2015 Şubat Anneleri

Ay bu aç tırtıl ne sevimli bi kitapmış yahu hemen alıcam. Bide bu yabancıların iyi geceler aydede diye bi klasikleri varmış, kitabın görselleri ve içindeki şiir çok ahenklİ ve güzelmiş, Türkçesi var mı acep, yada Türkçe buna benzer bi kitap..
Aç tırtıl çok güzel gerçekten ayaz seviyor :)

Yaaa ne güzel, tabi asıl Tuna'nın Bayram'ı :)) kutlanabiliyorsa ne güzel..ben bu Bayram'ları çok önemli buluyorum, eskiden bizim Zaman'ınızda çok güzeldi diye anlatıyorlar, ben hiç görmedim burda okumadığım için ama anladığım kadarıyla artık öyle değil çok üzücü, değerler eğitimi derken en güzel değerimizi kaybediyoruz, birlik olmayı..

Merhaba kızlar.Ben de şimdi girebildim daha.Uyumamak için direnen bir minik fareyle uğraşıyordum.Uykudan ölüyor ama yine oyun peşinde.Saklambaç,kovalamaca nefesim tükendi valla.Eşim" yaşlanmışsın sen "dedi bir de üstüne.
Ahh ah nerde 20 li yaşlarım:KK14:

Merhaba arkadaslar. Ben de burdayim hep okuyorum ama yazamiyorum. Hepimiz ayni durumdayiz biliyorum ama kendime ayiracak bi saniye vaktim yok. Kaşlarim bile costu bi aldiramadim:) Bunun ustune bi de bel agrisi surekli olan. Gece yatinca insan dinlenir tam tersi yorgun ve bel agrisiyla uyaniyorum. Kitap olayina cok ozendim dun oglen arasi bikac kitap aldim. Bi tane de ahsap puzzle. Ama sanki su an puzzle daha cok begenildi. Durukus da hasta gibi iki gundur horluyo genzi dolu ama burnu da akmiyo. Bi huysuz bi huysuz sormayin. Kim bilir ne sıkıntısı var yavrumun. Herkes iyidir umarim. Ozluyorum yazmayi

Berat şu an evde hangi kitabı görse yırtıyor biraz daha büyüyünce alayım diyorum ben ama ahşap yapbozlar filan olabilir oyuncaklarıyla filan hiç ilgilenmiyor alıp fırlatıyor kaldırdım hepsini şimdilik

merhaba hanimlar
netim yok gibi bisey çok yavas giremuiyorum pek
havalarda duzeldi $ukur atiyoiruz artik kendimizi parklara
evde yakamdan du$meyen çocuk orada yuzume bakmuyor
bvende kitap yap boz fln var çok hemde
kitaplari yurtmaya çalisiyor yapbozlari meydana çoikarmadim daha
su sekilleri delikden sokuyon ya o var oynatayim diyorum hepsini doluyor saçiyior
b u çocuk hiç oyun oynamak istemiyor daha dogrusu oyuncak istemiyor
bebek arabasini çok sveiyor bi derdi yoksa saatlerce durrur içinde

gecen hafta 23 nisan gosterisine gittik 2 saat uyudu içinde , çocuklari oynama parkina goturuncede uyumustu, uykusu varsa yer mekan aramiyoruz uyumak için butun bebeler gibi

az once ust kopek dislerini gbordum tesadufen uçlari patladi patliycak ikiside yarina falan belli olur herhalde tam

yememiz sorunlu zorluyorum hiç istemiyorum zorlamyi ama simdi gelisim geriligi olursa ilerde kapatamiyolar
zorlama derken oyaluyorum iste kus geldi kedi gitti deyip agzini açtryorum sokuyorum kasigi :)
bi kaç kasik da olsa yemek ustune yogurt ustune meyva bitirtiyorum
oksurugu pek kalmadi sukur geçti gribimiz

bizden haberler boyle

simdi uyutuyum evi temizluycem
uyurken uyanmasin diye supurge açamiyorum ,uyanikkende o yaptirmiyor kaldim iki arada bi derede

Merhaba kızlar.Ben de şimdi girebildim daha.Uyumamak için direnen bir minik fareyle uğraşıyordum.Uykudan ölüyor ama yine oyun peşinde.Saklambaç,kovalamaca nefesim tükendi valla.Eşim" yaşlanmışsın sen "dedi bir de üstüne.
Ahh ah nerde 20 li yaşlarım:KK14:
Kaç yaşındasın ki canım sen :) dur daha ne yaşlanması diyecek ama ben de kendimi çok yaşlı hissediyorum, bazen yaşımı sorduklarında 40 diyesim geliyor.. :(

Merhaba arkadaslar. Ben de burdayim hep okuyorum ama yazamiyorum. Hepimiz ayni durumdayiz biliyorum ama kendime ayiracak bi saniye vaktim yok. Kaşlarim bile costu bi aldiramadim:) Bunun ustune bi de bel agrisi surekli olan. Gece yatinca insan dinlenir tam tersi yorgun ve bel agrisiyla uyaniyorum. Kitap olayina cok ozendim dun oglen arasi bikac kitap aldim. Bi tane de ahsap puzzle. Ama sanki su an puzzle daha cok begenildi. Durukus da hasta gibi iki gundur horluyo genzi dolu ama burnu da akmiyo. Bi huysuz bi huysuz sormayin. Kim bilir ne sıkıntısı var yavrumun. Herkes iyidir umarim. Ozluyorum yazmayi
Anlaşıldı bizim minikleri hastalık terk etmeyecek, bizim de öyle ili gün iyi sonra yine başlıyor :(
Çalışırken öyle canım, Zaman'ı olmuyor insanın, eve gelince de çocuğunla vakit geçirmek istiyorsun sonuçta inan ben de öyleyim.. Dün akşam okuldaki arkadaşlar dışarıda buluştu yemek yedi ben gitmedim, ayaza ayırmak istiyorum çünkğ kalan vaktimi yoksa vicdan azabı..

Arada yaz sen yine haber almak güzel oluyor :)
mery60 mery60 yeb4 yeb4 kızlar sizden ses yok?
angeloflove angeloflove sen naptın??

ayazbeyazim ayaz nasil oldu
iyilestimi isathi duzeldimi

Bi gün iyi bi gün kötü :) ben de senin gibi zorla yediriyorum yani oynaya oynaya :) yoksa yemiyor hiç, alışkanlık haline getirdi bücür bu durumu, kilo vermesin de alsın almasın önemli değil yeter ki vermesin :))

Da ben kilo veremiyorum bi gariplik var dikkat ediyorum yediklerime ama yok anam gitmiyor niye anlamadım bişi yanlış yapıyorum galiba :(

Bi gün iyi bi gün kötü :) ben de senin gibi zorla yediriyorum yani oynaya oynaya :) yoksa yemiyor hiç, alışkanlık haline getirdi bücür bu durumu, kilo vermesin de alsın almasın önemli değil yeter ki vermesin :))

Da ben kilo veremiyorum bi gariplik var dikkat ediyorum yediklerime ama yok anam gitmiyor niye anlamadım bişi yanlış yapıyorum galiba :KK43:
evet benimkide alisti oyle yemeye
bi kolumda çocuk digerinde kasik evde dolana dolana yediryorum
kilo aliyor amlmasinada bu iste bi gariplkik var,yavas yavas eski duzene geçmeliyim yani mama sandalyesine
çokk aç olursa yiyor ne bulursa saatlerce bekletmem lazim onada benim gonlum razi gelmiyor bilmiyorum napicam

sen hani diyetisyeene gidecekdin kas gitmesin yag gitsin fln diye
ben 58 kg yum 3 kg kdr zayifladim ama hiç bi fikrim yok yagmi gitti kassmi damarmi i kalpmi bobrekmi :))))))))
gobegim eridi ama basenler zaten yokdu bunye olarak
su an tek goze çarpan hakan in en sevdigi besin kaynagi olan ikizler:KK70::KK70::KK70::KK70:

kilo aliyor amlmasinada bu iste bi gariplkik var,yavas yavas eski duzene geçmeliyim yani mama sandalyesine
çokk aç olursa yiyor ne bulursa saatlerce bekletmem lazim onada benim gonlum razi gelmiyor bilmiyorum napicam

ben 58 kg yum 3 kg kdr zayifladim ama hiç bi fikrim yok yagmi gitti kassmi damarmi i kalpmi bobrekmi :))))))))
su an tek goze çarpan hakan in en sevdigi besin kaynagi olan ikizler:KK70::KK70::KK70::KK70:
Beratta evde geze geze yiyor ya oturmuyor ki bi yerde ben de kaşıkla peşiden geziyorum oturtsam bana tutunup ayağa kalkıyor alıp başını gidiyor yine peşinden gezerek yedirmek çok zor ya napıcam bilmiyom mama sandalyesi de aldık hiç durmadı ki onda oturtunca ayağa kalkmaya çalışıyor ya da kendini alttan kaydırarak aşağı düşmeye çalışıyor önüne yemek ekmek filan koyunca da yere fırlatıyor herşeyi :(

Beratta evde geze geze yiyor ya oturmuyor ki bi yerde ben de kaşıkla peşiden geziyorum oturtsam bana tutunup ayağa kalkıyor alıp başını gidiyor yine peşinden gezerek yedirmek çok zor ya napıcam bilmiyom mama sandalyesi de aldık hiç durmadı ki onda oturtunca ayağa kalkmaya çalışıyor ya da kendini alttan kaydırarak aşağı düşmeye çalışıyor önüne yemek ekmek filan koyunca da yere fırlatıyor herşeyi :KK43:
benimki profesyonel oldu mama sandalyesi yatak dosek koltuk herseyden balik gibi kayip iniyor
gecen gun oyjn parkina bebekler için olan kaydirakda bile çikdi meridvenleri zorlana zorlaan sonrada hopp yuz ustu kaydi indi ilk sferde sanki dogdugundan beri kaydirak oynuyor sanirsin :)))

yok benimki ayakda gezmiyor kucagimda geziyor
kofte et turu seyleri veriyorum kolum yorulunca oynarken yerde gezerken yiyor

her turlu yemek eydirmisligim var da boylesini ilk yapiyorum

ama sunu bilelim geçecek bu gunler
buyuk çocuklarimda boyleydi ( %99 hata bende diye dusunuyorum en bastan kural koymadigm için izin verdigim için )
buyuklee su basinda pencerde yerde gokde nerlerde yedirmedimkiii herseyi denemistirim

ama kucagimda tasiyip yedirmek aklima, gelmemis demek kki :)

bu arada su an yemek sofrada yeniyor bitirmeden kalkana hiç bisekilde tatli pasta keek gezme tozma hiç bisey yok
mutfaga girmekde yasak :)

oyle bi yiyolarki kitlikdan çikmislar sanirsin
kabaktan tut pirrasaya yemedikleri yok

kuçukken kuzim bi kaç ay bpyunca pilav gormeden agzini açmazdi, her ogunde kasigin onune pilav arkasina et sebze koyar oyle yediriirdim
neler nelerrr ama hepsi geçiyor buyyunce bu iyi haber :)

:KK70::KK70::KK70: İkizler çok güldüm :)))

Ya gidicem de kadının randevu saatleri tam benim iş saatime denk geliyor izin almam lazım..
Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır demem :( artık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..

Ben ayazı hep mama sandalyesinde yediriyorum başka Türlü öldürsen yemez peşinde de dolaşmak isteniyorum hiç yapmadım.. Sen de yapma alıştır yine bir yemez iki yemez sonra elbet oturur yer :))

Ya gidicem de kadının randevu saatleri tam benim iş saatime denk geliyor izin almam lazım..
Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır demem :KK43: artık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..

Ben ayazı hep mama sandalyesinde yediriyorum başka Türlü öldürsen yemez peşinde de dolaşmak isteniyorum hiç yapmadım.. Sen de yapma alıştır yine bir yemez iki yemez sonra elbet oturur yer :))
valla sabahtan beri biberon vermedim
emdi az yumurta yedi biraz peynir sonra yine emdi uyudu geece uykusuna 2 saat kdr ara verdide nedense
çok uykusu vardi bayildi gitti su an uyandiginda kurt gibi aç olucak ezo gelin çorbasi yaptim inidrmiycem sandalyeden oyalamiycam insallah yer
her seferinde diyorum yersen ye yemezsen kendin bilirsin diye 5 dk sonra kendimi kucagimda çocukla evde gezinirken buluyorum:cry::cry::cry:

benimki profesyonel oldu mama sandalyesi yatak dosek koltuk herseyden balik gibi kayip iniyor
gecen gun oyjn parkina bebekler için olan kaydirakda bile çikdi meridvenleri zorlana zorlaan sonrada hopp yuz ustu kaydi indi ilk sferde sanki dogdugundan beri kaydirak oynuyor sanirsin :)))

yok benimki ayakda gezmiyor kucagimda geziyor
kofte et turu seyleri veriyorum kolum yorulunca oynarken yerde gezerken yiyor

her turlu yemek eydirmisligim var da boylesini ilk yapiyorum

ama sunu bilelim geçecek bu gunler
buyuk çocuklarimda boyleydi ( %99 hata bende diye dusunuyorum en bastan kural koymadigm için izin verdigim için )
buyuklee su basinda pencerde yerde gokde nerlerde yedirmedimkiii herseyi denemistirim

ama kucagimda tasiyip yedirmek aklima, gelmemis demek kki :)

bu arada su an yemek sofrada yeniyor bitirmeden kalkana hiç bisekilde tatli pasta keek gezme tozma hiç bisey yok
mutfaga girmekde yasak :)

oyle bi yiyolarki kitlikdan çikmislar sanirsin
kabaktan tut pirrasaya yemedikleri yok

kuçukken kuzim bi kaç ay bpyunca pilav gormeden agzini açmazdi, her ogunde kasigin onune pilav arkasina et sebze koyar oyle yediriirdim
neler nelerrr ama hepsi geçiyor buyyunce bu iyi haber :)
İnşallah canım hayali bile çok güzel kendi kendine oturup tabağını bitirmesi:kk77::KK37:

Ama gitmem lazım kendi başına olmuyor bu iş, ben yemeyi seviyorum sürekli bişi yesem hayır demem :KK43: artık zayıflama ürünlerini bile araştırdım ama onlar da zor olmaz yani..

Beratta öldürsen mama sandalyesinde yemez alışmıyor çocuk oturtur oturtmaz kendimi nasıl yere atabilirimin peşinde emniyet kemerini asla bağlayamıyorum zaten anında kemeri eliyle itip krize giriyor yani ya orda durup ağlayacak ya da inecek orda durmak istemeyince yemeğini de zaten yemez gezerek bile zor yiyor işim çok zor relax olacak illa hiç gelemez berat emniyet kemerine filan :KK12::110::mad:

Boşuna aldık diyebilirim mama sandalyesini bi hevesle aldım ama ikinci çocuğa kaldırcam artık o da orda yerse tabi o_O

Back
X