2015 Şubat Anneleri

Calpol değil de parol'ün bebekler için olanı var. Ağrıyı alıyor,uyutuyor ve çabuk atlatıyor hastalığı.dinçlik veriyor.

Yani en azından benim kızımda öyle oldu:)

Yapma yaa kaptı demek ki şifayı.. Çarçabuk atlatsın inşallah annesi..

mperhaba kizlar
çok fena koseye sIKISTIm
hakan durmuyoir bi derdi var ama ne bilmiyorim
buyukler onun sesinden uyyamiyor sabah okul var

gazimi var kulagimi agruyor
bilmiuyorummm
ama 2 saat once kaka yapti gaz olurmu yinede

kulak damlasi yapicam bi kaç bgundur grip ti hafif
aklima baska hiç bisey gezlmiyor

biberon meme emzik hiç bisey almiyor

Senin adına üzüldüm cnm,kv biraz ayıp etmiş sanki.Umarım yaptığının farkına varır bir daha böyle bir konuda(torunu söz konusu)seni üzmez.

2015 şubat bebeği olarak yürümeyen bir benimki mi acaba
benim buyyuk oglum 15 aylik yurudu canim
çokda sagliklidir aktifdir ama oyle yerinde durmayan tiplerden deil
bence erken yurumesi dezavantaj daha dogrusu erken yuruyenler az kurtlu oluyor onun belirtisi olur erken yurume :)

18 aya kdr normal deyip bekliyor doktorlar

Ben konuya atlamış gibi oldum kusura bakma.Ben bu sorunun cevabını bir kitapta okumuştum,ağlamasına izin verin diyordu kucağınıza alıp acıyor biliyorum ancak birazdan geçecek diye sakin ses tonuyla konuşarak sakinleşmesini bekleyin diye açıklamışlardı.
Kitabın adını hatırlamıyorum ama güzel bir kitaptı.Sen neler okuyorsun? Tavsiye edeceğin bir kitap var mı bize?

kizimin bisikletini saatttim ikinci el sitesinden
satmak hosuma gittide baska ne satsamkiii :)))

park yatagini bebek arabasini satsam lazim olurmuki
ayri besik var , baston puset istiyorum bebek arabasi agir geliyor çokda az kullandimm

Sobanın fırınına sebze koydum sorayım yağlayıp, kızartma tadında ama hafif bi yemek olacaktı ama hepsi yandı kül oldu bu kaçıncı yaktığım şey üffff bi daha koymıyım diyorum yine yapıyorum aynı hatayı

Gecmis olsun canim nasil oldu Begus? Dedigin gibi cekecegimiz var alerjiden. Burnu acilinca uykusunu bile etkiledi inan hatta istahini asiri etkiledi. Masallah cok istekli oldu. Ne cekiyomus yavrum da burnundan.
Canim omlet turu seyleri seviyolar genelde sıkılmis olabilir ayni kahvaltidan. Aferin Begum kuzuma yemis hepsini. Agiz tatlari var bence kesinlikle

15 yil oldu canim geleli iyiyim dil konusunda
ana dilim gibi deil ama dil sorunum yok sukur

çocuk dustugunde yankis hatirlamiyorsam orayi opup geçecek demeliyiz demisti
aninda susar demisti oyle yapinca benimkiler susuyir gerçekten :)
ama kuçukler susumaz tabi :) az buyumsi lazim :)

neeeden yaniyor canim
almayimi unutyosun

Benimki de var hala tutunarak yuruyor. Kisa mesafede birakirsam birine gitsin diye oyle bi cesaret gidiyo ama kendi cesaret edip yurumuyo
oldunuzmu kiaz 13 aylik
kisa uzun farketmez çocuk yuuryor iste iftira atmayin yuruumuyor diye :)))

uyudu ilaçtan sonra
demekki kulagi agriyordu kuuzm benim yaa
iki uç gundur burnu akiyor tek tuk oksuryor falan ne çabuk kulagina vurdu anlamadim ama neyse

Kv ne çok sinir oldun biliyorum ancak artık düşünmemeye çalış bence,gününün keyfini çıkarmaya bak,babanla kızınla güzel güzel Zaman geçir.Sizi bu şekilde görmek kv ne en güzel cevap olur zaten.Begüm de inşallah sadece burun akıntısıyla başlamadan atlatır hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…