2015 Şubat Anneleri

Onu bende bilmiyorum MaRaL_ Can'ım bi baksana ben kitabı daha okumadım ne Yicez biz akşam? Mesela ben dün akşam portakal yediydim yanlış mı oldu? Yoğurt yiyebilirsin belki..

Onu bende bilmiyorum MaRaL_ Can'ım bi baksana ben kitabı daha okumadım ne Yicez biz akşam? Mesela ben dün akşam portakal yediydim yanlış mı oldu? Yoğurt yiyebilirsin belki..
Bilmiyorum ama akşam yenilen meyve direk şeker olarak depolanıyor diye duymuştum be kadar doğru bilmiyorum.. Ama bana meyve diğer abur cuburlardan daha doğru gibi geliyor :))

hahaa çocuk aglamiyorsa aç deildir
benimki yeyip içmezse kiyamet kopariyor
susun diye yedirip içiriyorum
aciksin diye beklemek istiyorum ama zaptedemiyorum
e yemegide yemiyor
nasil bi açlik bu anlamadim gitti
yemegini meyvasini yedikde sonra sut veriyorum ben, 100 ml civari içiyor iste
gunde 5 kere versem 500 ml yapar iki su br çokmu :)

Bilmiyorum ama akşam yenilen meyve direk şeker olarak depolanıyor diye duymuştum be kadar doğru bilmiyorum.. Ama bana meyve diğer abur cuburlardan daha doğru gibi geliyor :))
İkiside doğru :) aç yatıcaz demekki, sabahın hayaliyle yatıyım ben şimdi o zaman.. çift yumutalı omlet ohh miss :))

aksam balik yiyebilirseniz suoer olur gunduz dikkat ettiyseniz biraz aha yuuryus haarket olduysa tarti kesin eksi gosteirr garanti :)

onun disinda ekmek pilav makarna patates yemede ne yersen ye

yogurt sut ayran sabaha kdr serbest :)
meyva aksam yemiyoruz
çok istiyorsan sabah yeyin diyor
karaaty

bugun ogle yemegini geç yedim diye ben aksam yemegi yemedim ama çok aàçim su an
yatamamda islerim var
bakalim nolcak benim sonum :)

Ağlayınca yedirme işini bende yapıyordum ama baktım doyuyor abur cuburla, vazgeçtim. Yani ana öğünün yedikten sonra istediğini yesin ama ondan önce vermiyorum bişey, zaten vakit de olmuyor. Valla canım süt yerine yoğurt ver kefir ver vence daha faydalı. Ama kadir beyciğimiz ne der bilmiyorum :))

Yemeği reddetmemis brokoliyi reddetmis baksana.canı ot istememiş demekki.bizimki de beğenmediği ya da o an canının istemediği şeyi aç olsa bile yemez.
brokoli yemek deilmi ki :))
kiymali prinçli mis gibi yemekdi
babasi kilikli nolucakk

o sut yogurt hepsu ayni diyor ne verirsen ver diyor gunde en az 500 ml olucak toplami
biz yogut peynirle gunde 1 lt tuketiyoruz herhalde :)
sever yogurud pasam :)

Yok anam ben duramam illa bi salatalık bi yoğurt bişey yerim o kadar da değil. Kız düşüp bayılırsın ye bence bi kase yoğurt ne olacak. .

pirinçin
Yok anam ben duramam illa bi salatalık bi yoğurt bişey yerim o kadar da değil. Kız düşüp bayılırsın ye bence bi kase yoğurt ne olacak. .
yogurt sevmiyorum sut içicem
yogurtdan bisey olmuyir zaten
niye bayiliyim kiz hiç oruç tutmadikmi :))))

pirinçin

yogurt sevmiyorum sut içicem
yogurtdan bisey olmuyir zaten
niye bayiliyim kiz hiç oruç tutmadikmi :))))
Ben çok açlığa hiiiiç dayanamıyorum oruç da Tutamıyorum maalesef. Düşününce bile başım dönüyor. Allah açlıkla sınamasın beni.. hamileyken ugkydan uyanıp açım diye ağladığımı hatırlıyorum

ahaaha duygusallikdandir o
ah bu hormonlarr

Cok guldum canim ya cok tatlisin

çocuk bakiciligi belgesi için canim formasyon
iki sene once basladim
gecen yilda hakan kuçuk yeni dogdu diye bu zmanlarda olan 3 dersine katilamadim
bu sene o derslere girip sinava gitmem lazim
yoksa 3 sene sonra belgemi elimden alicaklar
ama sinava girince 5 yilda bir yeniliyolar belgeyi bi daha ders falan gormeden

Aaa ne güzel iyi bir fırsat ne güzel değerlendir :) kime bıraktın nettin acaba şimdi formasyon eğitimindesin sanırım :))

Merhaba arkadaşlar biraz önce kız kardeşimin hikayesi ( my sister's keeper) adlı filmi izledim. Güzel bir dramdı ağladım yaa ( tavsiye edebilirim. Birde geçenlerde terminal ve babamın Penguenlerini izledim komedi sevenler için çok güzeldi ikiside vakit olursa izleyin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…