Geçmiş olsun canım kötü düşünme sakın inşAllah kötü bişey çıkmicak dediğin gibi iyi ki annenlerin yanındasın büyük kolaylık olur senin için minik yaramazların en hareketli zamanları hepimi için zor Allah büyük dert vermesin canımHepinize Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır okuyorum ama bir türlü yazamadım. Bayramdan sonra annemlere geldim abimlerde buradaydı bayram için güzel oldu birlikte vakit geçirdik.
Geldim ama hiç bişey anlamadım tatilden. Bayramın 3. Günü tiroit bezlerinin olduğu yer ağrımaya başladı. Tatil bitti hastaneye gittim. Önce dahiliyeye gittim. 5 tüp kan verdim tiroid USG ye baktılar. Kanda bişey çıkmadı Nodül varmış. Biraz büyük biyopsi yapalım dedi. Ağrım devam ettiği için kbb ye gittim. Faranjit vs hiç bişey yok ama ağrı çok fena hapşırırken esnerken bişey yiyip içerken inanılmaz ağrıyor hatta boynuma başıma vuruyor
En son endokrinolojiye gittim. 2 tane Nodül varmış farklı bir tür guatr mış. Çok ağrın olursa ağrı kesici al dedi. Ve 1 ay sonra kontrole çağırdı. İnşallah kötü bişey çıkmaz
Canım hiç birşey yapmak istemiyor halsiz bitkin ve sinirliyim. İyi ki annem babamın yanındayım. Çok ilgileniyor lar Alp ile. O da1 dk durmaz yerinde sağolsun :))
Benden böyle minik yaramazları ve sizleri öpüyorum :)
merhaba canimMaRaL_ nerelerdesin görünmüyosun iyisinizdir inş
çok geçmis olsun canimHepinize Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır okuyorum ama bir türlü yazamadım. Bayramdan sonra annemlere geldim abimlerde buradaydı bayram için güzel oldu birlikte vakit geçirdik.
Geldim ama hiç bişey anlamadım tatilden. Bayramın 3. Günü tiroit bezlerinin olduğu yer ağrımaya başladı. Tatil bitti hastaneye gittim. Önce dahiliyeye gittim. 5 tüp kan verdim tiroid USG ye baktılar. Kanda bişey çıkmadı Nodül varmış. Biraz büyük biyopsi yapalım dedi. Ağrım devam ettiği için kbb ye gittim. Faranjit vs hiç bişey yok ama ağrı çok fena hapşırırken esnerken bişey yiyip içerken inanılmaz ağrıyor hatta boynuma başıma vuruyor
En son endokrinolojiye gittim. 2 tane Nodül varmış farklı bir tür guatr mış. Çok ağrın olursa ağrı kesici al dedi. Ve 1 ay sonra kontrole çağırdı. İnşallah kötü bişey çıkmaz
Canım hiç birşey yapmak istemiyor halsiz bitkin ve sinirliyim. İyi ki annem babamın yanındayım. Çok ilgileniyor lar Alp ile. O da1 dk durmaz yerinde sağolsun :))
Benden böyle minik yaramazları ve sizleri öpüyorum :)
amin canım çok sağol.
Amin canım Allah yardımcınız olsun çocuk güzeldir ama yardımcın olsa daha da güzel olur tabiki :) Allah acılarını göstermesin inşmerhaba canim
iyyiz saolasin, ugrasiyorum iste çocuklarla
aksam esime ayagimizi attigimiz yer çocuk diyorum evde :))) maasalalhh ALLahim KORUSUN yavrularimi
bugun ikiside sabahtan beri evde yok, kuçuguu uyuttum elim bosaldi uyyucakdim giya ama aliskin olmayinca yatamadim nedense :)
onumuzdkei aya tasinicam insallah
tasinma sirketlerini falan arasytiryorum çok pahalillar mubarek, yardim edecek kimsemiz yok bakalim napacaz
ve isin kotusu ne temizlige ne hakana bakùaya yardim edecek komsu bile yok herkes izine gitti eylule geliyolar
bakalim ne halt educem
bi yandan oteki ev in salonu kuçuk salon takimini elimden çiarmaya çalisiyorum
çok arada kaldim tasinalimmi diye karar veremedim ama bu evi ben istedim tasinmistik orayida esim istiyor bide onun dedigi olsun bakalim nolucak
okula çok yakin bi yol geçip okulun bahçesine giriyolar az yuruyunce , birada onun için kabul ettim bide bastan sonra boyanacak temizlenip giricem mutfagimi degistiriucem belki yatagimida
evi yenilemenin yolu tasinmakdan geçiyor diye dusundum Allah sonumuau hayretsin iyilerle karsilastirsin insallahh
siaz nasilsinizz
İnsaallah basbasa kalirsiniz.biz evlilik yildonumumuzde basbasa bi cay icimlik disari ciktik.basbasa ilk defa.ulke de yer yerinden oynadi o gece yav..selam kızlar nasılsınız bakalım? herkes iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür. güzel haber geldikten sonra tatilde olduğumu hissettim. günlerimi dolu dolu geçirmek için elimden geleni yapıcam şimdi.
Begüm iyi çok şükür. yani haylazlıklarını saymıyorum tabii. birde dışarı çıktığımızda burnumuzdan getirmesi dışında elbette. dün akşam annemle dışarda yemek yiyelim dedik kızkıza. babamlar yok ya minibüse bindik biraz gittik falan aman yarabbim.. dönüşümüzde de uyku vakti geçince resmen savaşa mı gittik gezmeye mi belli değil. yemek yerkende rahat yok tabii. eskiden dışarda çok usluydu arabasında etrafı izlerdi. şimdi arabada da o kadar durmak istemiyor. illa elinde oyalanacağı ya da yiyeceği bir şey olacak. kısacası gezmeye gitmek bana resmen eziyet artık.
onun dışında keyfi iyi. beş gündür denize gitmedik adet oldum. zaten babamlar gelince anca gideriz. haftaya da inşallah eşim gelicek. sonra bi on gün daha kalıp dönücez. o yolu şimdiden düşünüyorum. 1400 km falanbakalım inşallah güzel olur..
eşim gelince anneanne ve dedeye torunlarını bırakıp bi iki gün sabahtan akşama kadar kaçmayı düşünüyorum vallahi.. onlarla durur beni görmeyince sıkıntı olmuyo zaten. görünce başlıyo hemen anne anne diye. uyku meselesini de hallederler artık idare edilir napayım. çok ama çok ihtiyacımız var biraz başbaşa kalıp keyif yapmaya. neyse inşallah bi aksilik olmaz. sağlık olsunda gerisi hallolur.
yok kiz ayni mahalleye tasiniyorum sadece okul a yakin diye :)Amin canım Allah yardımcınız olsun çocuk güzeldir ama yardımcın olsa daha da güzel olur tabiki :) Allah acılarını göstermesin inş
Taşınmak iyi olur bence de yenilenirsiniz farklı ve iyi komşuluklar edinirsin belki Herşey gönlünüzce olsun inş...
evet evi kabul etme nedenimin en buygugu evin degismesi :)mutfak ve yatak odam degisicek , bilgisayar masasi, ayakkabilik :)))amin canım çok sağol.
Allah sanada ferahlık versin inşallah. bence o kadar kafaya takma düşünme. taksan kendine zarar. hayatta birazda kendimiz için yaşayalım. taşın istiyosan ne güzel işte eşyalarınıda değiştir. düşün düşün nereye kadar. okula yakın olması senin için çok iyi. hakanı bırakacak kimse yok yardım edecek kimse yok nasıl taşınacaksınız mecbur şirketlere bakacaksınızherşey hallolur inşallah yeni ev temizlik demek değişiklik demek ferahlık demek ohh.
oyy şansa bak vallahi asıl darbe size olmuş :)) allah bi daha göstermesin.İnsaallah basbasa kalirsiniz.biz evlilik yildonumumuzde basbasa bi cay icimlik disari ciktik.basbasa ilk defa.ulke de yer yerinden oynadi o gece yav..
ohh ferahlayıp yenileneceksin ne güzel. bende o yüzden isterim taşınmak. ama kendi evimiz olduğu için zor evimide çok seviyorum. seneye badana yaptırıcam bende o zaman ferahlarım artık.evet evi kabul etme nedenimin en buygugu evin degismesi :)mutfak ve yatak odam degisicek , bilgisayar masasi, ayakkabilik :)))
evin yarisini atmayi planliyorum
mecbur tasima sirketi tutacaz koltuklarim yeni geldi sirket tasimazsa at direk çope onlari dunyanin parasini verdik
belki mobilyalari sokme takma opsiyonu koymuycam o zman pahali olmuyor esim o kolay hallederim ben diyor bakalim
bide evi temiz verirseler super olucak , su an çok piss içindekiler nasil o halde oturuyolar bilmiyorum
o halde tasinmam dedim ev sahibine ama bilmiyorum ne halde bi ev verilecek bana
Hmm iyi bari okula yakınmış senin gidip gelmene gerek kalmaz heralde o zaman çocukları götürüp getirmek için değil miyok kiz ayni mahalleye tasiniyorum sadece okul a yakin diye :)
Camdan balkondan bakarsın yani gidiş gelişlerde :)yok kiz ayni mahalleye tasiniyorum sadece okul a yakin diye :)
evet oyle yapicam galibaCamdan balkondan bakarsın yani gidiş gelişlerde :)
baskalarindanda fiyat alicam bi karar vericez artikohh ferahlayıp yenileneceksin ne güzel. bende o yüzden isterim taşınmak. ama kendi evimiz olduğu için zor evimide çok seviyorum. seneye badana yaptırıcam bende o zaman ferahlarım artık.
eşin montaj işini hallederim diyosa öyle yapın o zaman. takma kafana düşünme bi şekilde olur inşallah.
Gündüz 3 saat uyusa berat başka ne isterim allahtan :) biz 2 defa uyuyoruz ikisini toplasan 1 saat etmez gece de 9:30 yatış sabah 5 kalkış o da her saat başı uyanarak geçiyor iştah miştah yok anlicağın işim çok zor Allahtan çalışıyorum da bütün gün yormuyor beni akşamdan akşama görüyorum babası bakıyor ben çalışırken :)Kızlar Selam hep okuyorum ama yazmaya üşeniyorum biz iyiyiz oğlan bu aralar çok konuşuyor Hangi dil bizDe çözemedik :) Ama net olarak söylediği birçok kelime var nerde düştü gitti baba anne ver al gel.. Yemek konusu iyi maaşallah uykuda artık 22:30 dan önce yatmıyor artık geç yatıyor oynayacak birşey bulamıyorum artık gündüzde geç yatıyor üç dört gibi onda da yine 3 saat kesintisi uyuyor Onun disinda parklardayiz türkiyeye de gitme imkanımız yok gibi eşim işte bulamadı açıkçası biraz bunalım günler geçiriyoruz
Canım Berat'ın hiç iştahı yok ve bütün gün hiçGündüz 3 saat uyusa berat başka ne isterim allahtan :) biz 2 defa uyuyoruz ikisini toplasan 1 saat etmez gece de 9:30 yatış sabah 5 kalkış o da her saat başı uyanarak geçiyor iştah miştah yok anlicağın işim çok zor Allahtan çalışıyorum da bütün gün yormuyor beni akşamdan akşama görüyorum babası bakıyor ben çalışırken :)
Bu arada aramızda 9 hafta var doğum yaptığında buraya yazarsın ha merak ederim :) ay önce sen sonra ben çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?