Yok onu örnek olsun diye dedim ayda bir kere gelse yada haftada bir bilmiyorum evin buyuklugunede bağlı Sanada ilaç gibi gelir kesinlikle psikoloji evin temiz olması ve yemek derdiyle alakalı eminim ama biz kadiniz herşeyden depresyona girebiliriz :) Bu aralar eşim çok gözüme batıyor göZüm seyiriyor onu görünceah keşke tam emin olmadan toparlanmaya başlamasaydıngüven olmazki bi aksilik çıkar vs. koltuksuz napıcaksınız şimdi allah yardımcın olsun insan cidden darlanır böyle bi duruma.
ama sağlığın yerinde ya ona da şükret bak ben bi belimi incittim kızımı bile kucağıma alamıyorum. dünya kadar iş olsa da yapacak gücüm olsa diyorum..
kesinlikle katılıyorum. ev temizken hele yemekler de yapılmışken cidden kafa rahat ve daha pozitifim. daha çok ilgilenebiliyorum ailemle.
hergün bana da kadın gelse sadece eşimle çocuğumla ilgilensem eminim psikolojim de çok daha iyi olurdu. bir evi çekip çevirmek diğer yandan çocukla eşle ilgilenmek cidden zor. hergün kadın tutacak maddi durumum yok ama işte böyle arada bi alıyorum gücüm yetmiyor çünkü.
neden kadınlar olarak diyete hep pazartesi başlarız acaba
listeni bizimle de paylaşabilir misin fikir olsun :) bende başliycam güya ama daha dün tatlı istedim eşimden getirdi bugüne de kaldı yemem lazımhem hastayım şimdi şımartıyom kendimi
biraz daha iyiyim ama hala doğrulamıyorum ve Begüm'ü kucağıma alamıyorum doğru düzgün. yavrum benim kıyamam oyun bile oynayamıyorum yere oturup da. koltukta oturuken alıyorum kucağıma seviyorum.
ama geçecek gibi öyle hissediyorum.
Herşey kesin şi 15 nisan dediler ona güvenerek sattık yeni koltuk siparişi verdik kullanmadıklarını topladım neyse dediğin gibi sağlık olsunah keşke tam emin olmadan toparlanmaya başlamasaydıngüven olmazki bi aksilik çıkar vs. koltuksuz napıcaksınız şimdi allah yardımcın olsun insan cidden darlanır böyle bi duruma.
ama sağlığın yerinde ya ona da şükret bak ben bi belimi incittim kızımı bile kucağıma alamıyorum. dünya kadar iş olsa da yapacak gücüm olsa diyorum..
kesinlikle katılıyorum. ev temizken hele yemekler de yapılmışken cidden kafa rahat ve daha pozitifim. daha çok ilgilenebiliyorum ailemle.
hergün bana da kadın gelse sadece eşimle çocuğumla ilgilensem eminim psikolojim de çok daha iyi olurdu. bir evi çekip çevirmek diğer yandan çocukla eşle ilgilenmek cidden zor. hergün kadın tutacak maddi durumum yok ama işte böyle arada bi alıyorum gücüm yetmiyor çünkü.
Ben onu inceledim Canm baya güzel bir şeye benziyor :) o smoothie leri de sürekli her sabah yapacak misin ve harfi harfine yemekleri yapacak misin?Pazartesi mübarek diyet günü de ondan
Canım liste baya uzun 6 öğün var, tam benlik :)) Google a 7gün7smoothie yemek com yaz çıkan ilk adrese tıkla 7 günlük bi program bakıcaz artık, işe yarayacak mı.. Ama artık eskisi gibi acıkmıyorum gündüzleri. Hele okulda uzun teneffüste Mutlaka bişey yerdim, şimdi meyve götürüyorum.
Can'ım bu arada kadın tutma fikri iyi bence, misslily nin dediği gibi zaten iyileşsen bile hemen öyle büyük işlere girişemezsin. Dinledir kendini, begümcüğümde biraz pasaklı Prenses gezsin bakalım :))
ah canımsınız ya beni annemden eşimden sonra en çok siz düşünüyosunuz valla sağolun varolunAman canım hepsi hallolur takma kafana begüm hanım temizi de kirliliği de öğrenir işte :))) kadın bence al canım Belin geçse bile hemen temizlik yapıp kendini yorma. Dikkat et kendine canım
sen şimdi bi de gebesin herşey batar gözüne :) herşey duygusallaştırır ya da sinirlendirir. ay hamile olmayı özledim mi ne :))Yok onu örnek olsun diye dedim ayda bir kere gelse yada haftada bir bilmiyorum evin buyuklugunede bağlı Sanada ilaç gibi gelir kesinlikle psikoloji evin temiz olması ve yemek derdiyle alakalı eminim ama biz kadiniz herşeyden depresyona girebiliriz :) Bu aralar eşim çok gözüme batıyor göZüm seyiriyor onu görünce
bakıcam o diyete mutlaka merak ettim. azmini taksir ediyorum sen yaparsın sen aslansın sen kaplansın hadi bakiyim :))Pazartesi mübarek diyet günü de ondan
Canım liste baya uzun 6 öğün var, tam benlik :)) Google a 7gün7smoothie yemek com yaz çıkan ilk adrese tıkla 7 günlük bi program bakıcaz artık, işe yarayacak mı.. Ama artık eskisi gibi acıkmıyorum gündüzleri. Hele okulda uzun teneffüste Mutlaka bişey yerdim, şimdi meyve götürüyorum.
Can'ım bu arada kadın tutma fikri iyi bence, misslily nin dediği gibi zaten iyileşsen bile hemen öyle büyük işlere girişemezsin. Dinledir kendini, begümcüğümde biraz pasaklı Prenses gezsin bakalım :))
allah yardımcın olsun canım. taşınmak zor ama yerleştin mi mis gibi temizlik ferahlık ohh :)Herşey kesin şi 15 nisan dediler ona güvenerek sattık yeni koltuk siparişi verdik kullanmadıklarını topladım neyse dediğin gibi sağlık olsun
Evet canım Yapıcam Tuna nasıl olsa kargalar kahvaltı etmeden uyanıyor vakit bol :)) yaptıklarımdan Tunaya da vermeyi düşünüyorum, gayet sağlıklı bence :))Ben onu inceledim Canm baya güzel bir şeye benziyor :) o smoothie leri de sürekli her sabah yapacak misin ve harfi harfine yemekleri yapacak misin?
Evet Can'ım genelde diş belirtisi oluyor çıksın da kurtulun :))kızlar Begüş sabahtan beri 5 kez sulu kaka yaptı. eli de sürekli ağzında bugün acaip huzursuz mızmız. dişi çıkıyo sanırım sık ve sulu kaka ondan oluyodu yanlış hatırlamıyosam di mi?
eşime kızıyorum ediyorum ama o olmasa napardım işten geldiğinden beri durmadı. kızı yıkadık sonra banyoyo ve ortalığı topladı çöpleri çıkardı oyuncakları koltukların altından topladı. şimdi mantı yapıyoruz yemek yapamadım malum. sağolsun merhametlidir hasta olduğumda çok yardım eder. çok duyulandım
Kesinlikle yesin o da benim de kafama yattı ama o yemekleri bir tek kendime yapmış olurum diğerleri yemez :)))Evet canım Yapıcam Tuna nasıl olsa kargalar kahvaltı etmeden uyanıyor vakit bol :)) yaptıklarımdan Tunaya da vermeyi düşünüyorum, gayet sağlıklı bence :))
ay baktım da ben o menüyü hiiiiiç yapamam :)) senin gibi mutfağı seven biri anca uğraşır. ben akşam bi öğün yemek yapmaya üşeniyorumEvet canım Yapıcam Tuna nasıl olsa kargalar kahvaltı etmeden uyanıyor vakit bol :)) yaptıklarımdan Tunaya da vermeyi düşünüyorum, gayet sağlıklı bence :))
6 kez yaptı kaka az az ama sulu. renginde kokusunda bi gariplik yoktu. diş çıkarırken bi kez daha olmuştu. bugün iştah yine sıfırdı. allahım hepsi birden çıksa ya. çektiğimiz acılara göre bin tane diş çıkması lazımdı şimdiye. günlerce hatta aylarca çekiyoz sonunda bi küçücük pirinç patlıyo dalga geçer gibiEvet Can'ım genelde diş belirtisi oluyor çıksın da kurtulun :))
Ayyy ne güzel bak yardımcı olmuş, kıyamıyor sana, en azından kötü olduğunda yanında ve sana destek olmaya çalışıyor bu da çok önemli allah bozmasın :))
Kesinlikle yesin o da benim de kafama yattı ama o yemekleri bir tek kendime yapmış olurum diğerleri yemez :)))
Bu içecekleri hazırlarken sen hepsini blender da. Mı geçirirsin ? Ben de yapsam mı yaaa Nasıl bir sorun alırız ki bir hafta yapmak yetmez tabi bize :)))[/QUOTE
Tatlım aynen dediğin gibi hepsini blendır yapıyorsun evden çıkmadan içiyorsun, bir buçuk saat sonra falan kahvaltı. Valla bi hafta denicem yaa.. Sanki az mı iş yapıyorum biraz da kendim için yorulayım. Ben devam ettiricem ama aynı menüler olmaz tabi. Bunu diyet işinin mantığındaki kavramak için yapıyorum birazda. Günlük olarak alınacak protein, vitamin karbonhidrat hepsi güzel dağılmış. Mesela orda kuşkonmaz yazıyor, ben kabak yaparım, yada eminim balık yiyemem ama omega 3 değerinde ne var? Semizotu. Onu yerim.. Bu işi yaşam tarzına dönüştürecem ben. Yani bir paket cips yemek yerine aynı lezzete eş değer evde yaptığım fırınlanmış patatesi yerim. Hele şu kilolar bi gitsin :))
Bak diyete başlayalı iki hafta olmadı ama sabah doğru bi kahvaltı yaptığım için gerçekten okulda acıkmıyorum. Başım ağrımıyor ve kahve içmek istemiyorum. Önceden Can'ım hep bişeyler isterdi ama şimdi istemiyor. Belki de psikolojiktir bilmiyorum ama güzel :))
Ben :)) hafif bi detay manyağı olarak ben yaparım. Koca da daş yesinay baktım da ben o menüyü hiiiiiç yapamam :)) senin gibi mutfağı seven biri anca uğraşır. ben akşam bi öğün yemek yapmaya üşeniyorumçok detaylı ya aslında sağlıklı beslenme bu. ama kim uğraşacak üç ana üç ara öğünle
6 kez yaptı kaka az az ama sulu. renginde kokusunda bi gariplik yoktu. diş çıkarırken bi kez daha olmuştu. bugün iştah yine sıfırdı. allahım hepsi birden çıksa ya. çektiğimiz acılara göre bin tane diş çıkması lazımdı şimdiye. günlerce hatta aylarca çekiyoz sonunda bi küçücük pirinç patlıyo dalga geçer gibidaha dört dişi var bizim kız tembel çıktı.
eşimin o konularda hakkını yiyemem. annesine ve kardeşine çekmemiş :)) ya da beni ondan başka kimsenin (annembabam hariç) düşünmemesi normal de ben çok ince düşündüğüm için öyle oluyo sanırım. bi de o tartışmamızın üstüne ben hastayken umursamasa hiç bişeyi herhalde ağır depresyona girerdim :))
Oyy kıyamam ayazcıka geçmiş olsun canım beratta dün gece uyumasına 5-10 dk kala sandalyeyi devirdi üzerine hem de ben yanıbaşındayken ne geliyorsa çocuğun başına benim yanımdayken geliyor çok dikkatsizim ya yatak odasına gidiyorduk uyutayım diye yürürken sandalyeyle oynamak istedi ben de yanındayım birden nasıl olduysa kendine doğru çekerken sandalyenin ayağı parkeden kaydı berat düştü sandalye de üstüne düştü ağır bi de baya sandalye çok içli ağladı gözyaşları dinmedi çok üzülüyorum hiç dayanamıyorum böyle kazalara Allah beterinden korusun tabi de minicikler kıyamıyor insan ben bazen beratın kafası bi yere çarpınca kendi kafamı da vuruyorum onun çektiği acıyı ben de çekmek için çok garibimGünaydın kızlar nasılsınız
Biz güne güzel başlamadık, ayaz sabah bi güzel düştü ben çamaşı Atarken makineye, merakından etrafımda dolandı en sonunda takıldı halıya küt kafa dolap kenarına.. Çok içli ağladı yavrum şişti ve morardı buz da koydurmadı kerataallah beterinden korusun
Ben bahar depresyonuna girdim galiba, çok sinirliyim, usandım, yoruldum daha doğrusu tükendim.. Ayazdan dolayı çok yoruluyorum, yemek yemez ve hiç uyumaz hale geldi.. Gündüz bile uyumuyor dün yarım saat uyumuş ben yokken sonra bi daha uyumadı.. Yemek de yemiyor.. Pöffff
Bu arada çoğumuzda var o depresyon ve sinirlilik hali bünyemiz çok yoruluyor gerçekten hiç kolay değil işe gitmek bebek büyütmek ev işleri şu bu Allahtan annem berata bakıyor işe giderken ve işten gelince de ben beratla ilgileniyorum annem de yemek bulaşık uğraşıyor tatil günlerimde beratı ona bırakıp uyuyabiliyorum bir iki saat o olmasa daha kötü olurdu halimGünaydın kızlar nasılsınız
Biz güne güzel başlamadık, ayaz sabah bi güzel düştü ben çamaşı Atarken makineye, merakından etrafımda dolandı en sonunda takıldı halıya küt kafa dolap kenarına.. Çok içli ağladı yavrum şişti ve morardı buz da koydurmadı kerataallah beterinden korusun
Ben bahar depresyonuna girdim galiba, çok sinirliyim, usandım, yoruldum daha doğrusu tükendim.. Ayazdan dolayı çok yoruluyorum, yemek yemez ve hiç uyumaz hale geldi.. Gündüz bile uyumuyor dün yarım saat uyumuş ben yokken sonra bi daha uyumadı.. Yemek de yemiyor.. Pöffff
Haklısın canım hepimizde var ama ben iyi hissediyordum kendimi şu son bir iki haftadır böyleyim geçer elbet :)) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için çok utandımBu arada çoğumuzda var o depresyon ve sinirlilik hali bünyemiz çok yoruluyor gerçekten hiç kolay değil işe gitmek bebek büyütmek ev işleri şu bu Allahtan annem berata bakıyor işe giderken ve işten gelince de ben beratla ilgileniyorum annem de yemek bulaşık uğraşıyor tatil günlerimde beratı ona bırakıp uyuyabiliyorum bir iki saat o olmasa daha kötü olurdu halim
sen yazdıklarınla bize moral güç veriyorsun çok olumlusun her zaman senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum çoğu zaman rehberlikçi olmak böyle olmakmış demek ki
bir de beratı memeden kesmeye karar verdim tamamen zaten günde 2 kez emiyordu bundan sonra hiç vermicem onun sıkıntısı da var bir an önce alışır inşAllah
Eyvaaaaah anlaşılan sen de benim gibi güzel başlamadın güneÇok fazla Anlayışlı olmamak lazım bu dünyada. Sabah sabah uyuz etti beni ya.Güzelce haftasonu için plan yapalım dedim off haftasonu geldi daha çok yoruluyorum demez mi. Tam patlayacaktım sustum tamam o zaman sen planla onu yapalım dedim. Ay yine market pazar bıktım demez mi . Bunda ne var millet mi alsın bizim yerimize herkesin yaptığı birşey. Bende h.sonunu iple çekiyorum her zaman gezeriz bir yerlere gideriz diye. Tüm hevesim kursağımda kaldı. Hayatım çok sıkıcı oldu rutininde ötesi. Her akşam izlediğimiz şeyler bile belli artık. Beyefendi kendi planını yaptı ama tenis oynamaya gitti. Tabi ben onun gibi pat diye çıkamıyorum ki...
Ailemi de çok özledim. En son ağustosta görmüştüm
Benden böyle umarım siz güne güzel başlamışsınızdır.
Geçmiş olsun canım Kıyamam yaGünaydın kızlar nasılsınız
Aynen birde çıkarken diyor ki hadi aşağıya birlikte inelim. Yok Alp uyuyacak sen git dedim.Eyvaaaaah anlaşılan sen de benim gibi güzel başlamadın güneişte sıkıntılardan biri de bu, onlar istediği Zaman hop arkasını düşünmeden gidebiliyor ya biz? Avucumuzu yalarız anca
Demek ki tenis planı olduğu için mırın kırın etti :)
Amaaaan al yavrunu çok dışarı mis gibi, takılın, Dicem de işte kırıldı bi kere kalp, sinir oldu bi kere anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?