2015 Şubat Anneleri

İyi bari en azından hafta sonları rahat olursun ve elinle baş başa iki çift laf edersin..dediğin gibi katlanmak zorundayız, başka çare yok, en azından aileden biri bakıyor diye avutuyorum kendimi.. Ama bakıcı olsa daha güzel olur tabi,işten gelince pırrr gider, kaynana derdi de olmaz :)) en iyi kayınvalide bile bi süre sonra cozutuyor

Canim yaa off bu soruna care yok mudur ki vok fazla uyaniyo fazlanin fazlasi artik. Bi doktora falan danisilsa. Bilemedim ki ne yapilabilir. Sen denedin cunku herseyi
Ah bir bilsem, doktora gittiğimde söylüyorum hep bıkmadan, huy diyor geçiyor.. Gün içinde düzgün doyuyorsa,herhangi rahatsızlığı yoksa uyumadı gerekir diye söylüyor doktor.. Haklı da.. Artık her seferinde emzirmiyoum da sadece sabah en erken 4te emiyor i, anlamadım yani gerçekten..

Böyle olunca da hep mız mız oluyor tüm gün, şimdi kahvaltısını yaptırırken çıldırttı beni aç ama inat ya yemek istemiyor zorla yetiştirdim ağzına walla

olur o zaman. bızım de tam tersı sut ıcıremıyoruz. dra sormustum. 2 bardak sut 1 kase yogurt eder. sut ıcmıosa zorlama yogurtla takvıye edersın demıstı. senınkı de tersı.

bugun cok kotuyum kızlar. moralim cok bozuk. dun bı ton ev işi yaptım dedim arka odada 5 dakka oturayım dedim sonra beratı uyutcaktım. berat da babasıyla salondaydı. tembihledim de gozun ustunde olsun ben içerdeyim diye. daha 3 dakka olmamıştır. babası koşarak getirdi bişi yuttu galiba diye berat da ağlıodu tam ne olduğunu kavrayamadım. nefes alamıo mu yoksa ağlamaktan mı katılıo anlayamadım. hemen ters çevirdim karnına yumruk yapıp bastırdım kustu falan çocuk o sırada komşular geldi eşim komşuyu çağırmış. çocuk şoka girdi galiba nefes alıo mu almıo mu anlayamıorum. komşu geldi sakinleştirdi çocuğu alıo dedi. öle kendine geldi. elim ayağım hala tutmuyor. yani sopayla dövsem yine de hıncımı alamam babasından. bi çocuğu kollayamıyor. başına ne geliosa onun yanında geliyor. bi an çocuk ellerimde ölüyor sandım ellerimden kayıp gidiyor sandım. çok korktum. tarif edilemez bi duyguydu. bütün gece uyumadım.

çıkardıklarında bişi yoktu. eşim elini ağzına sokmuş bişi yokmuş. ama yine de tereddütte kaldım. dr a götürsem mi ? çocuğu hırpalamak da istemiyorum.

Geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım artık her an her şey yapabiliyorlar Allah korusun yavrularımızı kustuysa sorun yoktur canım için rahat etsin eşin ağzına ne koydunu görmemiş mi ki

Geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım artık her an her şey yapabiliyorlar Allah korusun yavrularımızı kustuysa sorun yoktur canım için rahat etsin eşin ağzına ne koydunu görmemiş mi ki

telefon kulaklığını bulmuş almış elinden eşim. ama yine de o an tereddütte kaldık tabi. saniyeler içinde yaşandı bu olaylar. Allah kimseye yaşatmasın. Tüm yavrucakları korusun.

telefon kulaklığını bulmuş almış elinden eşim. ama yine de o an tereddütte kaldık tabi. saniyeler içinde yaşandı bu olaylar. Allah kimseye yaşatmasın. Tüm yavrucakları korusun.
Amin canım amin Allah korusun ne kadar dikkat etsekte olacak olan oluyor Allaha emanetler

Kendin mi Yapcan canım? Kız kendimiz yapabilirsek öyle daha iyi olur baksana herkes fazla büyük diyor koycak yerim yok zaten
Evet kendim yapıcam. Yani yapabilirsem tabi. Atarım buraya fotoğraf. Kumaş aldım, bide köyden fasulye sırını buldum aldım, Dört tane. :))

Çok çok geçmiş olsun Can'ım, bu bücürler çok hızlı. Gözünü bir saniye Ayır, hemen bi tehlike yaratıyorlar. Tuna da verdiğimizi yemez, yere düşen kırıntıları alır ağzına. Bi kere de benim kulaklığımın silikon ucunu yutmuş. Tahmin etmiştim zaten çünkü ucunu ağzında yakaladım. Bi baktım silikon kısmı yok. Ertesi gün kakasından çıkmıştı. Berat'ında kakasına bakın, bişey yuttuysa mutlaka çıkar.

merhaba hanimlar
havalr guzel iki gundur çocuklari geziryorum burada okullar tatil
benim oglan emzikden gittikçe soguyor yaa
gece hiç bisekilde agzina almiyor emzigi, illa meme olacak

meeme vermeyenler napiyorusnuz
meme vermrzsem ,imkani yok durmaz susmaz benimki
dun gece biberon verdim emzirme yerine sanki azaldi uyanmasi ama billmiyorum
bu çocuk açlikdan mi uyaniyor memeyle oynamak için mi bilmiyorum
ama biberonu bitirdi o zaman açtir demi

aksam yemek yiyor sut içiyor emlziryorum uyyor
muhallebi deniycem unutuyorumm yaa

Tuna da ilk gün almadı emzik ağladı beş saat uyumadı,çok kötü bir geceydi. Ama şimdi emmesede bi şekilde duruyor, uyumuyor ama en azından ağlamıyor. Bir gece sabret bence verme meme. Sen zaten ahir halükarda ağlıyor diyordun. Öadem ağladığı bi işe yarasın. Bence aç değildir Can'ım, alışkanlıktan uyanıyordur, yada susuyordur. Su vermeyi denedin mi? Artık bu aylarda gece açlıktan uyanmazlar.

Kusura bakmasın da senin çocuğuna bişey demek onun haddinemi acaba?? Ay Nasıl sabırlısınız kız, ben düşündükçe huzursuzlanıyorum, siz aynı evde iyi idare ediyorsunuz. Bırak kv ben annemle bile aynı evde yaşayamam.. Allah muhtaç etmesin, böyle sınamasın kimseyi. Herkes yerinde sağolsun.

suyu denemedim
sutu biberonu su yeirne içmis olabilirmi
gunduz içmedigi kadar sut içti dun gece iki ekre biberon yaptim
biraz rahat birakdi yoksa meme diye sabah kdr 10kere uyaniyor

ben gece olayina hiç karismadim oncekilerde isteuince emzirdim biberon yaptim vs kendileri zamanla uyanmadilar
o zmaanlar bu kdr bikmamisim demekki
su an bikdim siz soyleyin ben yapayim

once yataginda uyutmakla mi absliycam yatir kaldir yontemiyle yoksa meme yimi vermemeyi deniycem

bi de annen kızıyor diyorlar ya iyide deliriyo insan di mi! yine seninki uzak allahtan ve lafını dinliyor. gerçi benim kv benim evimde saygı duymaya çalışıyo en azından. mesela geçen vazoya baktı kız (istemedi sadece baktı) onu alamayız anne kızar dedi. kızmasam vazoyu eline verecek yani.

bazen diyorumki bişeyi kırsa ama tabiiki kızıma bişey olmasa ama bi korksa kayınvalide. ya bişey olsaydı diye bi düşünse. dediğim gibi bi konuşayım bakalım. konu konuyu açarsa da konuşmada bende salak gibi ağlıyorum hemen kırgın olduğum bişeyi anlatırken. inşallah biraz güçlü dururum.

artık neden aramaktan yoruldun sende

Kızlar selaammm kan tahlili yaptırdım bugün pozitif çıktı hamişler grubuna katıldım ben dee
tebrikler canım istiyordun zaten allah aratmadı tekrar bu duyguyu yaşacaksın inşallah.
ayrıca cesaretin içinde ayrıca tebrikler :)

selam kızlar.
bugün de kızın odasını hallettik. hiç bişeyine kıyamıyorum ama her sene eşyalar birikecek mecbur ayırdım bazılarını suriyeliler alsın diye bi yere bırakıcam. maşallah hiç boş durmuyolar ülkelerinde savaş çıkmış hala kedi gibi doğuruyolar. yazık o çocuklara..
daha güzellerini de ayırdım teyzeme götürecek annem kızı 5 aylık giysin o da mis gibi. bazıları bi kere giyildi hatta. cidden çocuğun yediği helal giydiği haram :)

bi tek ilk tulumlarını falan saklıyorum bi de çok sevdiğim bikaç şeyi. uzun süre çocuk düşünmediğim için sararıp solmasınlar yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…