- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Olsa çağırırlardı eminim çok önemserler çünkü ama yarına randevu alabilmiş eşim bakalım başlarlar yavaş yavaşAmanın nasıl durdun kız aşı yaptırmadan bi sakıncası yok muymuş?
Babası uyutsun ben öyle vazgeçirdim seni ggörürse meme gelir yine aklına sen hiç görünmeKızlar şu memede uyuma işinden nasıl vazgecirebilirim ve çoğunlukla bizimle yatıyor bu konuda fikri olan
Aynen cok tatlilar canim ya bizimki de ezan okununca amin yapiyo. Bazen tek elle yapiyo hakkaten:)Çok tatlılar Aklıma iyi getirdin bende öğreteyim şua ara ne yapsak aynısını yapıyor kolonya döküyorum eline hemen ovusturuyor ellerini yüzüne sürüyor bide Amin yaptırıyorum ellerini ta ensesinden getirerek yapıyor bazen tek el ama olsun namaz kildigimizi görünce yapıyor
Zor ogrenmiyodur canim ilgi alani farklidir Ayaz beyin de. Kizlar daha merakli sanki boyle seylere:) El sallamadir opucuk gondermedir. Biraz cilveli oluyolar.Oyy maşallah duruya :) ayaz da öpğyor ama anlına götürmüyor :) tembel yaa benim oğlan zor öğreniyor biraz bi bye bye yapmıyor hala sinir oldum :)))
Tabi Can'ım. Sabah ortalama yedi gibi uyanıyor sekize kadar kahvaltı faslı, sonra bakıcı teyzesi meyve falan veriyor eline, on gibi uyku, ortalama bir saat uyuyor, onbir onbir buçuk arası çorba yediriyor teyzesi, bir buçukta ben emzirerek uyutuyorum. Üç buçukta uyanıyor, dört dört buçuk arası yemek, yediye kadar istediği Zaman emziriyorum, yedi buçukta yoğurt süt yada işte hafif yiyecek bişeyler, en geç sekiz çeyrekte uyku. Gece iki üç gibi emziriyorum bide sabah beş gibi.. Öyle işte canım.. Bilmiyorum bizimki mi doğru seninki mi ama ben en azından hangi saatte ne yapacağımı biliyorum ve acaba aç mı acaba uykusu mu var filan demiyorum..mery cim çocugun yemesi uyumasi saatli demi sizde?
nasil bi duzeniniz var biraz anlatabilirmisin
ben bu çocuga bakma yontemini degistircem galiba
bildigim yontemle olmuyor
arkadasim sorunun bende oldugunu dedi :) yemesi falan saat li deil diye :)
denemekden zarar gelmez
uyumasi uyanmasi yemesi kisaca bi ozetleyebilirmisin
Anammm ne tatlı yaa :)) Tuna da horoz ve tavukları görünce gencinden bi ses çıkarıyor gıt gıt gıdık demeye çalışıyor herhalde. Bizim buralar hayvan haşerat dolu bi yerden inek çıkıyor, öte taraftan köpek, bide kedi görünce miyavlıyor, ay ne çabuk büyüdüler ya yerim hepsiniKizlar benim kiza babannesi el opmeyi ogretti. Cok komik ama opmeden hemen basina koyuyo. Dayisi geldigi gun pek pas vermedi once ama dayisi ona getirdigi oyuncagi verince bizimki elini bile optu cok komikti. Dedim ne ara bu kadar menfaatci oldu bu sipa
yani bisey yemeden uyyabiliyormu :)Tabi Can'ım. Sabah ortalama yedi gibi uyanıyor sekize kadar kahvaltı faslı, sonra bakıcı teyzesi meyve falan veriyor eline, on gibi uyku, ortalama bir saat uyuyor, onbir onbir buçuk arası çorba yediriyor teyzesi, bir buçukta ben emzirerek uyutuyorum. Üç buçukta uyanıyor, dört dört buçuk arası yemek, yediye kadar istediği Zaman emziriyorum, yedi buçukta yoğurt süt yada işte hafif yiyecek bişeyler, en geç sekiz çeyrekte uyku. Gece iki üç gibi emziriyorum bide sabah beş gibi.. Öyle işte canım.. Bilmiyorum bizimki mi doğru seninki mi ama ben en azından hangi saatte ne yapacağımı biliyorum ve acaba aç mı acaba uykusu mu var filan demiyorum..
illaki etkiliyor digerlerinin okuldan almasi koymasi vsBizimki de esnek düzenlidir.ama ben kurmadim düzeni kendi düzeni.sadece sinyalleri takip ediyorum.uyku yemek vs.hakanda yok mu kendi düzeni.diğer cocuklarla ilgilencem derken onunki kaynıyor olabilir.uyku saati vs.kaydımı uyumuyodur falan
Yemeği reddetmemis brokoliyi reddetmis baksana.canı ot istememiş demekki.liste uzun gibi duruyor ama çok yemiyor banami oyle geliyorki
sut yogurt meyva okey onlarda sorun yok da yemegi reedetiyor sipa
ama bulgur pilavini da bayila bayila yedi
onada elime ne geçtiyse atmistim sogandan sucuga kdr baya bi karisik di çokda guzel olmustu soylemesi ayip
bu çocuk agzinin tadinida buliyor bu yasta :))
Ayy canim yaa yerim ben onu. Ama guzel bence bu hayvanlari gormesi. Cocuklar artik hic tanimiyo inek tavuk falan.Anammm ne tatlı yaa :)) Tuna da horoz ve tavukları görünce gencinden bi ses çıkarıyor gıt gıt gıdık demeye çalışıyor herhalde. Bizim buralar hayvan haşerat dolu bi yerden inek çıkıyor, öte taraftan köpek, bide kedi görünce miyavlıyor, ay ne çabuk büyüdüler ya yerim hepsini
Belki aralarda atıştırdıydı için yemiyordur Can'ım, fazla süt veriyorsun gibi geldi bana, ben yedirdim de yatırdım yedirmedim de yatırdım hepsinde aynı şekilde uyudu uyandı. Ben aç olduğunu zannetmiyorum Tuna'nın, yoksa aç mı kız?liste uzun gibi duruyor ama çok yemiyor banami oyle geliyorki
sut yogurt meyva okey onlarda sorun yok da yemegi reedetiyor sipa
ama bulgur pilavini da bayila bayila yedi
onada elime ne geçtiyse atmistim sogandan sucuga kdr baya bi karisik di çokda guzel olmustu soylemesi ayip
bu çocuk agzinin tadinida buliyor bu yasta :))
Aynen Can'ım hayvanlarla arası çok iyi, kedilerin kuyruğunda tutuyor, elinden gelse sürüye sürüye yürüyecek :))Ayy canim yaa yerim ben onu. Ama guzel bence bu hayvanlari gormesi. Cocuklar artik hic tanimiyo inek tavuk falan.
Canımm yani kaçamak yapıyorum özellikle akşamları ama yine iyi gidiyor sanki.. Ben bitter yiyorum her gün %80 kakao oranlı fazla yiyemiyorum zaten ondan çok acı :))) bugün tartıldım dayanamadım eksikmiş bi yarım kilo kadar :)))gelincikgibi canım Nasıl gidiyor rejim? fire vermedin dimi :)) ben bugün küçücük bir parçacık bitter çikolata yedim ayyy Nasıl iyi geldi anlatamam :))
Vaaaay harikasın, salı tartılıcam. Ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum valla. Bugün on dakka dans ettim, bide seksen tane yarım mekik çektim, şu an bacaklarım tutmuyor :)) ay ben çok gaza geldim yine, baya baya bi forma girmek istiyorum.Canımm yani kaçamak yapıyorum özellikle akşamları ama yine iyi gidiyor sanki.. Ben bitter yiyorum her gün %80 kakao oranlı fazla yiyemiyorum zaten ondan çok acı :))) bugün tartıldım dayanamadım eksikmiş bi yarım kilo kadar :)))
Ben de hissetmiyordum sırf meraktan az da olsa bir fark olur kesin yavaş yavaş :)) ohooo ne güzel bende hareket maalesef yokVaaaay harikasın, salı tartılıcam. Ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum valla. Bugün on dakka dans ettim, bide seksen tane yarım mekik çektim, şu an bacaklarım tutmuyor :)) ay ben çok gaza geldim yine, baya baya bi forma girmek istiyorum.
Ara öğün olarak bugün, buzluna yazdan koyduğum kayısıların üstüne bi tatlı kaşığı fındık ceviz serptim, biraz da bal koydum, çok güzel odu ama bi sor yetti mi diye yetmedi tabi :)) akşamı iple çektim valla. Ama benim için bi mucize üç gündür ekmek yemiyorum
Yeme tatlım yemeye bak harika olucaz fıstık olucaz taş olucaz taşşş :)) ben kuruyemiş yiyorum öyle abartmadan, Üçbaş fındık kaju badem, dediğim gibi meyve yedim bugün, bazen teneffüste beş altı tane çubuk kraker, bide kellogsun krakerleri var fesleğenli domatesli filan ondan, Aslı'na bakarsan çoğu Zaman aç hissediyorum ama yemiyorum bişey. Çok dayanamazsam salatalık havuç kemiririm sanırım..Ben de hissetmiyordum sırf meraktan az da olsa bir fark olur kesin yavaş yavaş :)) ohooo ne güzel bende hareket maalesef yokönce vermem lazım sonra sıkılaşırım :) ekmek ben de kahvaltıda tahıllı yiyorum iki dilim sonra yok ama canım sürekli bişi istiyor Nasıl olacak anlamadım hele akşamları durduramıuorım yine kurabiye yedim bi ton offfff :) ağzın gidişince ne yiyorsun ??
Ya aç olmuyorum da canım istiyor işte :)))Yeme tatlım yemeye bak harika olucaz fıstık olucaz taş olucaz taşşş :)) ben kuruyemiş yiyorum öyle abartmadan, Üçbaş fındık kaju badem, dediğim gibi meyve yedim bugün, bazen teneffüste beş altı tane çubuk kraker, bide kellogsun krakerleri var fesleğenli domatesli filan ondan, Aslı'na bakarsan çoğu Zaman aç hissediyorum ama yemiyorum bişey. Çok dayanamazsam salatalık havuç kemiririm sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?