- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ayyy iyikide erkek değilmişsin karına sölenip durudun herhal :)valla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.
Ben düz yatınca alt tarafımda portakaldan biraz daha sanırım büyük sert belli yani orda olduğu kasığım yamulmuş duruyor, geçenlerde biraz sol tarafımda seğirme pıtpıtlar oldu iki gün sürdü ama daha olmadı :)sağol canım benim darısı sana ve duymayanlara olsun bağırsak hareketinden çok farklı bişey pıtpıt şımarıyor gittim hemen uzandım öle daha iyi hissettim :)
amin canım inşallah allah bu güzellikleri herkese yaşatsın kötülük görmeyelimhadi gözün aydın değerlerin gayet güzel darısı bizlerin başına olsun inşşş
arada anacıklarına biz iyiyiz desinler yeterli her zaman olmasada olur :)Ben düz yatınca alt tarafımda portakaldan biraz daha sanırım büyük sert belli yani orda olduğu kasığım yamulmuş duruyor, geçenlerde biraz sol tarafımda seğirme pıtpıtlar oldu iki gün sürdü ama daha olmadı :)
selam arkadaşlar bugün 12 haftalık olduk en son bayramdan önce kotrole gitmiştim uzun aradan sonra yarın ikili test için gideceğim aslında çok kararsızım testi yaptırmak konusunda zaten cok telaşlı biriyim çıkabilecek kötü sonuç karşısında ne yaparım bilmiyorum kendimide bebeğimide strese sokmak istemiyorum ense ölçümü normal cıkarsa yaptırmamak mantıklı geliyor ama yinede doktorla konuşmakta fayda var ortak karar alırız acayip heyecanlı ve korku doluyum..
birde son iki haftadır kabızlık sorunu yaşıyorum şeftali yesemde bol su içsemde düzene girmedi bir türlü
offff kızlar lütfen dua edin bana kalbim agzımda atıyor sanki yarını bir atlatsam bebeğimin sağlıklı oldugunu bi duysam rahatlayacam valla hamile kalmak kadar hamile olmakta cok zormuş rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağımıza almamazı nasip etsin inş.
sen kız istiyordun ama ben ıkısını de aynı oranda ıstıyorum karar veremiyorum. benimde eşim çok kız istiyor. onların sülalede kız yok.ay nasıl ya kız kız dedikten sonra kız dediğinde burulmak :) bana kız dese neler yapardım tahmin edemiyorumAllah hayırlısını versin dedik demekki buymuş Sağlıkla doğsunlar inşallah
ne guzel 11. haftanda hıssetmıssın. bne 15 teyım daha tık yok. ne zaman hıssederız acaba?ilkler geç hissedilir canım ama ben bunuda diğer bebeğimide 11 haftada hissettim çok güzel bir duygu ağzım kulaklarımda resmen :)
Kız isteyip erkek deyince afallayan sen miydin ya :) yada yanlış hatırlıyorum :) bana ilkinde doktorum kız kız dedi büyük yüzde doksan dedi hatta, kendi doktorum. 5 ayda ayrıntılıda başka doktor erkek dedi, ben nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm :)) hayatta hiç erkek çocuğunu sevmeyen hep kız olsun diyen hatta ağladım da :) sonra tövbe ettim hayatta o kadar çok hasta çocuklar varki benimki de neydi cahillik işte, bunda da oğlum kız deyip duruyor ama iki doktorda erkek dedi hatta birinde pipisini gördük :) umarım değişmez :)kızlarım kızlarım selamlaaaar :) Nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.. İş başı yaptık tekrardan iznimiz bittiuğraşıp duruyoruz. 29 unda randevu var onu bekliyorum artık cinsiyeti kesinleştirmek için doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama yinede beklemedeyiz umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişler :)
Bende 16. Haftayı bekliyorum kendimi ona adapte etmiş gibi :) ilkinde öyle oldu bu ne zaman oynar bilmiyorumne guzel 11. haftanda hıssetmıssın. bne 15 teyım daha tık yok. ne zaman hıssederız acaba?
hiiii aboww kızz anaları duyun gari elifin oğlundan uzak durunuz blayboy olacakmış heheheee yerim ben onu yerrr
yok canım daha neler. :)) onların hepsi latifeleri.ayyy iyikide erkek değilmişsin karına sölenip durudun herhal :)
konakta funda sarıcalıoğlu na gidiyorum. çok yogun bi dr. doguma da girio vs derken çok az vakit ayırıo ve cok bekletio. semih bey hangi hastanede ya da özel muayenesi mi var ? gerçi drumu bayan istiyorum. doğuma da o girsin istiyorum ama bulamadım kafama göre.
şimdiden yırtık kotlar, espadril ayakkabılar deri bileklikler falan bakmaya başladım bile hahahahahdelirdim zaar tutamıyorum artık kendimi
canım özel hastane sonuçta para veriyosun tamam insanlık halidir bir iki olur ama sürekli olunca sende söyle bence ona göre gidersin
Bana sormadılar bile
Bi form doldurdu kan ver dedi, bi baktım başında Down Sendromu tarama yazıyodu
Bende ille de yapılsın demezdim belki ama baktım yazmış yaptırdım bugün, 3 gün sonra çıkacak
Hayırlısı olsun
Ense 1,8 mm
Ah canım ya yinede kız gibi olmuyor amacanım kız hayal edıp ultrasonda bır pipi gordum ve suan bende aynı senın gıbıyım. erkegı nasıl suslerız derdıne dustuk :) yazık eşimde benı mutlu etmek ıcın magazaya soktu bak erkeklerınde cok guzel kıyafetlerı var onlardan bakalım falan dıyo :) ama dedıgın gıbı yırtık kotlar bı harıka duruyor erkelerlede :) hatta benım bı arkadasım bu işi yapıyor bebek kotlarına kendı ufak dokunuslar yapıp nette satıyor. eskıtıyor , yırtıyor falan. genelde msterılerı yurtdısındas. bende arada yardım edıyorum ona. ondan ogrendıgım bır cok seyı yapıcam bende :) hatta begendıgım bır modelı koyuyorum aynısını yapıcam bebıs dogmadan
Bende 16. Haftayı bekliyorum kendimi ona adapte etmiş gibi :) ilkinde öyle oldu bu ne zaman oynar bilmiyorum
kısler selamlar, hepimize Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın.
Ben ıkılı test ıcın sgk ya gitmiştim, Dr yapmadı ultrasanlo bebeişimize bakarken ense 1,3 demişdi, gecen hafta.Normal demişti.
Aklımda ? işareti kaldı ama Allah emanet dedım artık.
Bana folık asıtı bırak gynoferro sanol yazdı,buna başladı dedı.ilki sezaryan ihtiyacın olcak dedı.
ondna snra kendı dr ma daha gidemedım..13+5 im..
Şu dönemde kullandığınız başka vitamın vs var mı?Dr unuz tavsıyesı
Ben ay sonunda kendı Dr a gideceğim..
cinsiyet için erkeğe benzettım dedi:) kocamın istediği pipi Allah verdi sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?