2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım kötü düşünme sakın inşAllah kötü bişey çıkmicak dediğin gibi iyi ki annenlerin yanındasın büyük kolaylık olur senin için minik yaramazların en hareketli zamanları hepimi için zor Allah büyük dert vermesin canım

MaRaL_ nerelerdesin görünmüyosun iyisinizdir inş
merhaba canim
iyyiz saolasin, ugrasiyorum iste çocuklarla
aksam esime ayagimizi attigimiz yer çocuk diyorum evde :))) maasalalhh ALLahim KORUSUN yavrularimi
bugun ikiside sabahtan beri evde yok, kuçuguu uyuttum elim bosaldi uyyucakdim giya ama aliskin olmayinca yatamadim nedense :)

onumuzdkei aya tasinicam insallah
tasinma sirketlerini falan arasytiryorum çok pahalillar mubarek, yardim edecek kimsemiz yok bakalim napacaz
ve isin kotusu ne temizlige ne hakana bakùaya yardim edecek komsu bile yok herkes izine gitti eylule geliyolar
bakalim ne halt educem
bi yandan oteki ev in salonu kuçuk salon takimini elimden çiarmaya çalisiyorum
çok arada kaldim tasinalimmi diye karar veremedim ama bu evi ben istedim tasinmistik orayida esim istiyor bide onun dedigi olsun bakalim nolucak
okula çok yakin bi yol geçip okulun bahçesine giriyolar az yuruyunce , birada onun için kabul ettim bide bastan sonra boyanacak temizlenip giricem mutfagimi degistiriucem belki yatagimida
evi yenilemenin yolu tasinmakdan geçiyor diye dusundum Allah sonumuau hayretsin iyilerle karsilastirsin insallahh

siaz nasilsinizz

Y yeb annenden habaerler iyi galiba çok sevindim canim Allah korktuklarimizla sinamasin yasatmasin

@misslilliy geçmis olsun canim insallah onemlmi bisey deildir

çok geçmis olsun canim

Y yeb annenden habaerler iyi galiba çok sevindim canim Allah korktuklarimizla sinamasin yasatmasin

@misslilliy geçmis olsun canim insallah onemlmi bisey deildir
amin canım çok sağol.
Allah sanada ferahlık versin inşallah. bence o kadar kafaya takma düşünme. taksan kendine zarar. hayatta birazda kendimiz için yaşayalım. taşın istiyosan ne güzel işte eşyalarınıda değiştir. düşün düşün nereye kadar. okula yakın olması senin için çok iyi. hakanı bırakacak kimse yok yardım edecek kimse yok nasıl taşınacaksınız mecbur şirketlere bakacaksınız herşey hallolur inşallah yeni ev temizlik demek değişiklik demek ferahlık demek ohh.

Amin canım Allah yardımcınız olsun çocuk güzeldir ama yardımcın olsa daha da güzel olur tabiki :) Allah acılarını göstermesin inş
Taşınmak iyi olur bence de yenilenirsiniz farklı ve iyi komşuluklar edinirsin belki Herşey gönlünüzce olsun inş...

İnsaallah basbasa kalirsiniz.biz evlilik yildonumumuzde basbasa bi cay icimlik disari ciktik.basbasa ilk defa.ulke de yer yerinden oynadi o gece yav..

yok kiz ayni mahalleye tasiniyorum sadece okul a yakin diye :)

evet evi kabul etme nedenimin en buygugu evin degismesi :)mutfak ve yatak odam degisicek , bilgisayar masasi, ayakkabilik :)))
evin yarisini atmayi planliyorum
mecbur tasima sirketi tutacaz koltuklarim yeni geldi sirket tasimazsa at direk çope onlari dunyanin parasini verdik
belki mobilyalari sokme takma opsiyonu koymuycam o zman pahali olmuyor esim o kolay hallederim ben diyor bakalim

bide evi temiz verirseler super olucak , su an çok piss içindekiler nasil o halde oturuyolar bilmiyorum
o halde tasinmam dedim ev sahibine ama bilmiyorum ne halde bi ev verilecek bana

İnsaallah basbasa kalirsiniz.biz evlilik yildonumumuzde basbasa bi cay icimlik disari ciktik.basbasa ilk defa.ulke de yer yerinden oynadi o gece yav..
oyy şansa bak vallahi asıl darbe size olmuş :)) allah bi daha göstermesin.

inşallah ya iki gün bile başbaşa kalsak yeter. gece gezmede gözüm yok. gerçi 10 gibi uyuyo çok yorulursa 9buçukta bile uyuyo uyutup da çıkabiliriz. ama inan bende de pil bitti. 12de sızıyorum. hey gidi diyorum nerde o eski günler gece 3ten önce gelmezdim eve yazlıkta. enerjimiz bitmiş bu yaşta yaşlandık valla

ohh ferahlayıp yenileneceksin ne güzel. bende o yüzden isterim taşınmak. ama kendi evimiz olduğu için zor evimide çok seviyorum. seneye badana yaptırıcam bende o zaman ferahlarım artık.

eşin montaj işini hallederim diyosa öyle yapın o zaman. takma kafana düşünme bi şekilde olur inşallah.

Kızlar Selam hep okuyorum ama yazmaya üşeniyorum biz iyiyiz oğlan bu aralar çok konuşuyor Hangi dil bizDe çözemedik :) Ama net olarak söylediği birçok kelime var nerde düştü gitti baba anne ver al gel.. Yemek konusu iyi maaşallah uykuda artık 22:30 dan önce yatmıyor artık geç yatıyor oynayacak birşey bulamıyorum artık gündüzde geç yatıyor üç dört gibi onda da yine 3 saat kesintisi uyuyor Onun disinda parklardayiz türkiyeye de gitme imkanımız yok gibi eşim işte bulamadı açıkçası biraz bunalım günler geçiriyoruz

baskalarindanda fiyat alicam bi karar vericez artik
montajdada bvisey yok gerçekten, salon ve mutfagi gorutmuyoirum
geriye iki gardolapla uç yatak akliyor yataklari ben bile yaparim dort tahta :))

Gündüz 3 saat uyusa berat başka ne isterim allahtan :) biz 2 defa uyuyoruz ikisini toplasan 1 saat etmez gece de 9:30 yatış sabah 5 kalkış o da her saat başı uyanarak geçiyor iştah miştah yok anlicağın işim çok zor Allahtan çalışıyorum da bütün gün yormuyor beni akşamdan akşama görüyorum babası bakıyor ben çalışırken :)
Bu arada aramızda 9 hafta var doğum yaptığında buraya yazarsın ha merak ederim :) ay önce sen sonra ben çok heyecanlı

Canım Berat'ın hiç iştahı yok ve bütün gün hiç
Bişi yemiyor diyorsun ya gece uyanmaları o yüzden de olabilir.. Yine şöyle bişi okumuştum; gün içinde yeter ve beslenemeyen Bebek ve çocuklar sık uyanır beta uyumaz diye.. Eğer iştahı gerçekten dediğin gibi kötüyse bişiler yapmalısın., bütün gün bir muzla duramaz ki çocuk hem çok sağlıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…