2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.
bahtsız bedevi gibiyim ya. burnum foşur foşur akıyor o yetmezmiş gibi belim çok kötü.

kızı beşiğine koyarken incittim şimdi kambur kaldım doğrulamıyorum. akşamdan beri babası taşıyo peşime. ama gündüx napıcam bakalım. mümkünatı yok kaldıramıyorum belim resmen tutuldu.
sabahın yedisinde uyandı yine tam bi saattir sallıyorum uykusu var uyumuyo. kapıları yumruklicam sinirimden belim koptu bildiğin koptu yani sallamaktan. allahım sen büyüksün daha beterinden koru ama bu da ne bahtsızlık böyle ya! nasıl bakıcam ben bu çocuğa bakalım..

Canim genelde burnu tikaliysa kesinlikle bi kulak burun bogaza gotur bence. Duru da sesli nefes aliyodu hasta olmasa bile simdi o ses bile gitti. Eziyet cekiyomus resmen. Tabi ilac kullansin istemiyorum ama alerjiye de ilactan baska care yok. Ayazda da brnzer bisey olabilir tabi insallah yoktur da uyuyabilmen icin soyluyorum canim yanlis anlama. Burun tikandigi icin surekli kendini uyandiriyodur kuzum. Boyle olunca da hircin oluyolar bi de tum gun.

Aman canim saglikli olsun da zayif olsun bosver. Kilolu olmak sagliksiz. Yiyomus ya gerisini bosver. Yapisi boyle demek.

Onlarinki is de bizimki hobi sanki canimiz cikiyo tum gun. Anlamiyolar alismislar her islerinin yapilmasina bu zamana kadar. Kayinvalide eminim ufacik bi is bile yaptirmamistir. Ne guzel isten geliyo direkt uzaniyo. Bizde nerde o luks. Bacaklarim agriyo tum gun sarkitmaktan. Emzirirken dinleniyorum

Canim yaa hersey ust uste geldi

gorumcen gelmezmi cnm yardima
biri olsa iyi olurdu geçmis olasun

Can'ım okuyunca çok kötü oldum.. Umarım en kısa zamanda iyileşir ruhun..

benimde annem yanıma geldikten sonra sen iyi bile dayanmışsın diyor bana. misafirliğe bi parka sokağa çıksam herkes parmakla gösterip ne kadar yaramaz ya diyor. buna da üzülüyorum. hiçbir yere gidesim gelmiyor. büyüyünce düzelir diyorlar 14 ayı bitcek hala bekliyoruz. ben zaten çok sabırlı biri değildim, şimdi iyice bağıran çağıran biri oldum. kendime de üzülüyorum. destek alınca inş iyi gelir. bu şekilde nereye kdr gider hiç bilmiyorum.

Canım yaa çok haklısın babalar daha rahat malesef her şey yolunda olunca herhalde sihirli değnekle yapıldığını düşünüyorlar.
Güzelce anlatsan tartışmadan biliyorum insan geriliyor ama çözüm de olmuyor. "Sen dili" diye bişey vardı @AyazBeyaz daha iyi bilir karşı tarafı suçlamadan içinde bulunduğun durumdan ne hissettiğini ne kadar üzüldüğünü anlatmak gibi birşeydi. Biliyorsundur ama hatırlatmak istedim.

Canim yaa hersey ust uste geldi
ah sorma canım ya nasıl bahtsızlıksa :)) soğuk algınlığım var hafif o bişey değil de bel olayı kötü oldu yürüyemiyorum bile bakalım napıcam inşallah geçer

gorumcen gelmezmi cnm yardima
biri olsa iyi olurdu geçmis olasun
görümcem çalışıyo canım. gündüz idare edebilirsem akşam eşim yardım ediyo. artık bacağıma takılıp dolaşcak Begüm hanım ağlasa da başka çare yok napalım :)

Canım çok geçmiş olsun. Hafif hafif bacak hareketleri yapabilirsen iyi olur aslında bel ağrısına iyi geliyor. Birde ayağını ve belini sıcak tut canım

Yok Can'ım sen iyisini yapıyorsun, artık uyku daha önemli. Hemen de adapte olmuş maşallah.

Biliyorum Can'ım. Elimden geldiğince konuşmaya çalışıyorum ama ben artık insanlarla konuşarak anlaşılamayacağını anladım :))

canım en iyisini sen bilirsin. ben sadece kıyamıyorum kuzulara benimki de memeye çok düşkün. gece sürekli uyanıyo meme için. aslında senin gibi bi cesaret gelse de bende yapabilsem keşke.
Ama anladım ki öbür türlü daha çok eziyet çocuk aç değil bişey değil durduk yere kalkıyor meme istiyor gecenin bir vakti onun yerine sarılıyorum Biraz öpüyorum Oda onu teselli ediyor. Inan çok rahat edersin denedim gördüm sen bilirsin yine de

yapmam lazım zaten. gece emmelerini kesmem lazım doktora gidicez yakın zamanda ona da sorucam. bilmiyorum nasıl olcak ama uyku eğitimi de vermem ggerek. önce gece emmelerini kesmek lazım tabii.

ama var ya hiç birine cesaretim ve gücüm yok...

Canım çok geçmiş olsun. Hafif hafif bacak hareketleri yapabilirsen iyi olur aslında bel ağrısına iyi geliyor. Birde ayağını ve belini sıcak tut canım
yapıyorum canım bacaklarımı kaldırıyorum. sıcak su torbası yaparım artık gece.

kas gevşetici kremler kullanabilir miyim acaba emziriyorum ya? eczaneceye sorucak eşim ama emin olamadım kullansam mı kullanmasam mı..

Selam kızlar ben de karar verdim beratı kesicem artık memeden yavaş yavaş azaltarak kesmeyi düşünüyorum bu günden itibaren çünkü zaman geçtikçe daha çok anlıyor bağımlılaşıyor ve kesmesi daha zor olur diye düşündüm ayrıca yazın bebiş çalışmaları olursa yani hamilelik filan olursa emzirmek istemem ve o zaman kesmesi daha zor olacak benim için yazın emzirmekte istemem o sıcaklarda memlekette orda burda olurum kesilsin istiyorum hemen zaten çok düşkün değil berat memeye benim zorumla emiyor her seferinde neyse uzun lafın kısası bugün başladım emmesini azaltmaya mesela öğlen işten eve gittiğimde emzirip işe geri dönüyordun bugün emzirmedim hiç aramadı da kucağıma gelip istemedi yani düşündüm de önce gündüz emmesini azaltayım sonra gece emmesini azartayım kademe kademe sabah işe geldiğimde emmiyor zaten emzirmeden geliyorum işe yani e öğlende vermezsen bi akşam kalıyor akşam da uyuku saatine yakın emzireyim uyutayım diyorum bir müddet buna alıştıktan sonra da gece emmesini azaltıcam kararlıyım bakalım inşallah kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…