Inssallah canim ya ne bilim ins hersey normal cikar isterbistemez kafama takildi allah herkeze saglikli evlat nasip etsin herseyden onemlisi
amınn ınsallah canım sagolAllah sabır versin canım tez zamanda yeri sağlıklı bir bebiişle dolsun inşş
amınn ınsallah rabbım nasıp eder saglıklı bı bebek banada..Cok üzüldüm rabbm sabir versin cok geçmiş olsun tez vakitte yeniden saglıklı evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah rabbim
Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnmCanım bazı doktorlar önlem almak amacıyla 4lü testi yapıyorlar senin sonuçların gayet iyi çıkmış. 1/200 yada daha kötü çıksaydı yani 1/199 1/180 vs gibi o zaman endişelen derdim belki.belki diyorum çünkü 2 il test sadece risk belirtir. Senin kombine sonuncun diyelim 1/1200 bu demek oluyoki 1200 kişide 1 ihtimal bebeğin sorunlu Buda oldukça düşük bir olasılık. 1/5 olsa bile %20lik bir risk oluyor ortada. Amniyosentez dışında doğana kadar bilemeyeceğiz o yüzden hayatını zehretme
Kızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?
Selamlar kızlar tatil nedeniyle yazmak çok zor doktor randevum a bile zor geldim gezmekten:) bugün bebişimi gördüm eli kolu burnu herseyi belliydi ve cok hareketliydi. 12 +4 ama doktor malesef cinsiyet tahmini yapmak istemedi gelecek ayı bekleyin dedi. 2 li test için kan verdim. Ense 1.6 çıktı :) cinsiyet tahminlerini işlerden alayım :))
C
Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnm
Kızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?
Ahh bu mide yanmaları beni bezdirdi(
valla ben anneme giderken bile arabasına herşeyini doldurur öyle götürürdüm alt açmasını vs çünkü annem bile olsa ben kirletmesinden yana değilim
son adet tarihine göre 12 haftalık olması lazım en son ultrasyonda 1 hafta önde cıkmıştı yarın belli olur net haftası
zaten ikili test 11-14 testi diye de geçiyor bu haftlar arasında yapılıyor diye biliyorum
kız da giyer canım. nasıl yırtılıyormuş bize de söyle bizim kızlarda giysin. ben de çok severim. oyyy
ay yemin ederim aynen kendime gelemedim ağladım ettim bilmemne. Hastanenin önünde 1 saat boş boş bakarak oturdum falan
ay cevabı yeni gördüm pardon kuzumbu düşünceye alıştık sanırım artık ikimizde bende çok güzel şeyler planladım. Kotlar aynen deri bileklikler falan kız kardeşim İspanya'dan çok harika bir espadril almış. Aslında fenada değil yani. İlk gün bizde mağazalara girdik hiç bişey göremedim ama istedikten sonra onunda çok güzel olabileceğini fark ettim. günden günede farkındalığım daha da artıyor.
hissedersin canım ben bide çok hassasım belki ondan çabuk anlıyorum ama hareketli olcak benim kuzum
Tskler cnm cvp verdigin icin nette daga dusuk gr da cikiyoda ya onlar yanlis ya bizimkiler onde gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?