- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
yok agri kesici deil oksurukle ilgili ama tal bilmiorum napuyor bize bi fayudasi olmadiKullanmıştım Canım ventolini ilerledi ama ne yazık ki
fitil ağrı kesici mitti kullandığın? Yavrum nesi var acaba, kız bizim bebişler niye düzelmiyor ay
bende kullanmadim ama çocuklarin vaziyet halleri ayni bizim galiba :)) ilaç in fayda yada zarari ne ki bilemedim simdi ben :)
bizim dr onunde abla abisi var diye duzelmiyor diyor, hakkaten onlarda tek tuk oksuryor ama hafif atlatiyolar bunyeleri bagisiklik kazandigi için
dun oturdum gecmise gittim dusundum , eltim senin buyuklerde boyle surekli ahsta olurdu deyince hafizami zorladim
çok sabahladim iksindede oksuruk yuzunden, geece acili arayip çok oksuryor naisl rahatlar diye sormustum kizimda
oglum çok tikaliydi bi keresinde disari kar sabah saat erken dr randevusu var ,aldim çikdim çocugu yollar kapali kardan trafik zar zor ilerleriyor
9 30 da avrdim ben dr randevusuna dr da 10 da geldi oda yolda kalmis :)))
nobetçi dr u eczanesi çok aradim , en az 10 kez bronsit olmustur emre 10 da brinsiyolit :)))
ne bileyim iste onlari dusununce hakan baya dayanikli sanki buyukler daha çok hasta oluyordu kuçukken buna gore
ama seninki niye surekli hasta onu bilmiyorumki
okuldan sen cebinde virusmu getryon eve :)
bronsit diye uzulme ; grip gibi dusun
oksurdukçe balgami atar bi kaç haftaya duzelir insallah
aksamdan beri balli limon sicak su buhari yapiyorum surekli , sirtina havlu isittim koydum
burun temizligi vicks herseyi yaptim
bide uyutabilsem super olacakda uyumuyor