2015 Şubat Anneleri

Benumku uyudu ama asıl işim şimdi başlıyor.
Eşim yok diye çoğu zaman yatamıyomda bekliyorum gece 12 yı. Yarın okul var en iyi ihtimal 7"30 da uyaburım

kızlar merhaba aranıza yeni kartıldım bende 21+4 üm 450 grammış bugün öğrendim kilosu sizce nasıl iyimi

gözünaydın canım inşallah çok güzel geçer :)

kızlar merhaba aranıza yeni kartıldım bende 21+4 üm 450 grammış bugün öğrendim kilosu sizce nasıl iyimi
merhaba, sağlıkla alın kucağınıza. ben hatırlamıyorum o zamanki kilosunu falan.
bence siz hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anneler grubuna katılın sizin gibi hamile anne adaylarıyla daha sağlıklı paylaşım yaparsınız :)

İnsan kabullenemiyo da.ben çok denedim onu da beceremedim.uykusuzluğa ve uyku düzeni bozuk bebeğe tahammül etmek gerçekten çok zor..nereye kadar böyle gidicek onu da bilmiyorum malesef...
burda çok defa da konuştuğumuz gibi her şeyin kilit noktası aslında uykusuzluk..

ona biraz sorumluluk vermeyi denedin mi hiç? belki sen ve annesi zaten yeterince ilgileniyo diye acaba gerek mi görmüyo?

sağol canım benim evet ilgileniyo sağolsun çünkü yardım edenim yok. işte ondan dolayı diyorum acaba senin eşin size güvenip mi pek sorumluluk almak istemiyo? aman yaa inan erkekleri anlamak da zor. bizim hayatımız da hep bi şeyleri anlamakla geçiyor. güya da kadınlar en anlaşılmaz varlıklar..

boşver boşver hiç bozma bence :) 20:30 - 07:00 çok iyi.
bi çözüm bulmak lazım ama tabii ramazanda. en geç kaçta okunacak ezan siZin orda?

Ay sen anlattın benim uykum geldi ohh yumuş yumuş bi uyusak..

asıl ben sana kıyamam
alışkanlık haline getirdi Ayaz sanırım bu sabaha karşı kalkmayı. insanın uykusunun da en derin olduğu saatler nolucak bizim bu halimiz

Bu sabah beş gibi uyandım bende hemen sen geldin aklıma. Aha dedim ayazın mesai başladı. Kuşağın çınladı mı :)) şaka bi yana Can'ım da sabahları çok erken kalkmak gerçekten çok zor. Akşam ne kadar erken yatmış olsan da olmuyor yav..

Bazı insanlar sorumluluk verirsin ama almaz :)) benim koca gibi mesela :)))

Çınladı çınladı demek sendin o :) sabahın 5inde de aklına geliyorsam demek ki çok vahim bir durumdayım

Kesinlikle öyle, daha gün yeni yeni ışıyor, hafif loş, tam şöyle poponj dönüp uyuyacan ama nerdeeee, deli gibi ağlayan bir ayaz hortluyor

Canim yaa Duru da bi ara oyle kalkiyodu. Cok erken yaa. Insan sinir oluyo. Duru da erken yatarsa gec kalkmaya gec yatarsa erken kalkmaya basladi. 9da yatip 7 gibi kalkiyo bazen bazen de 11e dogru yatip 5.30da falan dikiliyo:) Tum uyumasini gunduz yapiyo. Dun eve gelince bi saat uyandirmaya calistim zor uyandi. Ayaz hala cok sık uyaniyo mu canim?

asıl ben sana kıyamam
alışkanlık haline getirdi Ayaz sanırım bu sabaha karşı kalkmayı. insanın uykusunun da en derin olduğu saatler nolucak bizim bu halimiz
Hiç bir fikrim yok, tek bildiğim konuştukça düzelmiyor kendi kendimizi yitip bitiriyoruz

Ben artık şey düşünmeye başladım, bizim yatak odası Doğu'ya bakıyor ve ilk ışığı alıyor, kalın perde de yok, acaba hava aydınlandığı için mi uyanıyor geçen yıl da öyle olmuştu birden yaz dönemi geldikçe erken uyanmaya başlamıştı

O değil de bi gözüm kapalı yasıyorum çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…