Aynen canim omrumuz herkesi anlamaya calismakla geciyo. Veriyorum sorumluluk ama bi sure sonra sinirleniyo. Eskiden hic boyle degildi. Ama dedigin gibi bence annesine ve anneme guveniyo. Cok yakinirsam haftasonu falan hemen annene gidelim falan diyo. Boyle yardim ediyo aklinca:)burda çok defa da konuştuğumuz gibi her şeyin kilit noktası aslında uykusuzluk..
ona biraz sorumluluk vermeyi denedin mi hiç? belki sen ve annesi zaten yeterince ilgileniyo diye acaba gerek mi görmüyo?
sağol canım benim evet ilgileniyo sağolsun çünkü yardım edenim yok. işte ondan dolayı diyorum acaba senin eşin size güvenip mi pek sorumluluk almak istemiyo? aman yaa inan erkekleri anlamak da zor. bizim hayatımız da hep bi şeyleri anlamakla geçiyor. güya da kadınlar en anlaşılmaz varlıklar..
Ters bunlar ters :) 9-7 iyiymiş ama 11-5 fena hiç dinlenemezden öyle olunca.. Vay bee ne güzel gündüz uykusu da önemli sonuçta.. Nasıl uyuyor kv duruyu?Canim yaa Duru da bi ara oyle kalkiyodu. Cok erken yaa. Insan sinir oluyo. Duru da erken yatarsa gec kalkmaya gec yatarsa erken kalkmaya basladi. 9da yatip 7 gibi kalkiyo bazen bazen de 11e dogru yatip 5.30da falan dikiliyo:) Tum uyumasini gunduz yapiyo. Dun eve gelince bi saat uyandirmaya calistim zor uyandi. Ayaz hala cok sık uyaniyo mu canim?
Cocuklari biraz buyutunce oyle etkinlik duzenleyelim ortada bi yerde bulusalim. Masaja gidelimO kadar çok istiyoruz ki bunu valla bi gün olacakkomple masaja gidicez ay ne gülerim yaa
Al birini vur otekineBazı insanlar sorumluluk verirsin ama almaz :)) benim koca gibi mesela :)))
Canim gunduz uykusu onemli ama bizimki abartti. Geceye bisey kalmiyo. Cok uykusu gelirse yataga koyuyo uyuyo. Bazen de kucakta uyuyo gunduzleri. Toplam 4 saat uyudugu hatta gectigi oluyo bazen.Ters bunlar ters :) 9-7 iyiymiş ama 11-5 fena hiç dinlenemezden öyle olunca.. Vay bee ne güzel gündüz uykusu da önemli sonuçta.. Nasıl uyuyor kv duruyu?
Ayazın gece uyanmaları şeytan kulağına kurşun iyi, yani bana göre :) 2-3krz kalkıyor da akşam 8.30 sabah 4.30-5 arası bu
Di mi yani.valla anneliğin en zor yanı uykusuzluk bence o olmadı mı her şey bin kat zorlaşıyo sankiBen çok uyudum çooook ama ne işe yarıyor, hiç
vallahi o kadar istiyoruzki olur mu olurO kadar çok istiyoruz ki bunu valla bi gün olacakkomple masaja gidicez ay ne gülerim yaa
ben onun nedenini biraz kayınvalidene de bağlıyorum anlattığına göre canım. sorumluluk bilinci ailede başlar çünkü sen bunları daha iyi bilirsin. eminimki Ayaz bu konuda babasına benzemeyecek :)Bazı insanlar sorumluluk verirsin ama almaz :)) benim koca gibi mesela :)))
ne güzel ya sanki sen akıl edemiyodun annene gitmeyi :) erkekler baba olmayı ne sanıyolar acaba. çalışıcam para kazanıcam ve eve gelip sadece çocuğumu sevicem. oh ne güzelmiş.Aynen canim omrumuz herkesi anlamaya calismakla geciyo. Veriyorum sorumluluk ama bi sure sonra sinirleniyo. Eskiden hic boyle degildi. Ama dedigin gibi bence annesine ve anneme guveniyo. Cok yakinirsam haftasonu falan hemen annene gidelim falan diyo. Boyle yardim ediyo aklinca:)
kesinlikle olabilir. bence hemen bi çözüm bul geçici de olsa cama bişey ört bi dene? madem şüpeleniyosun?Hiç bir fikrim yok, tek bildiğim konuştukça düzelmiyor kendi kendimizi yitip bitiriyoruz
Ben artık şey düşünmeye başladım, bizim yatak odası Doğu'ya bakıyor ve ilk ışığı alıyor, kalın perde de yok, acaba hava aydınlandığı için mi uyanıyorgeçen yıl da öyle olmuştu birden yaz dönemi geldikçe erken uyanmaya başlamıştı
O değil de bi gözüm kapalı yasıyorum çok uykum var
İyiyiz canım bu günlere şükür siz nasılsınız hakanın öksürüğü iştahı nasılMerhaba hatunlar
Herkes iyidir inşallah
Çok sağol canım.değerlendireyim ben bunu.nohut zaten kalsiyum diye hasliyorum suyunu okumamistim hiç.deneyeyim.sütsüz yumurtasız bebe biskuvusi yaptım.biseye benzemedi.zeytinyağı diyordu tarifte.pek ağır oldu tadı.sert oldu.büyükler bile beğenmedi.vahide1204 canim bunu okudum aklima Serracik geldi. Yumurta alerjisi var ya belki ise yarayabilir. Cok iyi fikirmis
Uykusu varsa banyoya girdiği zaman keyif almaya biliyor.acaba öyle anlara mi denk geliyor banyosuselam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.
anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu
hakan ayni canim valla ne gerileme ne ilerleme yokİyiyiz canım bu günlere şükür siz nasılsınız hakanın öksürüğü iştahı nasıl
Neyle örtsem ki? Bi de balkon kapısı var aksi gibi.kesinlikle olabilir. bence hemen bi çözüm bul geçici de olsa cama bişey ört bi dene? madem şüpeleniyosun?
bende o konuda bişeyler yapıcam. Begüm'ün odası da sabah yediden itibaren inanılmaz güneş alıyor. sabah ve öğle uykusu daha zor. geçen yaz benim odada yatırıodum öğlen orası loş ama bu yaz çok zor olacak. bende kalın kumaştan kanat yaptırıcam mutlaka. gerçekten ben bile uyuyamam o kadar aydınlık.
ayrıca bu durumu istanbulda test ettim. bizim ordaki yatak odamız çok loş. girince bile uykun gelir. Begüm orda her zaman çok daha güzel ve uzun uyuyordu gündüz. üç kere de aynısı oldu. bence mutlaka bi dene bu akşam geçici bişey as cama olmaz mı?
Ya uykusu vardır vahidenin dediği gibi ya da kafasına su koyarken nefes alamamıştır.. Ayaz da kafasına koyana kadar güzel duruyor soruna başlıyor kıpırdamaya ama ağlamıyor çok şükür.. Banyoda çocuk ağlayınca zor oluyor insanın eli ayağı birbirine giriyor.. Suyu kafasından dökerken arkaya doğru dök bakalım annesi yüzüne gözüne fazla değmedenselam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.
anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu
Hiç bi şeyden yüzümüz gülmedi hadi biz tecrübesisin Hakan da senin ezberini bozdu kerata :)) iştah meselesi uykudan da zor bacım, inşallah bi an önce kendine gelir çocukhakan ayni canim valla ne gerileme ne ilerleme yok
istahi az da zar zor eydiryorum iste biseyler oyunla telefonla
teşekkür ederim canım :) tavsiyene uyucammerhaba, sağlıkla alın kucağınıza. ben hatırlamıyorum o zamanki kilosunu falan.
bence siz hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anneler grubuna katılın sizin gibi hamile anne adaylarıyla daha sağlıklı paylaşım yaparsınız :)
Kız deme öyle deme. Bizde dün tunaya yemek yedirme mücadelesine giriştik balkonda. Duyan acımıştır bizeÇınladı çınladı demek sendin o :) sabahın 5inde de aklına geliyorsam demek ki çok vahim bir durumdayım
Kesinlikle öyle, daha gün yeni yeni ışıyor, hafif loş, tam şöyle poponj dönüp uyuyacan ama nerdeeee, deli gibi ağlayan bir ayaz hortluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?