2015 Şubat Anneleri

Kullanmıştım Canım ventolini ilerledi ama ne yazık ki :KK43:
fitil ağrı kesici mitti kullandığın? Yavrum nesi var acaba, kız bizim bebişler niye düzelmiyor ay
yok agri kesici deil oksurukle ilgili ama tal bilmiorum napuyor bize bi fayudasi olmadi
bende kullanmadim ama çocuklarin vaziyet halleri ayni bizim galiba :)) ilaç in fayda yada zarari ne ki bilemedim simdi ben :)
bizim dr onunde abla abisi var diye duzelmiyor diyor, hakkaten onlarda tek tuk oksuryor ama hafif atlatiyolar bunyeleri bagisiklik kazandigi için
dun oturdum gecmise gittim dusundum , eltim senin buyuklerde boyle surekli ahsta olurdu deyince hafizami zorladim

çok sabahladim iksindede oksuruk yuzunden, geece acili arayip çok oksuryor naisl rahatlar diye sormustum kizimda
oglum çok tikaliydi bi keresinde disari kar sabah saat erken dr randevusu var ,aldim çikdim çocugu yollar kapali kardan trafik zar zor ilerleriyor
9 30 da avrdim ben dr randevusuna dr da 10 da geldi oda yolda kalmis :)))
nobetçi dr u eczanesi çok aradim , en az 10 kez bronsit olmustur emre 10 da brinsiyolit :)))
ne bileyim iste onlari dusununce hakan baya dayanikli sanki buyukler daha çok hasta oluyordu kuçukken buna gore

ama seninki niye surekli hasta onu bilmiyorumki
okuldan sen cebinde virusmu getryon eve :)

bronsit diye uzulme ; grip gibi dusun
oksurdukçe balgami atar bi kaç haftaya duzelir insallah

aksamdan beri balli limon sicak su buhari yapiyorum surekli , sirtina havlu isittim koydum
burun temizligi vicks herseyi yaptim
bide uyutabilsem super olacakda uyumuyor

yok agri kesici deil oksurukle ilgili ama tal bilmiorum napuyor bize bi fayudasi olmadi
bende kullanmadim ama çocuklarin vaziyet halleri ayni bizim galiba :)) ilaç in fayda yada zarari ne ki bilemedim simdi ben :)
bizim dr onunde abla abisi var diye duzelmiyor diyor, hakkaten onlarda tek tuk oksuryor ama hafif atlatiyolar bunyeleri bagisiklik kazandigi için
dun oturdum gecmise gittim dusundum , eltim senin buyuklerde boyle surekli ahsta olurdu deyince hafizami zorladim

çok sabahladim iksindede oksuruk yuzunden, geece acili arayip çok oksuryor naisl rahatlar diye sormustum kizimda
oglum çok tikaliydi bi keresinde disari kar sabah saat erken dr randevusu var ,aldim çikdim çocugu yollar kapali kardan trafik zar zor ilerleriyor
nobetçi dr u eczanesi çok aradim , en az 10 kez bronsit olmustur emre 10 da brinsiyolit :)))
ne bileyim iste onlari dusununce hakan baya dayanikli sanki buyukler daha çok hasta oluyordu kuçukken buna gore

aksamdan beri balli limon sicak su buhari yapiyorum surekli , sirtina havlu isittim koydum
Yaa şimdi hasta olunca bağışıklığı güçleniyor ya Benimkilerde bebekliklerinde de öyle aman aman hasta olmadılar.kız idrar yollarından antibiyotik yedi bolcana da hani öksürük tiksirik ateş vs.o tarz.Benimkilerde büyüyünce bağışıklığı dusuk mu olcak.yoksa genetik olabilir mi bizde çok ağır gecirmeyiz.z gribal şeyleri.

belki de yoktur canım dediğin gibi ama korktum hep bacakta ağrı halsizlik varsa fıtıktır diyolar. başlangıcı falandır yani. bilemedimkş bi gidicem doktora randevu alıcam yarın :KK43:

eskiden anneme gülerdim annem gibi oldum :)) ama temizlik yapmadım cidden çamaşır falan yıkadım ortalığı topladım yarım gün gelcek ya vakit kaybı olmasın. yağmur da yağarsa üzülmicem napiyim. geçen geceki gibi yağmasın da. bildiğin çamurdan dışarısı gözükmüyo şu an :))

sağol canım sadece bi şüphe :KK43: bacak kalça ağrım var o yüzden. gidicem mutlaka :KK43:
Geçmiş olsun canım sana da anca yazabildim.insaâllah düzelir bir an evvel

Yaa şimdi hasta olunca bağışıklığı güçleniyor ya Benimkilerde bebekliklerinde de öyle aman aman hasta olmadılar.kız idrar yollarından antibiyotik yedi bolcana da hani öksürük tiksirik ateş vs.o tarz.Benimkilerde büyüyünce bağışıklığı dusuk mu olcak.yoksa genetik olabilir mi bizde çok ağır gecirmeyiz.z gribal şeyleri.
hiç bi fikrim yok :)
benim kizin atesi çikmaz hiç ,8 senede 3 keremi ne çikdi
kadir bey onun için bazen oyle piyango vurabiliyor onemli deil demisti :)

ama bende kuçukken çok grip olmusum babam mubarekde hep dr agoturmus , o dr da bronsit diye pensilin dayamis onlarca ve her kI$ ..:mad:

Kızlar selam..

Sabah ayazı doktora götürdüm çocuk gece boyu ağladı. Sonuç yine orta kulak iltihabı, bronşit ve genizde iltihap oluşumu :KK43: farklı doktora götürdüm mal diğer hiç anlamadı..

Bi ton ilaç, antibiyotik verdi bi de.. Deloday yazdı kim kullanıyordu burda yeb4 yeb4 sen mi? Alerjik bir durum var sanırım dedi üç hafta kullanacakmışız..

Ya hastalığı sevmiyorum allah beterinden saklasın, çocuğu ağır hasta olanlar be yapıyor acaba, allahım sen koru ben bu kadarcık şeyde üzülüyorum hiç bir çocuk acı çekmesin :KK43:
Çok geçmiş olsun.bir an evvel iyilessin inşaallah kuzucuk

Benim de annem geldi kızlar.geçen gelisteki gibi serra gene bana yapıştı.pek kıskanç bizim kız.beni annemden kiskaniyor:KK70:resmeň.su azılarda patlayamadi gitti.baya sıkıntı li çıkıyor.ondanda yapisti birazzda.yarılamadı bi turlu baya belli ama.

Sanki Tuna'yı anlattın :KK70: ne varsa bu vileda da bugün o viledayla oynamak için yirmi dakka ağladı sıpa. Bende geçen gün okulda tv açıktı Müge alnının kucağında bir yaşında bi Bebek vardı, yayın boyu oturdu çocuk elinde bi oyuncak kemirdi durdu, eşimle güldük, Tuna olsaydı şimdi çoktan bütün kameraları devirmiş, bütün kabloları toplayıp kendine dolamıştı dedik :KK70: :KK70: kurtlu bunlar
Bizim çocuklar mı normal diğerleri mi anlamadım :))

Ya okulda Veli semineri düzenliyorum mesela, millet küçücük bebeğiyle geliyor bebekler de uslu uslu oturuyor ya da uyuyor :))) allahım ben her defasında şok siz ne yapıyorsunuz bu bebeklere diyorum Hocam bişi yapmıyoruz bakmayın siz yaramaz bınlar diyorlar bi de.. Bi git şurdan yaramaz görmemişsin sen Dicem ama olmicak :))))

:cool:
temizlik yapmayı seviyo Tuna annesi :KK70: ay damadım çok yardımsever bi erkek olcak :KK76::cool:

aynı bizim cimcimeyi anlattın. bizim çocuklar doğduğu zaman kesin yıldızlarda garip şeyler oldu bunlar böyle çıktı :KK70:
Begüm orda olsa mügenin memelerine yapışabilirdi memeeeaaaaa diye :KK70:
ve kesin o kablolara koşardı. ne var bu kablolarda anlamak mümkün değil :)
Yıldızlarda garip bişi :))) çok iyi yaaa bişi olduğu kesin ama ne :))

Ya düşünüyorum da diğer türlü de sıkıcı olur ya o ne öyle çocuk büyütmüş olmuyırlar ki :))) amaaaan işte böyle böyle teselli ediyorum artık

Benim de annem geldi kızlar.geçen gelisteki gibi serra gene bana yapıştı.pek kıskanç bizim kız.beni annemden kiskaniyor:KK70:resmeň.su azılarda patlayamadi gitti.baya sıkıntı li çıkıyor.ondanda yapisti birazzda.yarılamadı bi turlu baya belli ama.
Oyyy gözün aydın süper :)) vay kıskanç ama bu yaş dönemi özelliği benimki de kıskanç özellikle de babadan kıskanır :))

Ah kıyamam yaa karda kışta bu kadar zahmete ancak bir anne katlanır :(

Walla ben de küçükken çok hasta olurdum çok iyi hatırlıyorum sürekli Ateş vs.. Genetik bir durum bence.. Herşey güzel olacak, Hakan da yavrum niye son Zaman'larda uykuya bu kadar diremiyor ki? Ayaz da uykuyu sevmez ama akşamları allahtan çabuk dalar uykuya.. Sen bi ara uyku saatlerini düzenleyecektin naptın o işi

Ah kıyamam yaa karda kışta bu kadar zahmete ancak bir anne katlanır :KK43:

Walla ben de küçükken çok hasta olurdum çok iyi hatırlıyorum sürekli Ateş vs.. Genetik bir durum bence.. Herşey güzel olacak, Hakan da yavrum niye son Zaman'larda uykuya bu kadar diremiyor ki? Ayaz da uykuyu sevmez ama akşamları allahtan çabuk dalar uykuya.. Sen bi ara uyku saatlerini düzenleyecektin naptın o işi
Hasta olunca uyku yokki.oksuruk tutuyor uyanıyor sürekli. Düzen müzen hak getire. :((

Bu gece iyiyiz galiba uyanmadı daha öksürük de duymadım
Sıcak su buharı yapmıştım o iyi geldi galiba. Ballı limon verince öksürük tutuyor o an önlü arkalı göğsüne bastırıp öksürüğü çoğaltmaya çalıştım balgam atabilsin diye. Ben ıkıncı defa dr a götürmedim ama halğne bakılırsa ya bronşit yada bronşiyolıt ateş olmadı ğı sürece ıdare edıcez nasıl olsa gitsemde ılacı vermıycem oturum bari evde :)))))

Canim gecmis olsun! Kiyamam ya kuzum hep kulakla ugrasti tum kis. Uykusunu da belki alerjik durum etkiliyodur canim. Biz zaditen kullaniyoruz bilmem ayni tip bir ilac mi. Allah sifalar versin tez zamanda insallah

Allah kavuştursun canım.
çok sevindim ya bize de iyi geldi alerji ilacı. sen de deloday mi kullanıyorsun?
mahvoluyodu kuzular öksürmekten ya. bende antihistaminik ilaç kullanıyorum doğumdan beri kurdeşwnden dolayı biliyosun. istemiyodum kıza kullanmak bi süre kullanmadım da ama dayanadım artık haline.

şimdi genel durumu iyi şükür. iştah çok kötü olmasa da iyi de değil. kaka sayısı çok fazla ve eli hep ağzında. bakalım bi diş patlayacak ama sabırla bekliyoruz :)
Dis patlayacak o zaman canim bizimkinin de hep eli agzinda kopek dislerinin uclari gorunuyo.
Bizim ilac da zaditen. Daha once cocuk doktoru da bundan vermisti ama pek yarari olmamisti. Simdi oldu. Galiba o zaman alerjik bi durum yoktu.
Kiz bi uyandi bi turlu dalamadi 5dkda bir sizlaniyo. Ben de bi saattir onu bekliyorum uyusun diye.
Istah olayi cok sıkıntı ya. Biz yeni yeni rahatladik o konuda. Artik acilsin ins onun da istahi

Yok Canım bugün götürdüğüm de çocuk doktoruydu şimdiye kadar memnundum ama anne olarak gerçekten biliyoruz biz sanırım ya da hissediyoruz başkasına götürmek geldi bugün içimden..

Alır tabi Canım kilo dediğin nedir çoktu basıl olsa :)))

Ben de bir ölçek vereceğim işte artık bir yaşı geçti sonuçta.. D vit sordum kullanma artık gerek kalmaz sesi elindeki bitsin yeter dedi siz kullanıyor Musunuz hala?

Öfff şimdi de seminerdeyim yine oğlumdan ayrı her şey eğitim için :)))
Canim d vitaminini bize doktor da saglik ocagi da iki yasina kadar devam dedi. Aman hepsi ayni dilden konussa ölürler:)

Yok Canım, çok ilginç aöa Ateş olmuyor hiç böyle iltihap olunca.. Walla ben de hiç bişi anlamadım inan hep indiler doktorun yüzünden, haram olsun ona verdiğim paraya walla hiç demedim şimdiye kadar bu lafı aöa ayaz söz konusu olımca öyle demek geldi içimden
Doktorlar hep atesi yoksa iltihap yoktur gibi yaklasiyo ama bazi cocuk boyle atessiz gecirirmis daha once de duymustum. Kiyamam ya.

gelincikgibi gelincikgibi ım sıcak su buharını dene mutlaka olurmu, bize çok iyi geldi gece rahat geçti şükür. Ballı limonda yap yaşını geçti yasak bittı demi :) . Çabucak rahatlarsınız inşallah
Yayla çorbası yapıcam kuzuma en sevdiği yemek sabırsızlanıyorum vermek için.inşallah yeerrr

Ah ahhhhhb
Kız bugün hastanede bekliyoruz işte sıramızın gelmesini, ayaz var ya etrafta fır dönüyor nerde pas pas yapan bir Ada'm onu peşinde, nerde bir kapısı hafif açık oda Oray'a dalmalar hiç durmadı.. Millet ve diğer aynı yaşta veya işte 3-4 yaşlarındaki çocuklar bize bakıyor hatta bir çocuk 2.5 yaşındaymiş "ayyee bu bebi ço yayamaş dimiiii" demez mi :))) tüm çocuklar annelerin kucağında kuzu kuzu oturuyor benimkini tutabilene aşk olsun :))))
Canim bence cogu cocuk boyle hareketli ama kimisi yabanci ortamda cekingen oluyo anneye yapisiyo kimisi de cekingen olmadigindan heryerde ozgur takiliyo. Ama tabi cok zor onu kontrol etmeye calismak surekli

:cool:
temizlik yapmayı seviyo Tuna annesi :KK70: ay damadım çok yardımsever bi erkek olcak :KK76::cool:

aynı bizim cimcimeyi anlattın. bizim çocuklar doğduğu zaman kesin yıldızlarda garip şeyler oldu bunlar böyle çıktı :KK70:
Begüm orda olsa mügenin memelerine yapışabilirdi memeeeaaaaa diye :KK70:
ve kesin o kablolara koşardı. ne var bu kablolarda anlamak mümkün değil :)
mery60 mery60 yeb4 yeb4 supersiniz ya ne guldum:KK70:

Canim gozun aydin cok sevindim. Serra da alisir zamanla. Kalacak mi biraz annen?

Back
X