2015 Şubat Anneleri

Yaa ne kadar güzelmiş öğrendiklerini bize de anlat. Ben bu ara taktım zaten bu konuya bir sürü şey okumaya çalışıyorum. Çocuk yetiştirmek gerçekten zor. Mesela düştü ve ağlıyor bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Yani ağlamasına izin mi vermeli yoksa çoğu kişinin yaptığı gibi dikkati başka yöne çekip hoppp etti aa bişey yok deyip sakinleştirmeli mi yoksa

Biraz ağlamasına izin vermeli.canı acıdı yada korktu.duygusunu yaşamalı .duygularini ogrenmeli cocuk.sonra ilgiyi dagitmali.o sirada duygulari da isimlendirilebilir.korktun ama gecti gibi..ben okuduklarimdan bu düşünceyi benimsemistim.

Ahh imkan olsa bascan gitcen İstanbula.torunum der ondan sonra.kıymet bilmiyorlar.ahh.yaşam şartları işte.
Takma arkadaşlarının yanında edebini bozmamisin.sen de laf söylesen huzursuzlanirlardi sebep olduk diye.üzüldüm yaa.
babanın suprizine de kendi babam gelmiş gibi sevindim

Ha ha bunu tuttum.komsuma gidicem sözüm varw

Beş dakka on dakka derken alışır Can'ım bak ikinci gün daha az ağlamış. İnşallah yolunda gider işlerin..

Kız söylesene bize Nasıl yaptın uyku uyku diye dövünüyoruz burda bak uzmandan yardım da almışsın :))

Canim cok sinir oldum kayinvalidene bi kere daha. Neyse sen tavrini koy kesin bence. Insallah gununuz cok guzel gecmistir

Hımm anladım canım ilk etapta ağlatmamak bana da saçma geldi sonuçta duygularını yaşamaya hakkı var. Korku konusunda bazı uzmanlar da korkuyu bizim öğrettiğimizi , korkuyor korkarsın vs demememiz gerektiğini söylüyor.
Insan yetiştirmek pek bir meşakkatliymiş Azizim

bi süre cidden görmek bile istemiyorum. beni o kadar çok üzdü yani. bi de hamileyken hastaneye gelmemişti benimle anlatmıştım ya bi de o zaman böyle olmuştum. annen yanında olmayınca anne sıcaklığı bekliyorsun eğer bi de seviyosan kayınvalideni. sende anlarsın. sevmesem vallahi bu kadar üzülmezdim.

bugün güzel bi gündü herşeye rağmen. Begüm perişan oldu. uykudan bayıldı ama ayakta sallanmayı ve yatağını aradı. en son oto koltuğunda yenik düştü uykuya. ama sonrasında yine çok huzursuzlandı. yürüyemiyo ya sürekli oturmaktan sıkıldı kucağımızda gezdirsek de yetmedi.

akşam babamı yoldan aldık eve döndük pestilim çıkmıştı artık.. şimdi uyutuyorum kolay uyudu çok yoruldu kıyamam :/

heee bi de eve dönerken aradı kv diyoki naptınız aklım kızda kaldı huzursuzluk yaptı mı. dellendim ama yine arkadaşlarımın yanında sustum. sonra biliyorum napacağımı.

anladımki asla anne gibi kimse o la maaaaz! bilmiyorum artık neden de aramıyorum..

yalnız dediğine çok güldüm bunu cidden yapıcam hahaha

aynen öyle canım. istanbulda yaşamak çok zor inan başka şehir olsa annemlerin yanına giderdim hiç düşünmeden. eşim de iş fırsatı yaratsa kırmazdı beni giderdi. ama o kadar rahat ve güzel bi şehri bırakıp gelmemizi kendi annem babam da istemiyor.

babam on seneye emekli olunva memlekette kalıcam yılın çoğunu diyor. bi saat arası burdan. o zamanları görürsem inşallah güzel olacak..

dediğin gibi arkadaşlarımın yanında sustum cidden. misafirlerim sonuçta ne kadar yakın da olsalar.
babamın sürprizi bana çok iyi geldi canım evet, çok sağol. iki gündür rizedeydi o da şimdi geldi çay içicez, ve unutucam her şeyi keyifle oturucam

aynen doktor bize de mayısa kadar kullanın dedi canım. bu aralar pek vermedim kuru öksürük başladı yine. napcaz bu kızların alerji durumlarını acaba. neyse daha kötüsünden korusun allah. büyüdüler tabii her şeyi anlıyolar :)

afiyet olsun canım inşallah sevmiştir :)

Canim cok sinir oldum kayinvalidene bi kere daha. Neyse sen tavrini koy kesin bence. Insallah gununuz cok guzel gecmistir
öyle yapıcam canım. çok sağol iyiki varsınız :)
bugün idare ederdi bi önceki mesajımda anlattım. olsun buna da şükür. minnet etmem artık alışmam lazım.

öyle yapıcam canım. çok sağol iyiki varsınız :)
bugün idare ederdi bi önceki mesajımda anlattım. olsun buna da şükür. minnet etmem artık alışmam lazım.
yaseminim okuyirum yazamiyorum kiz
ne guzel gezmisiniz arkadaslarinla kv dusunup bozma artik moralini

valla yandi senin kv sen onu pisman edecek,sin o alisveris gezmesine gittigine :)
yap kizzz elinden geleni için sogusun

Olsun sen söyle öğrenelim şimdiden )
:)
eve geldim ogluma ogretmenimin oglumdan için artik buyumus oldugunu , 4 yasindaki buyuk çocuklarin kendi yataaklarini yatmasi gerektigini soyledigini soyledim , o siralar hep bunu konusyorduk zaten babasida ondan bahsetmis mis iki yandan bastirdik :)))

16 da eve geldim ya yatana kdar 4-5 saat boyunca surekli tekrar ettim ayni seyleri ama hep ogretmenimin soyledgini soyluyordum ( kadin bunu ozelliki belirtmemi istedi isin puf noktasi buymus )
uykusu gelince de goturdum yatagina yatirdim oda uyudu :)
bi dahada hasta vs olmadigi surecehiç yatagima gelmedi

hatta ondan 1.5 sene once kiizm 4 yasindyaken kardesimle karsii gelmisti bize, o zaman iki buyukde yanimda uyyordu ( iki çocuk olunca biri yatip birinini birakmiyor hani bana diyor :) )
neyse bizim gelin bakdi biz hep ebraber yataga gidiyoruz aldi çocuklari odalarina koydu herks kendi yatsin dedi,ben uyyyumaz dedim ama uyudular :)
ertesi aksam oglum geri geldi benle yanima aam kizim gelmedi istemedi , bilmeden ayni yontemi uygulamisiz yani :)))

anne baba disinda birilerinin soylemesi lazimmis yataginda uyuman lazim diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…