- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Belin o kadar kötü müah sorma canım ya nasıl bahtsızlıksa :)) soğuk algınlığım var hafif o bişey değil de bel olayı kötü oldu yürüyemiyorum bile bakalım napıcam inşallah geçer
görümcem çalışıyo canım. gündüz idare edebilirsem akşam eşim yardım ediyo. artık bacağıma takılıp dolaşcak Begüm hanım ağlasa da başka çare yok napalım :)
ya ben de bu ben dilini saçma buluyorum açık söylemek gerekirse yani çocuklarda çok işe yarıyor evet aöa büyüklerde hiç işe yaramıyor.. Mevlana'nın bi sözü var ne söylersen söyle söylediklerim karşındakinin anladığı kadardır diye aynen öyle Mevla'na pedagoglardan daha iyi biliyor :)))Biliyorum Can'ım. Elimden geldiğince konuşmaya çalışıyorum ama ben artık insanlarla konuşarak anlaşılamayacağını anladım :))
Adını unuttum ama bana doktor vermişti bir zararı olmaz dedi..kas gevşetici kremler kullanabilir miyim acaba emziriyorum ya? eczaneceye sorucak eşim ama emin olamadım kullansam mı kullanmasam mı..
Kas gevşeticiyle ilgili bilgim yok canım ama bende de bel fıtığı var ve doktor ağrı kesici felden jel vermişti ağrısını almıştı baya yalnız doktora sormak lazım tabi emzirme konusunu tüm ilaçlar içinkas gevşetici kremler kullanabilir miyim acaba emziriyorum ya? eczaneceye sorucak eşim ama emin olamadım kullansam mı kullanmasam mı..
evet canım bayağı kötü dünden daha kötüyüm sanki gece hep uyandım. ama ayaklarımı havaya kaldırabiliyorum fıtık vs olsa o hareketleri yapamazmışım. muhtemelen kötü incittim.Belin o kadar kötü müinşallah kötü bişi olmamıştır beline
ya ben de bu ben dilini saçma buluyorum açık söylemek gerekirse yani çocuklarda çok işe yarıyor evet aöa büyüklerde hiç işe yaramıyor.. Mevlana'nın bi sözü var ne söylersen söyle söylediklerim karşındakinin anladığı kadardır diye aynen öyle Mevla'na pedagoglardan daha iyi biliyor :)))
bi sorsun bakayım eczacıya eşim..Adını unuttum ama bana doktor vermişti bir zararı olmaz dedi..
evet geçmeZse gidicem o zaman söylerim zatenKas gevşeticiyle ilgili bilgim yok canım ama bende de bel fıtığı var ve doktor ağrı kesici felden jel vermişti ağrısını almıştı baya yalnız doktora sormak lazım tabi emzirme konusunu tüm ilaçlar için
inşallah güzel sonuç verir canım başlamışken sakın pes etme.Ben cumartesi günü uyku eğitimine başlayacağım Sanada çok geçmiş olsun Aslında bi iğneyle rahatlarsın direk etki
ah geçmiş olsun kuzucuğumaKızlar sabah doktora gittik ayazı götürdüm, ventolin ve asist verdi.. Biraz ilerlemiş, maşallah oğlan dayanıklı diyor doktor, bu hastalığa daha mız mız olması gerekiyor dedi..MaRaL_ sana da mı ventolin yazdıydı demi? Kullanmadın ama sen ne yapsam ben bilemedim terlemeyi sordum haftaya kan testi yapalım Demir seviyesine bakalım dedi.. D vit artık kullanmasan da olur, havalar ısındı güneş alsın onun yerine dedi.. Emzirmeyi de sürekli verme her istediğinde seni kullanmasın diyor, belli Zaman'larda ver dedi, gece emmesini 8.ay kes demişti ama ben beceremedim :) daha doğrusu yeb4 dediğim gibi ona gücüm ve sabrım yok..
Gonul83 bence sen en doğrusunu yapıyorsun biz beceremiyoruz ondan yapmıyoruz hrm sen hamilesin en doğru karar ve maşallah iyi yönettin durumu Salih de güzel uyum sağladı maşallah pü pü pü :)
dadera yok kuzu ne yanlış anlaması, alerji ile ilgili sormadım çünkü anlamaz, kulak burun Boğaz'a gitmem lazım bi gün ama ayaz çok ağlıyor doktora gidince poposunu yırtıyor muayene olurken, sevmiyor çocuk baştan beri hele kulağına bakarken offf bir görmen lazım tüm hastane yazık diyor :)))
Beyin ve sinir cerrahisi bölümüne gidiliyor canım bel ağrısı içinevet canım bayağı kötü dünden daha kötüyüm sanki gece hep uyandım. ama ayaklarımı havaya kaldırabiliyorum fıtık vs olsa o hareketleri yapamazmışım. muhtemelen kötü incittim.
Begüm'ü kaldırmam mümkün değil hani diyorum kendimi zorlasam yok o da olmuyo düşürücem diye korkuyorum. mama sandalyesine zor koydum çocuğu sabah. geçmezse doktora gidicem sanırım. hep beni bulur bunlar ha ne sakarım daha yeni ayağımı burkmuştum
bi sorsun bakayım eczacıya eşim..
evet geçmeZse gidicem o zaman söylerim zatenbu bel ağrısıyla ilgili hangi doktora gidilirki?
inşallah güzel sonuç verir canım başlamışken sakın pes etme.
geçmezse doktora gidicem bakalım belki dediğin gibi bi iğne verir sağolasın canım.
Amin amin kimseyi kimseye muhtaç etmesin allah bel ve sırttan çok çektim ben çok iyi biliyorum o ağrıyı berat 2 aylıkken bile kaldıramıyordum onu geçer inşallah seninki de bir an önce canım ama bir kaç güne geçer diye biliyorum incitmeysekızlar kayınvalidem geldi işi varmış dışarda geçerken uğramış. sabah ben kandilden dolayı aradım mecbur. bende seni arayacaktım nasıl oldun diye dedi. dün görümcem uğramıştı da bişey bırakmaya görmüştü halimi o anlatmış.
neyse geldi kızla oynadı galan. hiç o muhabbetlere girmedi aradan da vakit geçmiş zaten. o girmeyince bende bişe diyemedim durduk yere ama içimde bi ukde resmen. kızı uyuttu sonra belim kötü diye.
sonra senin için me yapabilirim evle ilgili bilmiyorumki dedi. sırf nezaketen sordu yani. bi viledayla sileyim istersen dedi. gerek yok dedim iyileşince ben yaparım. toz var zaten önemli değil dedim. evet tozdan nolcak dedi. kendi de dünyanın en titiz insanıdır ha
ay gülüyorum vallahi artık umursamamaya karar verdim. bana kimseden hayır yok burda. evimi pislik götürsün umrumda değil. yemek de yapamazsam dışardan söyler doyarız. allah sağlığımı elimden almasın da kimseye minnet etmek zorunda bırakmasın..
evet canim verdi bize dr ventoliniKızlar sabah doktora gittik ayazı götürdüm, ventolin ve asist verdi.. Biraz ilerlemiş, maşallah oğlan dayanıklı diyor doktor, bu hastalığa daha mız mız olması gerekiyor dedi..MaRaL_ sana da mı ventolin yazdıydı demi? Kullanmadın ama sen ne yapsam ben bilemedim terlemeyi sordum haftaya kan testi yapalım Demir seviyesine bakalım dedi.. D vit artık kullanmasan da olur, havalar ısındı güneş alsın onun yerine dedi.. Emzirmeyi de sürekli verme her istediğinde seni kullanmasın diyor, belli Zaman'larda ver dedi, gece emmesini 8.ay kes demişti ama ben beceremedim :) daha doğrusu yeb4 dediğim gibi ona gücüm ve sabrım yok..
Gonul83 bence sen en doğrusunu yapıyorsun biz beceremiyoruz ondan yapmıyoruz hrm sen hamilesin en doğru karar ve maşallah iyi yönettin durumu Salih de güzel uyum sağladı maşallah pü pü pü :)
dadera yok kuzu ne yanlış anlaması, alerji ile ilgili sormadım çünkü anlamaz, kulak burun Boğaz'a gitmem lazım bi gün ama ayaz çok ağlıyor doktora gidince poposunu yırtıyor muayene olurken, sevmiyor çocuk baştan beri hele kulağına bakarken offf bir görmen lazım tüm hastane yazık diyor :)))
nasil oldun simdiah sorma canım ya nasıl bahtsızlıksa :)) soğuk algınlığım var hafif o bişey değil de bel olayı kötü oldu yürüyemiyorum bile bakalım napıcam inşallah geçer
görümcem çalışıyo canım. gündüz idare edebilirsem akşam eşim yardım ediyo. artık bacağıma takılıp dolaşcak Begüm hanım ağlasa da başka çare yok napalım :)
Hmm ben başladım vermeye çünkü baya öksürüyor artarsa üzülürüm.. Kaka bizim de gün gün değişiyor bazı günler çok güzel yapıyor bazı günler az.. Bizimki de kilo almamış hiç bu ay, bişi olmaz dedi doktor, kilosu gayet iyi almasa da olur diyor :)) dedim aç mı kalıyor sizce, yok aç çocuk böyle olmaz diyor neye göte diyorsa :)))evet canim verdi bize dr ventolini
reçeteyi açmadim bile daha yazicam demisti yazdi herhalde :)
benimkide iyi hiç hasta gibi durmuyor , oksurugu de azaldi
hiriltida pek yok
oglen biraz kandirmacayla yeemeginide guzel yedi guzel uyudu
sadece bugun daha kaka sini hiç yapmadi onu bekliyorum oyleee dort gozlee
bu saate kdr en az iki uç defa yapmasi lazimdi
Eneeee geldi mikızlar kayınvalidem geldi işi varmış dışarda geçerken uğramış. sabah ben kandilden dolayı aradım mecbur. bende seni arayacaktım nasıl oldun diye dedi. dün görümcem uğramıştı da bişey bırakmaya görmüştü halimi o anlatmış.
neyse geldi kızla oynadı galan. hiç o muhabbetlere girmedi aradan da vakit geçmiş zaten. o girmeyince bende bişe diyemedim durduk yere ama içimde bi ukde resmen. kızı uyuttu sonra belim kötü diye.
sonra senin için me yapabilirim evle ilgili bilmiyorumki dedi. sırf nezaketen sordu yani. bi viledayla sileyim istersen dedi. gerek yok dedim iyileşince ben yaparım. toz var zaten önemli değil dedim. evet tozdan nolcak dedi. kendi de dünyanın en titiz insanıdır ha
ay gülüyorum vallahi artık umursamamaya karar verdim. bana kimseden hayır yok burda. evimi pislik götürsün umrumda değil. yemek de yapamazsam dışardan söyler doyarız. allah sağlığımı elimden almasın da kimseye minnet etmek zorunda bırakmasın..
sağolasın inşallah geçer geçmeZse gideyim o zaman beyin cerrahına gidiliyo demekAmin amin kimseyi kimseye muhtaç etmesin allah bel ve sırttan çok çektim ben çok iyi biliyorum o ağrıyı berat 2 aylıkken bile kaldıramıyordum onu geçer inşallah seninki de bir an önce canım ama bir kaç güne geçer diye biliyorum incitmeyse
aynıyım maralım ya idare ediyorum eşim gelince daha iyi tabii gündüz sıkıntınasil oldun simdi
bugun giremedim pek
aksam kolayda gunduz zor olan
senin bu kiz artik sallanmak istemiyor olabilirmi yaseminim
ben pek bilmem sallama isini ama benim bildigim kolay uyuusn diye sallaniyor çocuke 1 saat ugratsikdan sonra ne yapsan uyur zaten :)
incinme gibi canım ciddi bişey olacağını sanmam ama dediğin gibi çok zor yürümekte bile zorlanıyorum.yeb4 Can'ım geçmişler olsun, umarım ciddi bişeyin yoktur. Ağrı'n nerdeyse Can'ın orda derler, bel hele en zoru.. Kv iyi kapattı olayı maşşallah:)) aman boşver insanoğlu işte, işine gelenin en güzelİni yapar işine gelmezse bahane mi yok.. Bide geçerken uğramış demek, vah yavrum demiyorda, bari toruna nu düşün hadi kadına acımıyorsun..ayy senin yerine sinirlendim :))
canımmm bitanesiniz siz yaEneeee geldi mihiç beklemiyordum ben :))
Bari söyleme de hemen eline al süpürgeydi demi halini gördü sonuçta.. Yakın olsak walla iki dk gelir yapardım her şeyiniboşveeeeer arkadaşım senin ona ihtiyacın yok maşallah allah sağlık versin geç olsun güç olmasın iyileşince hepsini yaparsın
Ben dilimiymiş o :))) aman her neyse işte peki ne yapacağız o da işe yaramıyorsa yok mu bir çözümü :))Belin o kadar kötü müinşallah kötü bişi olmamıştır beline
ya ben de bu ben dilini saçma buluyorum açık söylemek gerekirse yani çocuklarda çok işe yarıyor evet aöa büyüklerde hiç işe yaramıyor.. Mevlana'nın bi sözü var ne söylersen söyle söylediklerim karşındakinin anladığı kadardır diye aynen öyle Mevla'na pedagoglardan daha iyi biliyor :)))
Karşı taraf öküzlükten çıkıp insan olmayı öğrenmesi lazım :) yine eşime sinirlendim de ondan bu laf :))) ya açık açık, sinirlenmesem duyguları ifade etmek en güzeli Ama dediğim gibi karşı tarafın bencil olmaması gerekir azıcık seni de düşünmesi gerekir.. En güzel şey yine de konuşmak, konuşamıyorsan yazmak eşine veya işte kimse sinirlendiysen :))Ben dilimiymiş o :))) aman her neyse işte peki ne yapacağız o da işe yaramıyorsa yok mu bir çözümü :))
Aynen canım beyin ve sinir cerrahisi yarın da geçmezse git bence ne olur ne olmaz gerek kalmaz inşallah ama ihmal de etme bebişler için iyi olmak zorundayızsağolasın inşallah geçer geçmeZse gideyim o zaman beyin cerrahına gidiliyo demek
aynıyım maralım ya idare ediyorum eşim gelince daha iyi tabii gündüz sıkıntı
sallanmayı istememek mi hahamümkün değil resmen kullanıyo bazen zevk olsun diye sallanıyo. uykuya dalmada sıkıntısı oluyo bazen. uykusu varsa iki dakika sallamak yetiyo bile hemen uyuyor. ama resmen sallanmayı bekliyor yastığa yatıyo ve kafayı çeviriyo gözünü kapamak için sallanmayı bekliyo resmen.
incinme gibi canım ciddi bişey olacağını sanmam ama dediğin gibi çok zor yürümekte bile zorlanıyorum.
hahaha çok tatlısın yabenim yerime ne güzel sinirlendin öyle :))
eskiden olsa çok hüzünlenirdim burukluk olurdu içimde. şimdi de üzüldüm ama buruklaşmiycam. kendimi niye boş yere yıpratayım amaaan..
canımmm bitanesiniz siz yabende olsam bende gelir yapardım komşusuna yapar insan ya. ne bileyim garip insanlar.
amin allah hepimiZe sağlık versin kuzularımız için. evin pislenmesi önemli değil dediğin gibi elbet yapılır amaaan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?