2015 Şubat Anneleri

tmm cnm. bakalım ayarlayabılırım ıns.

bizede çocuk doktorumuz bir yaşını doldurunca hem göz hem ortopediye muayene ettirin demişti ama ben ne kadar sorumsuzumki unuttum :/ eve dönünce hemen randevu alayım. inşallah Ayazcığımın gözünde bir sıkıntı olmayacak annesi :)

kızlar insan çocuğunun dişinin çıktığını anlamaz mı ya ben anlamamışım çıkmış büyümüşler bile.

hep alt azıları bekliyodum çünkü çok şiştiler ve parmağı hep ordaydı. dün bi ara ağlarken ağzını açtıda bi baktım üst azı çıkmış sonra tam karşısına baktım diğeri de çıkmış neyse çok şükür onları atlattık

O kadar yogunlukta dis gorcek halinmi vardi.
gozun aydin bu arada.annene bol saglikli gunler.bi daha tekrari yasanmasin insaallah

Nerde bulustunuz.sapancada mi kocaelide mi.nasil gecti.mesaji gec gordum.donenedim de.kacirdim firsati.benim instagramim yok.bahsedin azicik.
Sapancada bulustuk canim. Sakaryada misin sen de su an? Cok uzuldum keske gormus olsaydin mesaji. Baska bi yerden de ulasamadim sana. Cok kisa surdu canim gorusmemiz bebisler sagolsun. Kostuk surekli peslerinde:) ama guzeldi gorusmek Tuna baligini yakindan gormek :)

yeb4 çok sevindim canım tahlil sonucunun iyi çıkmasına Allah yaşatmasın bir daha dadera mery60 ne iyi yapmışsınız görüşmekle valla süpersiniz yakın olsaydık keşke ben de çok isterdim buluşmayı :)
Biz dün 1,5 yaş aşılarımızı olduk kızlar 3 tane yapıldı biri hepatit a biri beşli karma biri de polio ağızdan damla şeklinde yani iki iğne koluna yapıldı biri de ağızdan verildi bir daha sadece 2 yaşında hepatit a nın tekrarı yapılacakmış başka da aşı yokmuş kızlar iyi haber bu :) aşıların sonuna geldik şükür biraz ateş yaptı dolvenle atlattık şükür

Nerde bulustunuz.sapancada mi kocaelide mi.nasil gecti.mesaji gec gordum.donenedim de.kacirdim firsati.benim instagramim yok.bahsedin azicik.
dadera sapancaya geldi canım. valla seni de andık krşke gelebileydin. bebeler fırsat verdiği ölçüde sohbet ettik, parka gittik yürüdük filan :) biz bu cuma gidiyoruz. gitmesek bu sefer de kocaelinde buluşurduk. ama siz dadera ile görüşün, güzel oluyor :)

bende istiyorum herkesi görmeyi valla. seneye siz muştan gidince merkezi bi yere, buluşuruz bi yerlerde :) geçmiş olsun bu arada. bizimki de ağustos başı yapılacak ama biz tatilde olacağız. ortasında yaptırsak bi sorun olur mu ki..

oh ne güzel ağrısız sızısız çıkmışlar :)

İnşAllah canım çok isterim valla bakarsın sizin yaşadığınız ile tayinimiz çıkmış belli olmaz :) 2 hafta gecikmeyle sorun olmuyor canım yani bizim hemşire 1 aya kadar gecikme müddeti veriyor il dışındaysak zorunlu hallerde filan ama bazen de çok gecikirsek telefon açıp ankarada yaptırın aşıyı diyor

Hepinize Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır okuyorum ama bir türlü yazamadım. Bayramdan sonra annemlere geldim abimlerde buradaydı bayram için güzel oldu birlikte vakit geçirdik.
Geldim ama hiç bişey anlamadım tatilden. Bayramın 3. Günü tiroit bezlerinin olduğu yer ağrımaya başladı. Tatil bitti hastaneye gittim. Önce dahiliyeye gittim. 5 tüp kan verdim tiroid USG ye baktılar. Kanda bişey çıkmadı Nodül varmış. Biraz büyük biyopsi yapalım dedi. Ağrım devam ettiği için kbb ye gittim. Faranjit vs hiç bişey yok ama ağrı çok fena hapşırırken esnerken bişey yiyip içerken inanılmaz ağrıyor hatta boynuma başıma vuruyor

En son endokrinolojiye gittim. 2 tane Nodül varmış farklı bir tür guatr mış. Çok ağrın olursa ağrı kesici al dedi. Ve 1 ay sonra kontrole çağırdı. İnşallah kötü bişey çıkmaz

Canım hiç birşey yapmak istemiyor halsiz bitkin ve sinirliyim. İyi ki annem babamın yanındayım. Çok ilgileniyor lar Alp ile. O da1 dk durmaz yerinde sağolsun :))

Benden böyle minik yaramazları ve sizleri öpüyorum :)

Canim gecmis olsun dikkat et kendine dinlen hazir ailenin yanindayken cok yorma kendini. Onemli bisey cikmayacak insallah

Ah canıııım çok geçmiş olsun
Ailenin yanında olman gerçekten büyük şans, Allah bir şekilde yardım ediyor işte..

Ah bu kuzularım hepsi aynı hepsi, kıpır kıpır hiç fırsat vermiyorlar.. :))

amin canım çok teşekkür ederim :)

yeb4 geçmiş olsun canım. Bak işte hepsi bitti şimdi tatilin tadını çıkarmaya bak

K Kafkanistan çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın canım benim
sağol tatlım çok teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun sanada ne olur ihmal etme bak biz daha yeni yaşadık benzer bi durum. biyopsi yaptılar mı peki? bir ay sonra gel dediğine göre hemen müdahale edilmesi gereken bir şey değil sanırım. bizide haberdar et olur mu?

anneanneler dedeler olmasa ne yapardık di mi.. iyiki varlar. gerçekten bazen yüküm o kadar hafifliyorki. bi altını değiştirmesi bile bizim için büyük yardım :)

selam kızlar nasılsınız bakalım? herkes iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür. güzel haber geldikten sonra tatilde olduğumu hissettim. günlerimi dolu dolu geçirmek için elimden geleni yapıcam şimdi.

Begüm iyi çok şükür. yani haylazlıklarını saymıyorum tabii. birde dışarı çıktığımızda burnumuzdan getirmesi dışında elbette. dün akşam annemle dışarda yemek yiyelim dedik kızkıza. babamlar yok ya minibüse bindik biraz gittik falan aman yarabbim.. dönüşümüzde de uyku vakti geçince resmen savaşa mı gittik gezmeye mi belli değil. yemek yerkende rahat yok tabii. eskiden dışarda çok usluydu arabasında etrafı izlerdi. şimdi arabada da o kadar durmak istemiyor. illa elinde oyalanacağı ya da yiyeceği bir şey olacak. kısacası gezmeye gitmek bana resmen eziyet artık.

onun dışında keyfi iyi. beş gündür denize gitmedik adet oldum. zaten babamlar gelince anca gideriz. haftaya da inşallah eşim gelicek. sonra bi on gün daha kalıp dönücez. o yolu şimdiden düşünüyorum. 1400 km falan bakalım inşallah güzel olur..

eşim gelince anneanne ve dedeye torunlarını bırakıp bi iki gün sabahtan akşama kadar kaçmayı düşünüyorum vallahi.. onlarla durur beni görmeyince sıkıntı olmuyo zaten. görünce başlıyo hemen anne anne diye. uyku meselesini de hallederler artık idare edilir napayım. çok ama çok ihtiyacımız var biraz başbaşa kalıp keyif yapmaya. neyse inşallah bi aksilik olmaz. sağlık olsunda gerisi hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…