Calpol değil de parol'ün bebekler için olanı var. Ağrıyı alıyor,uyutuyor ve çabuk atlatıyor hastalığı.dinçlik veriyor.iyi akşamlar kızlar. bizde durumlar nanay.
allah beterinden saklasın yine.
burnu tıkalı ağzından nefes alıyor. çok keyifsiz. öksürük hapşuruk ve sümük var. gözleri de kırmızı.
serum fiz.yaptık ve calpol verdim. şimdi uyutuyorum ama bu gece sanırım çok uyanır. hiç başlamadan geçse..
Yapma yaa kaptı demek ki şifayı.. Çarçabuk atlatsın inşallah annesi..iyi akşamlar kızlar. bizde durumlar nanay.
allah beterinden saklasın yine.
burnu tıkalı ağzından nefes alıyor. çok keyifsiz. öksürük hapşuruk ve sümük var. gözleri de kırmızı.
serum fiz.yaptık ve calpol verdim. şimdi uyutuyorum ama bu gece sanırım çok uyanır. hiç başlamadan geçse..
Senin adına üzüldüm cnm,kv biraz ayıp etmiş sanki.Umarım yaptığının farkına varır bir daha böyle bir konuda(torunu söz konusu)seni üzmez.sorma canım. cidden çok üzdü beni.
ayda yılda bi iki gün misafirimiz geldi.
ben teee bi ay önce demiştim ona hani önemli işin de varsa alırım bigün yanıma, bi gün de sen bakarsın deöiştim.
ama iki gün önce sordum cuma cumartesi bırakıcam haberin olsun işin yok di mi dedim yok dedi. şimdi akşam kızı almaya gittik. saöyledim yarını da diyoki aaa yarın bakamam söz verdim komşuma alışverişe gidicez. eşim de orda sinirlendi ne komşuymuş dedi. nolur yani iptal etsen. bi de yeni yapmış planı. ben bi gün alırım bi gün sen bakarsın dedim diye plan yapmış.
çok ama çok mahcup oldum ve üzüldüm. bi süre mesafe koyucam gitmiycem evine de umarım anlar.
benim buyyuk oglum 15 aylik yurudu canim2015 şubat bebeği olarak yürümeyen bir benimki mi acaba
Ben konuya atlamış gibi oldum kusura bakma.Ben bu sorunun cevabını bir kitapta okumuştum,ağlamasına izin verin diyordu kucağınıza alıp acıyor biliyorum ancak birazdan geçecek diye sakin ses tonuyla konuşarak sakinleşmesini bekleyin diye açıklamışlardı.Yaa ne kadar güzelmiş öğrendiklerini bize de anlat. Ben bu ara taktım zaten bu konuya bir sürü şey okumaya çalışıyorum. Çocuk yetiştirmek gerçekten zor. Mesela düştü ve ağlıyor bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Yani ağlamasına izin mi vermeli yoksa çoğu kişinin yaptığı gibi dikkati başka yöne çekip hoppp etti aa bişey yok deyip sakinleştirmeli mi yoksa
Gecmis olsun canim nasil oldu Begus? Dedigin gibi cekecegimiz var alerjiden. Burnu acilinca uykusunu bile etkiledi inan hatta istahini asiri etkiledi. Masallah cok istekli oldu. Ne cekiyomus yavrum da burnundan.kızlar ikinciadetim de geldi bugün. normalde 28gündür döngüm. 3 gün erken oldum. sanırım bi süre düzensiz olur size de öyle olmuştu. geç olmasından iyidir yoksa bende kafayı yerim he
şu spiral korkumu bi atlatabilsem. bi detaylı araştırma yapmam lazım.
Begüm şimdi uyuyor kıyamam hali hasta yavrumun. yarım ölçek calpol verdim. biliyorum hemen ilaca başvurmamam lazım ama napayım o kadar da ince düşünemiyorum bazen. dişlerinden o kadar derdi varki zaten eli sonuna kadar ağzında. biraz rahatlatsın dedim bi de hastalığı için iyi gelir biraz dedim.
bazen annelik duygularımız doğruların önüne geçiyor.
15 yil oldu canim geleli iyiyim dil konusundaHımm bak bişey daha öğrendim bazen diğer insanlar daha etkili oluyor demek ki :))
Bu arada maşallah sen ne güzel fransızca öğrenmişsin dil konusunda hiç zorluk yaşamıyorsun galiba. Kaç yıl oldu siz gideli ?
neeeden yaniyor canimSobanın fırınına sebze koydum sorayım yağlayıp, kızartma tadında ama hafif bi yemek olacaktı ama hepsi yandı kül oldubu kaçıncı yaktığım şey üffff bi daha koymıyım diyorum yine yapıyorum aynı hatayı
Geldim bacim geldim ozledim valla sizidadera ? Nerdesin Bacım :))
Benimki de var hala tutunarak yuruyor. Kisa mesafede birakirsam birine gitsin diye oyle bi cesaret gidiyo ama kendi cesaret edip yurumuyo2015 şubat bebeği olarak yürümeyen bir benimki mi acaba
Yaaa gerçekten mi.Hayırlı olsun cnm, demekki ilki biraz düzensiz oluyor.
oldunuzmu kiaz 13 aylikBenimki de var hala tutunarak yuruyor. Kisa mesafede birakirsam birine gitsin diye oyle bi cesaret gidiyo ama kendi cesaret edip yurumuyo
Kv ne çok sinir oldun biliyorum ancak artık düşünmemeye çalış bence,gününün keyfini çıkarmaya bak,babanla kızınla güzel güzel Zaman geçir.Sizi bu şekilde görmek kv ne en güzel cevap olur zaten.Begüm de inşallah sadece burun akıntısıyla başlamadan atlatır hemen.kızlar korktuğum başıma geliyo galiba Begüm hasta oluyo. sabah kalktığından beri hapşuruyo ve burnu akıyo
dün o kadar yüksek yerlere çıktık gayet normal böyle olması sanırım. hava çok güzeldi ama sonuçta rakım yüksek hava değişimi vs küçücük çocuk nasıl etkilenmesin.
inşallah başlamadan biter ilerlemezbugün onu yıkamam gerekiyodu çok pis oldu. korkuyorum şimdi ya sizce yıkasam mı daha kötü olmaz di mi?
şimdi babam burda ya kayınvalidem görmeye gelir kesin ve çocuğu hasta görüp ahlanıp vahlanırsa sinirden kudururum herhalde. babama da anlattım olanları o bile ayıp etmiş dedi ki babam her zaman büyükleri savunur hata etseler de büyüğün onlar der. şimdi ama babamın yanında da bişey diyemem iyice kudururum. çünkü biliyorum huyunu ayy keşke gitmeseydi ayy kıyamam ayy çok kötü oldum diyecek ve ben delireceğim.
uff ya sizi de bu konuyla sıktım ama içimi birilerine boşaltmam gerekiyo çok öfkeliyim
Çok fazla ısı geliyor demek kineeeden yaniyor canim
almayimi unutyosun
himÇok fazla ısı geliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?