2015 Şubat Anneleri

tebrikler canım istiyordun zaten allah aratmadı tekrar bu duyguyu yaşacaksın inşallah.
ayrıca cesaretin içinde ayrıca tebrikler :)
Çok teşekkürler canım bu ay yeni başlamıştık çalışmalara bir kaç ayı bulur gebe kalmak diye düşündüm yani ilk aylar hemen olmaz temmuz ağustos gibi anca olur diye düşünüyodum ama ilk denemede olmuş şükür :) dediğim gibi annem sağolsun zor anlarımda hiç beni yalnız bırakmadığı için cesaret edebildim canım ya ben gittim ya o geldi hep pek zorluk yaşamadım şükür Darısı başınıza inşAllah dilediğiniz zaman hayırlısıyla

Gördüm :) pek tatlı minik Ada'm :) maşallah allah nazarlardan saklasın :))
Bende sizi ve kuzuları gördüm Allahım Ayaz ve Tuna'nın suratından yaramazlık akıyor ya çok tatlılar BeratIn gözleri maşallah tam yemelik kuzum. Duru ve begüm de tam prenses zaten fıstıklar . Bu yavruların hepsi çok tatlı yaaa

Evet canım birşey yok ben arkadaşlığı facebook da ki gibi zannettim ama bunda takip etme farklıymış o kadar :))

Ayy çok geçmiş olsun.içim urperdi.ne yutmuş olabilir.küçük yuvarlak pillerden yoksa evinizde diğerleri kakadan çıkar.o piller tehkikeli.hap zaten yoktur ortalıkta yere düşen falan.belki de babasına öyle geldi panikle ağzına soktu korktu çocuk.ağladı katıldı neyse Allah korusun yasatmasin tekrarini

Nasıl da bildin tam yaramazlık akıyor dimi :)))
Ah bi kızımız olmadı ki şöyle güzel, dolaşsın ortalıkta neyse ben gelinimi kaptım bile sıkıntı yok :)))

Canım ya niye öyle oldu ki ( inşallah en kısa zamanda düzelir bol bol huzurla uyur

Yanıtlar.mama sandalyesinde atar.yere inince yerden toplar.yer.ben de silikon ucunu ağzından almıştım.bi kerede mutfaktayim bak dedim babasına.dalgin dalgin yemek yapiyorum.pıt diye misket sesi.aha abisinin misketi bulmuş diye bi kostum ağzından aldım.bazen radarlarima reflekslerime ben bile şaşırıyorum.Annelik hissi işte.
Bazen düşerken atılıp elini bi koyyam kafasına engelliyorum.kaleci muslera diyo oğlum bana.
Ama sürekli bi ağlama sesi duycam birine bisey olacak bogusurlarken kaygısı içinde olmakta çok yorucu.onlar eğleniyorlar bana fenalık geliyor bazen

Ben de küçük gelenleri biriktirmeden hemen seçiyorum bi burda koyuyorum ama gerçekten kıyamıyor insan.. Ben de çocuk düşünmüyorum ama verebileceğim kimse de yok, daha doğrusu kimse istemez i, bu yüzden duruyor bir çok şey..

Zaten biz ikincileri yapana kadar Moda'sı geçer :)))

Bence önce meme işini bitir. Sonra yatır kaldır uyku eğitimi verirsin. Yada ağlatma. Hangisi daha uygunsa size

Canım ben uyutmadan önce muzu Çatalla ezip Süt ve Ruşeym ekliyorum onu içiriyorum sonra emzirip yatırıyorum ağlarsa su veriyorum ve eline sevdiği bir hatta iki oyuncak veriyorum. Genelde işe yarıyor bir dene istersen

Ayy aynı şeyleri düşündüğümüze inanamıyorum.. Ne kadar yıldıysak böyle şeyler bile düşünebiliyoruz. Aman yine de konuşmak en iyisi, ağlamaya takılma Can'ım. Çünkü ağlamak gülmek kadar normal bideydi. Hep ayıp denmiş bastırılmış, böyle hissediyoruz, kötü bişey gibi. Sen içinden Nasıl geliyorsa öyle davran..

süper yaa senin reflekslerine işlemiş annelik. Ama içgüdü konusunda haklısın, en küçük sesleri duyabiliyorum, hangisi tehlike yaratıyor, hangisi normal filan ayırt edebiliyorum artık bende :))

Tabi canim uykusunu almayan cocuk cok mizmiz oluyo. Neden boyle yapiyo ki hersey yolunda sonucta. Ben de aynilarini aksam yemeginde yasiyorum canim israrla yemiyo deli ediyo beni. Bi sure sonra pes ediyirum. Sut icirip yatiriyorum.

Canim gecmis olsun cok buyuk şok atlatmissin. Allah korusun. Allah acilarini gostermesin

Geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım artık her an her şey yapabiliyorlar Allah korusun yavrularımızı kustuysa sorun yoktur canım için rahat etsin eşin ağzına ne koydunu görmemiş mi ki
Canim hamilelik takvimini gorunce once hebelee sandim. Hayirli olsun. Istiyordun da zaten. Hadi bakalim aramiza bi bebis daha geliyo. Ocak bebegi mi olacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…