2015 Şubat Anneleri

Selamlar kızlar tatil nedeniyle yazmak çok zor doktor randevum a bile zor geldim gezmekten:) bugün bebişimi gördüm eli kolu burnu herseyi belliydi ve cok hareketliydi. 12 +4 ama doktor malesef cinsiyet tahmini yapmak istemedi gelecek ayı bekleyin dedi. 2 li test için kan verdim. Ense 1.6 çıktı :) cinsiyet tahminlerini işlerden alayım :))

Eklentiler

• 20140812_212226.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Inssallah canim ya ne bilim ins hersey normal cikar isterbistemez kafama takildi allah herkeze saglikli evlat nasip etsin herseyden onemlisi

Canım bazı doktorlar önlem almak amacıyla 4lü testi yapıyorlar senin sonuçların gayet iyi çıkmış. 1/200 yada daha kötü çıksaydı yani 1/199 1/180 vs gibi o zaman endişelen derdim belki.belki diyorum çünkü 2 il test sadece risk belirtir. Senin kombine sonuncun diyelim 1/1200 bu demek oluyoki 1200 kişide 1 ihtimal bebeğin sorunlu Buda oldukça düşük bir olasılık. 1/5 olsa bile %20lik bir risk oluyor ortada. Amniyosentez dışında doğana kadar bilemeyeceğiz o yüzden hayatını zehretme

C
Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnm

Kızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?

Kızlar ya kadınlar klübünün iphone uygulamasını kullananlar var mı? Forum güncellemesi yapmadılar 2 gün öncesini gösteriyor yenileme yapmıyor sinir geldi. Bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?

Evet bende kullanıyordum fakat yenilenmedi uygulama . Oyuzden internetten giriyorum zaten telefon formatında açıyor .

İçime kız gibi doğdu
C

Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnm

Benim doktorum ikili yaptı sonucu beklemeden 4lü için randevu verdi. Yani tedavi amaçlı değil sadece istatistiksel değerler veriyo, neden yapılıyo bu testler rutin olarak hiç anlamadımYani belki aldırmak falan isteyen olabilir de ben öle bi şe olsa aldırmam da dedim. Neyse sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğar ve büyür inşallah bebelerimiz

Kullanıyodum canım. Haftasonundan beri güncellemiyodu. Bugün de hiç açılmadı bile.. Herhalde siteyle birlikte onu da güncelliyolar. Biraz daha bekleyelim, düzeltirler.

günaydın bayanlar. ben daha hiçbir hazırlığa başlamadım. sanki erken ya benim hamile olduğumu daha aile dışında pek kimse bilmiyor. işyerindekiler bile bilmiyor. doğuma giderken sölicem ama cinsiyetini merak etmiyor değilim. hiç hissetmiyorum. karnım da hiç büyümedi. sadece 1 kilo aldım o da 2 kilo vermiştim biraz toparladım.
midem gecenlerde çok yanmıştı ama bu ara geçti. ayaklarım ağrıyor sanırım işyerinde çok oturuyorum.

valla ben anneme giderken bile arabasına herşeyini doldurur öyle götürürdüm alt açmasını vs çünkü annem bile olsa ben kirletmesinden yana değilim

Bende

Evet benimde 12 haftalık 1 hafta önden gidiyomuş, yaptılar testi ama sonucu çıkmadı henüz

Günaydın dünkü aşırı bulantılarm normal degil diye gece acile gittim nöbetçi dr muayene etti bebisimi gördüm büyümüş kuzum. Dönmüş sırtını uyuyordu zahmet edip donmedi edepsiz:)
yine kum dokuyorum sandim ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu cikti hem de en bol bakterilisinden sasirdim kaldim o kadar su iciyorum evden ciktigim yok nerden cikar bu enfeksiyon aklim almadi. Kulturun sonucu beklemeden antibiyotik baslatti gunde uc kez tez sifa olur insallah da bebisim etkilenmez. Gece yarisi geldim az biraz uyumusum iyi gibiyim derken uyandim ayni bulanti devam
siz siz olun degisik her bulanti vbde tahlil verin muhakkak

kız da giyer canım. nasıl yırtılıyormuş bize de söyle bizim kızlarda giysin. ben de çok severim. oyyy

cnm kesikler atıp ipleri cekıyor. ama cok muntazam yapmak lazım. yoksa kotun ortasındaa kocaman bır delık olusuyor :) ben kışın bı heves kendıme eskı kotumu kesıp şort yaptım ama hamıle kalınca hıc gıyemedım. bebıse yapıcam sımdı. yada soylerım arkadasa bı tane yapsın bana da

ay yemin ederim aynen kendime gelemedim ağladım ettim bilmemne. Hastanenin önünde 1 saat boş boş bakarak oturdum falan

ya o kadrada helak etme cnm kendını. mıllet cınsıyetını dusunmeden bır evlat ıcın nelerle ugrasıyor. yada sakat bebeklerı olanlar var allah korusun. saglıklı olsunda paşalarda basımızın tacı

aynene aynen. artık sokakta erkek cocukları dıkkatımı cekıyor. onları ızlıyorum sureklı :) bu arada h&m magazasında erkekler ıcın cok tatlı seyler var. bursada yok magazsı ben artık bı ara ıstanbula gıdıcem ınsallah alırım ordan bıseyler . sede netten bı gır bak

Merhaba
Normalde de yazın çilleri çıkan biri olarak
Gebelikle birlikte krem almaya karar vermiştim
Bu sabah aldım
Solante - Güneş + Gebelik lekeleri için
Fikir amaçlı paylaşmak istedim

hissedersin canım ben bide çok hassasım belki ondan çabuk anlıyorum ama hareketli olcak benim kuzum

ultrasonda baktıgımızda benımkıde cok hareketlıydı sureklı zıplayıp oraya buraya atıyodu kendısnı. hatta doktor bıle kahkaha attı bu ne hareket dıye. ama ben hıssedemıyorum doktorumada sordum 20 den once hıssedemezsın dedı ama bakıyorum etrafımda herkes bu zamanlarda hıssetmıs. beklıyoruz artık bakalım :)

Tskler cnm cvp verdigin icin nette daga dusuk gr da cikiyoda ya onlar yanlis ya bizimkiler onde gidiyo

evet benımkıne 74 gr dıyor bu hafta ıcın ama ben 2 agustosta doktora gıttıgımde 92 grdı. suan dahada artmıstır. bu yazılar herhalde alt sınırı falan belırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…