Tipik bir eşim vakasıAynen canim omrumuz herkesi anlamaya calismakla geciyo. Veriyorum sorumluluk ama bi sure sonra sinirleniyo. Eskiden hic boyle degildi. Ama dedigin gibi bence annesine ve anneme guveniyo. Cok yakinirsam haftasonu falan hemen annene gidelim falan diyo. Boyle yardim ediyo aklinca:)
Bi ara sıcak su mu dökmüştün acaba??selam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.
anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu
İyiyiz gülüm :)) Hakan Nasıl oldu?Merhaba hatunlar
Herkes iyidir inşallah
Canım ben şöyle düşünüyorum nasıl kaşık tutmasını yürümesini vs. öğretiyorsak uyku da aynı şekilde. Şimdiye kadar biz memede sallanarak uyumasını öğrettik başka birşekilde uyumayı bilmiyorlar doğal olarak ve onu istiyorlar. Ama inan çok çabuk öğreniyorlar ve çok mutlu oluyorlar çünkü birşey daha öğrenmiş oluyorlar. Eşin bazı noktalarda haklı ama neden çok ağlayacak diye düşünüyorsunuz belki çok çabuk alışacak hem siz hemde oğlun rahat edecek siniz. Bir daha düşün istersen umarım en kısa zamanda uyku da yemek te düzene girerUyku eğitimi konusunda eşim faklı düşünüyor canım hemfikir değiliz o yüzden başlamak istemedim daha doğrusu kıyamıyor memeden kestin şimdi de ağlata ağlata mı uyutacaksın diyor çok şey bekliyoruz ondan filan diyor kendimizden soğutacaz onu diyor gündüz zaten anne babasını görmüyor akşama kadar küçücük çocuk bizimle yatsın bari gece yanında olduğumuzu bilsin diyor ben bakarım diyor bakıyor da gerçekten benden çok uyanmıştır geceleri beratı sallayıp geri uyutmuştur şimdiye kadar memeden kestiğimden beri ben pek bakmıyorum berata geceleri yani o yüzden veremedim uyku eğitimi canım
gözünaydın canım inşallah çok güzel geçer :)
yok ayazim ya istah tecurbeden deil çocukdan ileri geliyor bence :)Ya uykusu vardır vahidenin dediği gibi ya da kafasına su koyarken nefes alamamıştır.. Ayaz da kafasına koyana kadar güzel duruyor soruna başlıyor kıpırdamaya ama ağlamıyor çok şükür.. Banyoda çocuk ağlayınca zor oluyor insanın eli ayağı birbirine giriyor.. Suyu kafasından dökerken arkaya doğru dök bakalım annesi yüzüne gözüne fazla değmeden
az once uyututum dedim o kadr esnuiyordukiİyiyiz gülüm :)) Hakan Nasıl oldu?
Canim Duru da her seferinde bir hevesle giriyo ama kafa yikama kismi gelince kiyamet kopariyo. Uzun zamandir boyle. Onceden sesi cikmiyodu pekselam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.
anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu
Zaten senin benimTipik bir eşim vakasıaynı cümleler ve aynı tavır pehh
Yemiyor mu kerata :) aç işte ağzını demi niye böyle yapıyorlar ki, ye iç yat hayat onlara güzel aslında ama kıymetini bilmiyorlar :))Kız deme öyle deme. Bizde dün tunaya yemek yedirme mücadelesine giriştik balkonda. Duyan acımıştır bizekedi köpek inek tavuk bi taraftan video açık hopla zıpla nafile yemedi dana.. Her gün bişeyleri bozuluyor. İki yaşlarına bi gelselerdi hayırlısıyla :))
Öksürükten uyuyamıyordur yavrucak. Bal limon falan veriyor musun? Öksürmek de yorar insanı. Bilmiyorum ki başka ne yapılır öksürük için..az once uyututum dedim o kadr esnuiyorduki
uyumadi bende aldim geri yaatkdan uyku diye eteklerime kapaanmasini bekliyorum :)
oksurugu vs ayni
kusma yok ama sukur
Nazi kampı :))Zaten senin benimgelincikgibi in esleri toplayip bi kampa almali cocuk bakimi ve ese yarfim konusunda:)
Yoo gayet güzel anlatmışsın ben anladım :))) senin kafa karışık ondan öyle düşündün bence :)yok ayazim ya istah tecurbeden deil çocukdan ileri geliyor bence :)
hakan hasta deilken fena deil istahi yiyoe yine , ablasi abisi bu yastayken hiç yemezdi :)
bu yazik hasta yken onlarin normaldeki istahina sahip karisik oldu biraz ama analtimim :)
bu arada yanlis alinti yapmisim ama neyseee :)
Ayyyyy ben bu fikri çok beğendiiiiimNazi kampı :))
Ay ne bilim ne oluyor umut işteYemiyor mu kerata :) aç işte ağzını demi niye böyle yapıyorlar ki, ye iç yat hayat onlara güzel aslında ama kıymetini bilmiyorlar :))
Kız iki yaşında ne oluyor ki? Güzel şeyler olacaksa şunun şurasında 9 ay kaldı ona göre bekleyeyim :)))
Ayyyyy ben bu fikri çok beğendiiiiim
dadera nın dediği gibi anca kamp olur
Yav benim anlamadığım bular askere de gitti ama hiç akıllanmadılar, benimkinin askerlikten sonra Aslına dönmesi 2 ay sürdü, iki ay sonra yine aynı adamdı :))
Ahhhhhb ahhhh şu mızır mızır hallerini hiç sevmiyorum ben ayazda Tuna da da öyle zaten, konuşamadıkları için öyle olduğunu umuyorum Ama deli oluyorum, sürekli ıhh ıhh diye geziyor ortalıkta tavuk gibi.. Bi de vurmaya başladı ayaz, sinirleniyor direk vuruyor, sabahları aç gözünü diye vuruyor, memeyi sonra oğlum deyince vuruyor, yemek yemek istemezse vuruyor, falan filan ne yapacaksam onuAy ne bilim ne oluyor umut işteiki üç dört derken büyüyecekler :)) bugün arkadaşın bi kızı var üç yaşında ne güzel kendi kendine oynadı hiç annesine yük olmadı yedi içti oh mis. Ben.. Tuna ya kucağımda ya sırtımda yemez içmez tükürür Oray'a buraya ağzındakini.. Mızıııııır mızııııııırr. Ne yediğimden anladım bişey ne içtiğimden. Arkadaş da az kaldı sabredin bi yılınız kaldı diyordu da oradan şeyettim :))
Bunlar da bizim arkamızdan "iyi ki bi doğum yaptılar" diyordurgitti bide üstüne ekstra şeylerle döndü yuvrim :))
Bi de şey diyecektim, ayaz da bi ara pek yemiyordu,Ay ne bilim ne oluyor umut işteiki üç dört derken büyüyecekler :)) bugün arkadaşın bi kızı var üç yaşında ne güzel kendi kendine oynadı hiç annesine yük olmadı yedi içti oh mis. Ben.. Tuna ya kucağımda ya sırtımda yemez içmez tükürür Oray'a buraya ağzındakini.. Mızıııııır mızııııııırr. Ne yediğimden anladım bişey ne içtiğimden. Arkadaş da az kaldı sabredin bi yılınız kaldı diyordu da oradan şeyettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?