Onu bende bilmiyorumYa aç olmuyorum da canım istiyor işte :)))
Haklısın kız yemicem, taş olucaz görüşmemize kadar vermiş oluruz belki :))) aaaa süper fikir, havuç yerim ben de.. Ya ben aslında neler yemek serbest neler değil onda kalakalıyorum çünkü bilmiyorum, meyve akşamları dışında her türlü serbest mı? Veya mesela yoğurt?
Bilmiyorum ama akşam yenilen meyve direk şeker olarak depolanıyor diye duymuştum be kadar doğru bilmiyorum.. Ama bana meyve diğer abur cuburlardan daha doğru gibi geliyor :))Onu bende bilmiyorumMaRaL_ Can'ım bi baksana ben kitabı daha okumadım ne Yicez biz akşam? Mesela ben dün akşam portakal yediydim yanlış mı oldu? Yoğurt yiyebilirsin belki..
hahaa çocuk aglamiyorsa aç deildirBelki aralarda atıştırdıydı için yemiyordur Can'ım, fazla süt veriyorsun gibi geldi bana, ben yedirdim de yatırdım yedirmedim de yatırdım hepsinde aynı şekilde uyudu uyandı. Ben aç olduğunu zannetmiyorum Tuna'nın, yoksa aç mı kız?
İkiside doğru :) aç yatıcaz demekki, sabahın hayaliyle yatıyım ben şimdi o zaman.. çift yumutalı omlet ohh miss :))Bilmiyorum ama akşam yenilen meyve direk şeker olarak depolanıyor diye duymuştum be kadar doğru bilmiyorum.. Ama bana meyve diğer abur cuburlardan daha doğru gibi geliyor :))
aksam balik yiyebilirseniz suoer olur gunduz dikkat ettiyseniz biraz aha yuuryus haarket olduysa tarti kesin eksi gosteirr garanti :)Onu bende bilmiyorumMaRaL_ Can'ım bi baksana ben kitabı daha okumadım ne Yicez biz akşam? Mesela ben dün akşam portakal yediydim yanlış mı oldu? Yoğurt yiyebilirsin belki..
sut yogurt ayran yiyip içebilirsin canimİkiside doğru :) aç yatıcaz demekki, sabahın hayaliyle yatıyım ben şimdi o zaman.. çift yumutalı omlet ohh miss :))
Ağlayınca yedirme işini bende yapıyordum ama baktım doyuyor abur cuburla, vazgeçtim. Yani ana öğünün yedikten sonra istediğini yesin ama ondan önce vermiyorum bişey, zaten vakit de olmuyor. Valla canım süt yerine yoğurt ver kefir ver vence daha faydalı. Ama kadir beyciğimiz ne der bilmiyorum :))hahaa çocuk aglamiyorsa aç deildir
benimki yeyip içmezse kiyamet kopariyor
susun diye yedirip içiriyorum
aciksin diye beklemek istiyorum ama zaptedemiyorum
e yemegide yemiyor
nasil bi açlik bu anlamadim gitti
yemegini meyvasini yedikde sonra sut veriyorum ben, 100 ml civari içiyor iste
gunde 5 kere versem 500 ml yapar iki su br çokmu :)
brokoli yemek deilmi ki :))Yemeği reddetmemis brokoliyi reddetmis baksana.canı ot istememiş demekki.bizimki de beğenmediği ya da o an canının istemediği şeyi aç olsa bile yemez.
o sut yogurt hepsu ayni diyor ne verirsen ver diyor gunde en az 500 ml olucak toplamiAğlayınca yedirme işini bende yapıyordum ama baktım doyuyor abur cuburla, vazgeçtim. Yani ana öğünün yedikten sonra istediğini yesin ama ondan önce vermiyorum bişey, zaten vakit de olmuyor. Valla canım süt yerine yoğurt ver kefir ver vence daha faydalı. Ama kadir beyciğimiz ne der bilmiyorum :))
Yok anam ben duramam illa bi salatalık bi yoğurt bişey yerim o kadar da değil. Kız düşüp bayılırsın ye bence bi kase yoğurt ne olacak. .aksam balik yiyebilirseniz suoer olur gunduz dikkat ettiyseniz biraz aha yuuryus haarket olduysa tarti kesin eksi gosteirr garanti :)
onun disinda ekmek pilav makarna patates yemede ne yersen ye
yogurt sut ayran sabaha kdr serbest :)
meyva aksam yemiyoruz
çok istiyorsan sabah yeyin diyor
karaaty
bugun ogle yemegini geç yedim diye ben aksam yemegi yemedim ama çok aàçim su an
yatamamda islerim var
bakalim nolcak benim sonum :)
Oh iyi maşallah :))o sut yogurt hepsu ayni diyor ne verirsen ver diyor gunde en az 500 ml olucak toplami
biz yogut peynirle gunde 1 lt tuketiyoruz herhalde :)
sever yogurud pasam :)
yogurt sevmiyorum sut içicemYok anam ben duramam illa bi salatalık bi yoğurt bişey yerim o kadar da değil. Kız düşüp bayılırsın ye bence bi kase yoğurt ne olacak. .
haftaya dr randvus var orada gorecez iyimi deilmi :)Oh iyi maşallah :))
Ben çok açlığa hiiiiç dayanamıyorum oruç da Tutamıyorum maalesef. Düşününce bile başım dönüyor. Allah açlıkla sınamasın beni.. hamileyken ugkydan uyanıp açım diye ağladığımı hatırlıyorumpirinçin
yogurt sevmiyorum sut içicem
yogurtdan bisey olmuyir zaten
niye bayiliyim kiz hiç oruç tutmadikmi :))))
ahaaha duygusallikdandir oBen çok açlığa hiiiiç dayanamıyorum oruç da Tutamıyorum maalesef. Düşününce bile başım dönüyor. Allah açlıkla sınamasın beni.. hamileyken ugkydan uyanıp açım diye ağladığımı hatırlıyorum
Cok guldum canim ya cok tatlisinBen çok açlığa hiiiiç dayanamıyorum oruç da Tutamıyorum maalesef. Düşününce bile başım dönüyor. Allah açlıkla sınamasın beni.. hamileyken ugkydan uyanıp açım diye ağladığımı hatırlıyorum
çocuk bakiciligi belgesi için canim formasyonFormasyon neyle ilgili canım? Şimdi söylemesi kolay ama sen kime bırakırsan bırak, ağlayacak sonra elbet susacak.. Yorma güzel kafanı, sonuçta gitmek zorundasın, babası da baksa başka biri de baksa elbet alışacak.. Önemli olan güvendiğin birine bırakman..
Aaa ne güzel iyi bir fırsat ne güzel değerlendir :) kime bıraktın nettin acaba şimdi formasyon eğitimindesin sanırım :))çocuk bakiciligi belgesi için canim formasyon
iki sene once basladim
gecen yilda hakan kuçuk yeni dogdu diye bu zmanlarda olan 3 dersine katilamadim
bu sene o derslere girip sinava gitmem lazim
yoksa 3 sene sonra belgemi elimden alicaklar
ama sinava girince 5 yilda bir yeniliyolar belgeyi bi daha ders falan gormeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?