2015 Şubat Anneleri

Cok karisik duygular canim bi taraftan minnet duyuyo insan cocuguma gozu gibi bakiyo evi temizliyo yemek yapiyo herseyi yapiyo diye diger taraftan da ev benim evim olmaktan cikiyo misafir gibi oluyorum ev sahibi gibi hissetmiyorum. Zor seyler. Ev ustune ev olmaz demisler ya. Yine de sukur ki Duru'ya bakiyo diyorum.

Canim hamilelik takvimini gorunce once hebelee sandim. Hayirli olsun. Istiyordun da zaten. Hadi bakalim aramiza bi bebis daha geliyo. Ocak bebegi mi olacak acaba?
Çok sağol canım amin aynen ocak bebeği olacak inş 12 ocak görünüyor doğum tarihi hayırlısıyla beratta 31 ocaktı :)

Hepsi birbirinden tatli Alp kuzum gibi. Uslu uslu oturmus bi de tiyatro seyredermis

Anaa çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin
Ben de çok sevindim sağol canım amin beraber sağlıkla alalım inş kucağımıza yol arkadaşı olacaz inş bu süreçte siz büyüksünüz tabi

ayhh Alp yavrum da nasıl güzel oturmuş tiyatro izliyor. bi an Begüm'ü öyle düşündüm de ortalığı birbirine katardı prenses değil zeyna olurdu valla

evet canım geçen kıştan sakladıklarım hurçta sararmış bile. yazık günah.. kimseyi bulamıyosan orda suriyeliler varsa onlara ver. ben öyle yapıcam bi kısmını.

biz diğerini yapana kadar kıyafetler hurçta birbirine yapışır vallahi

evet çok yanlış düşündüğümüz ama cidden nasıl taşmışsa bardak düşündüğümüz şeylere bak.
ağlamayı severim ben kendi kendime ağlarım rahatlarım. ama birine bi şey anlatırken, kendimi savunurken ağlayınca söyleyeceklerim boğazımda tıkanıyor ona sinir oluyorum. gerçi bu konuda üzüntüden çok sinir duygusu hakim bende. inşallah dediğin gibi olur canım benim.

Çok zor Allah ferahlık versin sana. Duru iyiyse sende iyisin. Evladın için bazı zorluklara katlanıyorsun işte..

Bence önce meme işini bitir. Sonra yatır kaldır uyku eğitimi verirsin. Yada ağlatma. Hangisi daha uygunsa size
meme isini bitir derken hepden kesmeyi kastedmiyorsun demi
ya benimki emerdi emzik alirdi falan uyur kalirdi
memede uyumak istiyor koca dana oldu bide bu çikdi basima
gece uykusuna memede daldigi için gece uyaniyor meme yok basiyor çigligi
emzikle hiç isi yok uvey evlat muamalesi yaoiyor resmen emzige :)

bugun bi arkadasim gece 3.-4 sefer biberon verdigini soyledi
oglu 31 mart dogumlu , iki-3 ay oncede memeden hepden kesti
uyanmalr devam ediyormus sutunu içip geri yatiyormus

benim bu memede uyumaya bi çozum bulmam lazim
boyle devam ederse butun geceyi full emziriyor olarak geçircem
boyle deildik 14 aydan sonra uyku yontemi degistiren hemde meme olarak ilk biziz herhalde
emzirmeyi birakmamak için sonuna kdr ugarsirim ama bigun bende pes ederim boyle giderse hemde o gun çok yakinda bence
halbuki hedefim 2 yas ti yazik olucak
gunduzde çok memeci deil iki firt çekip gidiyor yemegi ona abgli deil yemegini yiyor
acil çozmem lazim bu durumu gidisat çok fena

emzik aliyormu canim
uykuya nasil daliyor
benimki memede uyumaya alisti galiba hiç bisekilde susuturamiyorum meme vermeuyince
yani uykusuzlukdan agliyor gozunu açiyor memeyi veriyorum susup gozunu kapatiyor aliyorum memeyi gozunu açip kucagimdan inmeye falan çaliisyor
yarindan itibaren uyku saatlerinin aralrini açmam lazim zaten açikdi ama dahada açicam baska çarem yok

Slm kızlar oğlum 28 Şubat 2015 doğumlu ama ben mart annelerini takip ediyordum.az önce burayı görünce yazmak istedim.bir sorum olacak oğlum 15. Ayından gün aldı ve biz ay sonu tekrar tüp bebek için randevu aldık eğer tutarsa araları 24 ay olacak inş.sizce cok mu az yas aralığı yada aranızda hamile olan var mı

Canim benim yaa neyse sıkma canini annenle gecen zamanin tadini cikar. Kayinvalide kacirmasin neseni. Onun da huyu boyle demek ki. Cok degisik bi kadin

Çok zor Allah ferahlık versin sana. Duru iyiyse sende iyisin. Evladın için bazı zorluklara katlanıyorsun işte..
Amin canim Allah hepimize kolayliklar versin. Hepimiz yavrularimiz icin biseylere katlaniyoruz. Benim annem 32 senedir kayinvalide yaninda yasiyo o yuzden fobimdi hep kayinvalideyle yasamak ki cok iyi insandir. O da duzenini bozuyo geliyo sonucta ama ne kadar iyi de olsak ayni evde cok zor

Hayirlisi olsun. Aramizda 3 hamile bi tane de hatta gectigimiz subatta tekrar dogum yapan var.

Geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım artık her an her şey yapabiliyorlar Allah korusun yavrularımızı kustuysa sorun yoktur canım için rahat etsin eşin ağzına ne koydunu görmemiş mi ki
Can'ım bebişin hayırlı olsun :)

KIZLAR içinde olduğum garip bir durumu anlatmak istiyorum yaklaşık 2 aydır karnımda Bebek oynaması gibi bir durum var şaka gibi ama bazen gaz sancısıdır diyorum bazen de içime kurt düşüyor ani bir hareket yapsam karnım kasılıyor
Sol tarafımda sürekli bir ağrı aşırı iştah da canası yediğim eriğin turşunun haddi hesabı yok göbeğim de hafif büyüdü sanki
Hamile değilimdir yanı spiralim var diyorum sonra spirali olup çocuk doğuranları duyuyorum
Artık eşime test al demekten de utanıyorum
Test yapmaktan da hiç hoşlanmıyorum bilmiyorum ne yapayım sanki karnımda Bebek var da beni tekmeliyor
Çok uykum var bu aralar hiç uyutmuyor benimkiler yarı geceden sonra da oğlumla yatıyorum sürekli uyandığı için çok uzattım biliyorum ama çok garip karnım pıt pıt atiyor zannediyorum ya ben kafayı yiyorum galiba artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…