Geçenlerde geçmek zorunda kaldım,Allah'a emanet
Kızlar hamilelikte hangi duaları okuyorsunuz bildiğim bir site var, bu çok hoşuma gittik çok çok özür diliyerek ayva ile alakalı bişey gözüme çarptı.
Çocuğun üstün ve güzel olması için;
Sefercel,(ayva) kalbe cila, zekâ ve korkağa cesaret vermede bedelsizdir. Onu pilav ile yiyen hamilenin çocuğu üstün ve güzeldir. (Marifetnâme)
Evet canım ya musavvir de var normal zikir adedi 336 ama ben fazla fazla çekiyorum, tosuncuklarımız akıllı uslu güzel sağlıklı olsunlar.yusuf suresi okunması lazım
göbüşe dokunup salavat çek..her tekmede
Evet canım ya musavvir de var normal zikir adedi 336 ama ben fazla fazla çekiyorum, tosuncuklarımız akıllı uslu güzel sağlıklı olsunlar.
ayni durumdayiz canimvalla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.
kız da giyer canım. nasıl yırtılıyormuş bize de söyle bizim kızlarda giysin. ben de çok severim. oyyycanım kız hayal edıp ultrasonda bır pipi gordum ve suan bende aynı senın gıbıyım. erkegı nasıl suslerız derdıne dustuk :) yazık eşimde benı mutlu etmek ıcın magazaya soktu bak erkeklerınde cok guzel kıyafetlerı var onlardan bakalım falan dıyo :) ama dedıgın gıbı yırtık kotlar bı harıka duruyor erkelerlede :) hatta benım bı arkadasım bu işi yapıyor bebek kotlarına kendı ufak dokunuslar yapıp nette satıyor. eskıtıyor , yırtıyor falan. genelde msterılerı yurtdısındas. bende arada yardım edıyorum ona. ondan ogrendıgım bır cok seyı yapıcam bende :) hatta begendıgım bır modelı koyuyorum aynısını yapıcam bebıs dogmadan
kızlar bu arada sağlık ocağından aradılar aile hekimi eylül ayında tetanoz vurulmak için çağırdı beni aranan varmı aile hekimi tarafından
hahahahahhaha bendim bendimKız isteyip erkek deyince afallayan sen miydin ya :) yada yanlış hatırlıyorum :) bana ilkinde doktorum kız kız dedi büyük yüzde doksan dedi hatta, kendi doktorum. 5 ayda ayrıntılıda başka doktor erkek dedi, ben nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm :)) hayatta hiç erkek çocuğunu sevmeyen hep kız olsun diyen hatta ağladım da :) sonra tövbe ettim hayatta o kadar çok hasta çocuklar varki benimki de neydi cahillik işte, bunda da oğlum kız deyip duruyor ama iki doktorda erkek dedi hatta birinde pipisini gördük :) umarım değişmez :)
benimde 20. haftam oluyo zaten heralde ondan dedi canım bilmiyodum bak 20. haftada vurulduğunuBen yeni kayıt oldum
20.haftada tetanoza gel dediler
Bilgim yok başka
benimde 20. haftam oluyo zaten heralde ondan dedi canım bilmiyodum bak 20. haftada vurulduğunu
ay yemin ederim aynen kendime gelemedim ağladım ettim bilmemne. Hastanenin önünde 1 saat boş boş bakarak oturdum falanoyledır tabıkı. erkegı ne kadar susleyecegız kı. bne sana gecenlerde yazdım ama cevap alamamıstım cnm. yıne sorayım. hep kız kız dıye dusununce erkek cıktı ve dumur oldum bıan. sen oglan annesının anlatırmısın nasıl bır duygu, avantajları nelerdır. erkek bebeklerın kızdan farklı nasıl davranısları olur ?
ay cevabı yeni gördüm pardon kuzumcanım kız hayal edıp ultrasonda bır pipi gordum ve suan bende aynı senın gıbıyım. erkegı nasıl suslerız derdıne dustuk :) yazık eşimde benı mutlu etmek ıcın magazaya soktu bak erkeklerınde cok guzel kıyafetlerı var onlardan bakalım falan dıyo :) ama dedıgın gıbı yırtık kotlar bı harıka duruyor erkelerlede :) hatta benım bı arkadasım bu işi yapıyor bebek kotlarına kendı ufak dokunuslar yapıp nette satıyor. eskıtıyor , yırtıyor falan. genelde msterılerı yurtdısındas. bende arada yardım edıyorum ona. ondan ogrendıgım bır cok seyı yapıcam bende :) hatta begendıgım bır modelı koyuyorum aynısını yapıcam bebıs dogmadan
valla biz yapmıyoruz malesef. Çok yakın bir tanıdığımızın başına talihsiz bir olay geldi ve bize çok büyük ders oldu. Ben 8. ayda falan ancak başlarım diye düşünüyorum. Şu an için gelen hediyeler dışında hiç bir şey yok. Minik bir badi bile almadım daha inanın.Siz ufak tefek hazırlık yapıyo musunuz
Ben hiç yapmadım
valla biz yapmıyoruz malesef. Çok yakın bir tanıdığımızın başına talihsiz bir olay geldi ve bize çok büyük ders oldu. Ben 8. ayda falan ancak başlarım diye düşünüyorum. Şu an için gelen hediyeler dışında hiç bir şey yok. Minik bir badi bile almadım daha inanın.
İnan 1 haftada hallolur her şey ya. İnternet,avmler gayet kolay. İnternetten indirilcek düzgün bir listeyle 2 günde bile halleder insan. Sağlıkla gelsinlerde hele biBende aynı düşüncelerden dolayı yapmıyorum
Hem zaten çok erken cinsiyet bile belli değil ve belli olunca bile değişebiliyormuş
8.aydan sonra herşeye de yetişebilir miyiz bilmiyorum, çok ıvır zıvır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?