2015 Şubat Anneleri

Aynen canim omrumuz herkesi anlamaya calismakla geciyo. Veriyorum sorumluluk ama bi sure sonra sinirleniyo. Eskiden hic boyle degildi. Ama dedigin gibi bence annesine ve anneme guveniyo. Cok yakinirsam haftasonu falan hemen annene gidelim falan diyo. Boyle yardim ediyo aklinca:)

Ters bunlar ters :) 9-7 iyiymiş ama 11-5 fena hiç dinlenemezden öyle olunca.. Vay bee ne güzel gündüz uykusu da önemli sonuçta.. Nasıl uyuyor kv duruyu?

Ayazın gece uyanmaları şeytan kulağına kurşun iyi, yani bana göre :) 2-3krz kalkıyor da akşam 8.30 sabah 4.30-5 arası bu

vahide1204 canim bunu okudum aklima Serracik geldi. Yumurta alerjisi var ya belki ise yarayabilir. Cok iyi fikirmis

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-17-07-55-41_1.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 39
Canim gunduz uykusu onemli ama bizimki abartti. Geceye bisey kalmiyo. Cok uykusu gelirse yataga koyuyo uyuyo. Bazen de kucakta uyuyo gunduzleri. Toplam 4 saat uyudugu hatta gectigi oluyo bazen.
Ayaz'in iyi canim azalmis uyanmasi masallah. Hep boyle gider insallah. Bi de erken kalkmasa. Sanki isleri var yaa erkenden ayaktalar

O kadar çok istiyoruz ki bunu valla bi gün olacak komple masaja gidicez ay ne gülerim yaa
vallahi o kadar istiyoruzki olur mu olur hep birlikte olmasa da bi iki kişi bile olsa yapılabilir ilerde kim nerde yaşayacak nerde karşılaşacak belli mi olur

Bazı insanlar sorumluluk verirsin ama almaz :)) benim koca gibi mesela :)))
ben onun nedenini biraz kayınvalidene de bağlıyorum anlattığına göre canım. sorumluluk bilinci ailede başlar çünkü sen bunları daha iyi bilirsin. eminimki Ayaz bu konuda babasına benzemeyecek :)

ne güzel ya sanki sen akıl edemiyodun annene gitmeyi :) erkekler baba olmayı ne sanıyolar acaba. çalışıcam para kazanıcam ve eve gelip sadece çocuğumu sevicem. oh ne güzelmiş.

kesinlikle olabilir. bence hemen bi çözüm bul geçici de olsa cama bişey ört bi dene? madem şüpeleniyosun?

bende o konuda bişeyler yapıcam. Begüm'ün odası da sabah yediden itibaren inanılmaz güneş alıyor. sabah ve öğle uykusu daha zor. geçen yaz benim odada yatırıodum öğlen orası loş ama bu yaz çok zor olacak. bende kalın kumaştan kanat yaptırıcam mutlaka. gerçekten ben bile uyuyamam o kadar aydınlık.

ayrıca bu durumu istanbulda test ettim. bizim ordaki yatak odamız çok loş. girince bile uykun gelir. Begüm orda her zaman çok daha güzel ve uzun uyuyordu gündüz. üç kere de aynısı oldu. bence mutlaka bi dene bu akşam geçici bişey as cama olmaz mı?

selam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.

anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu

vahide1204 canim bunu okudum aklima Serracik geldi. Yumurta alerjisi var ya belki ise yarayabilir. Cok iyi fikirmis
Çok sağol canım.değerlendireyim ben bunu.nohut zaten kalsiyum diye hasliyorum suyunu okumamistim hiç.deneyeyim.sütsüz yumurtasız bebe biskuvusi yaptım.biseye benzemedi.zeytinyağı diyordu tarifte.pek ağır oldu tadı.sert oldu.büyükler bile beğenmedi.

Uykusu varsa banyoya girdiği zaman keyif almaya biliyor.acaba öyle anlara mi denk geliyor banyosu

Neyle örtsem ki? Bi de balkon kapısı var aksi gibi.
Dur ben ona akşam bişi bulurum :))

Aynen ben de karanlık ortamı severim yatarken Işıl olmayacak, ayaz da öyle anlaşılan, çocuk geceyle gündüzü ayırt ediyor baştan beri ama bu sefer de çok fazla :))?

Ya uykusu vardır vahidenin dediği gibi ya da kafasına su koyarken nefes alamamıştır.. Ayaz da kafasına koyana kadar güzel duruyor soruna başlıyor kıpırdamaya ama ağlamıyor çok şükür.. Banyoda çocuk ağlayınca zor oluyor insanın eli ayağı birbirine giriyor.. Suyu kafasından dökerken arkaya doğru dök bakalım annesi yüzüne gözüne fazla değmeden

hakan ayni canim valla ne gerileme ne ilerleme yok
istahi az da zar zor eydiryorum iste biseyler oyunla telefonla
Hiç bi şeyden yüzümüz gülmedi hadi biz tecrübesisin Hakan da senin ezberini bozdu kerata :)) iştah meselesi uykudan da zor bacım, inşallah bi an önce kendine gelir çocuk

teşekkür ederim canım :) tavsiyene uyucam

Kız deme öyle deme. Bizde dün tunaya yemek yedirme mücadelesine giriştik balkonda. Duyan acımıştır bize kedi köpek inek tavuk bi taraftan video açık hopla zıpla nafile yemedi dana.. Her gün bişeyleri bozuluyor. İki yaşlarına bi gelselerdi hayırlısıyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…