2015 Şubat Anneleri

İnan 1 haftada hallolur her şey ya. İnternet,avmler gayet kolay. İnternetten indirilcek düzgün bir listeyle 2 günde bile halleder insan. Sağlıkla gelsinlerde hele bi

İnşallah
Burda paylaşırız
Gereksiz birşey almamak adına

Alt açma minderi için ne düşünüyosunuz
aman bu kadar ince düşünme işesin her tarafa onun popişinden kıymetlimi :) hem bizim zamanımızda değil bunlar bez bile yokmuş annelerimiz m uşamba kullanırmış o yüzden bu kadar ayrıntı düşünme ayrıca bir çok bebek bezinin yanında alt açma var extra bişeye gerek yok bence

Misafirliğe gidersek milletin evine de mi işesin

Bezlerin yanında olduğunu bilmiyordum ben bayağı Fransızım bu konularda

İstiyodum 1 düşük yaşadım kimyasal gebelik dendi
7-8 ay sonra da hamile kaldım çok şükür
Neden ?

çok uzun süre bekleyenler çok çok fazla hevesli oluyor eşya kıyafet almaya seçmeye
ben 10.ayda gebe kaldım ama bende çok hevesliyim kendimi tutuyorum bişey almıyorum

çok uzun süre bekleyenler çok çok fazla hevesli oluyor eşya kıyafet almaya seçmeye
ben 10.ayda gebe kaldım ama bende çok hevesliyim kendimi tutuyorum bişey almıyorum

Aslında çok heves değil de yetişmeme belki diyorum
Unuttuğum şeylerde olur diye fikir soruyorum
Düşük mü yaptın yani

Misafirliğe gidersek milletin evine de mi işesin

Bezlerin yanında olduğunu bilmiyordum ben bayağı Fransızım bu konularda
işesin onlarda hiç mi çocuk olmadı boşver bazı markalarda var yanında ablamdan biliyorum çünkü dolu evde her bezden 2 tane çıktı doluydu bizde yani

işesin onlarda hiç mi çocuk olmadı boşver bazı markalarda var yanında ablamdan biliyorum çünkü dolu evde her bezden 2 tane çıktı doluydu bizde yani
Bazı ev sahipleri aşırı pimpirikli oluyo ama :)
İyiymiş o zaman

Ben çok titizim mesela benim evime bi bebiş gelse annesi altını değiştirirken basında nöbet tutarım bi yerlere bulasmasın die.. kendi bebeğim olunca napcam bilmiorum benim için en sıkıntılı sey o bide ortalıgı dagıtcak falan cinnet geçiririm sanırım evimde krem rengi heryer leke tutar oyy oy oyy :S Eşya almaya gelince cinsiyeti belli olsun ben alırım çünkü hem unutulabilir hemde maddi anlamda onları bir anda almak yüklü gelebilir böylece yavas yavas zorlamadan alırım herşeyi.. Allah göstermesi kötü bişi oldu diyelim veririm ihtiyacı olana hepsini hayır duası alırım.. ama pozitif düşünmek lazım Allahın izniyle hepimiz tehlikeli dönemimizi geçirdik.. iyi şeyle düşünelim ii şeyler olsuunn

Aslında çok heves değil de yetişmeme belki diyorum
Unuttuğum şeylerde olur diye fikir soruyorum
Düşük mü yaptın yani

hayır hiç düşük yapmadım 10. ayımda gebe oldum
bana göre çok uzundu :) zor geçti

ah canım bende çok pipirikliyim eve misafir geldiğinde bir şey yerken dökmesin, ellerini oraya buraya sürmesin, eşyaları dağıtması, magnetlerimle oynamasın diye bakıyorum ama yapacak bir şey yok anası peşinde koşturmazsa ben koşturuyorum kendi çocuğumda böyle olmam umarım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…