akşam da mesel uyku ve yemek arası en az 1.5 saat olmalı diyorlar..

gelincikgibi canım Nasıl gidiyor rejim? fire vermedin dimi :)) ben bugün küçücük bir parçacık bitter çikolata yedim ayyy Nasıl iyi geldi anlatamam :))
Canımm yani kaçamak yapıyorum özellikle akşamları ama yine iyi gidiyor sanki.. Ben bitter yiyorum her gün %80 kakao oranlı fazla yiyemiyorum zaten ondan çok acı :))) bugün tartıldım dayanamadım eksikmiş bi yarım kilo kadar :)))

Vaaaay harikasın, salı tartılıcam. Ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum valla. Bugün on dakka dans ettim, bide seksen tane yarım mekik çektim, şu an bacaklarım tutmuyor :)) ay ben çok gaza geldim yine, baya baya bi forma girmek istiyorum.

Ara öğün olarak bugün, buzluna yazdan koyduğum kayısıların üstüne bi tatlı kaşığı fındık ceviz serptim, biraz da bal koydum, çok güzel odu ama bi sor yetti mi diye yetmedi tabi :)) akşamı iple çektim valla. Ama benim için bi mucize üç gündür ekmek yemiyorum

Ben de hissetmiyordum sırf meraktan az da olsa bir fark olur kesin yavaş yavaş :)) ohooo ne güzel bende hareket maalesef yok önce vermem lazım sonra sıkılaşırım :) ekmek ben de kahvaltıda tahıllı yiyorum iki dilim sonra yok ama canım sürekli bişi istiyor Nasıl olacak anlamadım hele akşamları durduramıuorım yine kurabiye yedim bi ton offfff :) ağzın gidişince ne yiyorsun ??

Yeme tatlım yemeye bak harika olucaz fıstık olucaz taş olucaz taşşş :)) ben kuruyemiş yiyorum öyle abartmadan, Üçbaş fındık kaju badem, dediğim gibi meyve yedim bugün, bazen teneffüste beş altı tane çubuk kraker, bide kellogsun krakerleri var fesleğenli domatesli filan ondan, Aslı'na bakarsan çoğu Zaman aç hissediyorum ama yemiyorum bişey. Çok dayanamazsam salatalık havuç kemiririm sanırım..

Ya aç olmuyorum da canım istiyor işte :)))
Haklısın kız yemicem, taş olucaz görüşmemize kadar vermiş oluruz belki :))) aaaa süper fikir, havuç yerim ben de.. Ya ben aslında neler yemek serbest neler değil onda kalakalıyorum çünkü bilmiyorum, meyve akşamları dışında her türlü serbest mı? Veya mesela yoğurt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…