- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Kolay gelsin.benim de hayalimdi bu sene icin camdan bakmak.benim ki hayal oldu.okul civarindaki evler hem pahali hem de aninda kapiliyor.zaten hevesimde kalmadi.bosverdim bu sene.kosturmaya devam nasipse.ama komsumunda cocugu o okula basliycak.kolaylik olur die umuyorumevet oyle yapicam galiba
tzbi bu sadece onumuzdeki okul senesi için , diger sene hakan okula baslar yine hayal olur benim camdan bakma olayim :)))
Katiluyorum benimki oyle boyna uyanir emmek ister.dalamaz.huysuzlanir.iyi beslendiyse kendince bi ohh cekerim.bu gece rahat diye.Canım Berat'ın hiç iştahı yok ve bütün gün hiç
Bişi yemiyor diyorsun ya gece uyanmaları o yüzden de olabilir.. Yine şöyle bişi okumuştum; gün içinde yeter ve beslenemeyen Bebek ve çocuklar sık uyanır beta uyumaz diye.. Eğer iştahı gerçekten dediğin gibi kötüyse bişiler yapmalısın., bütün gün bir muzla duramaz ki çocuk hem çok sağlıksız
okullu çocuğun olunca okulun yakın olması büyük rahatlık değil mi? bizim sitenin hemen yanında ilkokulumuz açıldı geçen sene. yatakodamın camından gözüküyor bile yani hemen yanıbaşımızda. ama tabii okulun kaliteside önemli. bizimki okullu olana kadar belli olur tabii. o konuda şanslıyıö galiba. inşallah okulun eğitim kalitesi de öğretmenleride iyi olur.Kolay gelsin.benim de hayalimdi bu sene icin camdan bakmak.benim ki hayal oldu.okul civarindaki evler hem pahali hem de aninda kapiliyor.zaten hevesimde kalmadi.bosverdim bu sene.kosturmaya devam nasipse.ama komsumunda cocugu o okula basliycak.kolaylik olur die umuyorum
Hoşgeldiinn :)Veee ben geldim
Evet canım aynen dediğin gibi bunu biliyorum ama elimden bişey gelmiyor mesela gece 2 de 3 te ağladığında süt ısıtıp biberonla veriyorum lıkır lıkır içiyor bitince de yine istiyor aç uyuyor aç uyanıyor ama yemek yemeye gelince ne yapsam yok herşeyi denedim yedirebilmek içinCanım Berat'ın hiç iştahı yok ve bütün gün hiç
Bişi yemiyor diyorsun ya gece uyanmaları o yüzden de olabilir.. Yine şöyle bişi okumuştum; gün içinde yeter ve beslenemeyen Bebek ve çocuklar sık uyanır beta uyumaz diye.. Eğer iştahı gerçekten dediğin gibi kötüyse bişiler yapmalısın., bütün gün bir muzla duramaz ki çocuk hem çok sağlıksız
bence doktorun önerdiği iştah açıcı şurup vs artık denemelisin. kuzenimin kızı küçükken hiç yemezdi o ilaç işe yaramıştı. şimdi 9 yaşında benim kadar vardır. önünden alıyolar yemesin diye. demekki büyüyünce cidden yemeye başlıyolar.Evet canım aynen dediğin gibi bunu biliyorum ama elimden bişey gelmiyor mesela gece 2 de 3 te ağladığında süt ısıtıp biberonla veriyorum lıkır lıkır içiyor bitince de yine istiyor aç uyuyor aç uyanıyor ama yemek yemeye gelince ne yapsam yok herşeyi denedim yedirebilmek için
Sabah 1 kaselik kahvaltı karışımını bitiriyor mesela öğleden sonra da 1 muz bitiriyor akşam büyük sıkıntı ne çorba ne pilav ne yoğurt ne et tavuk hiç faydalı bişey yemiyor ağzından atıyor yani e ben ne yapabilirim ki kendisi ağzından attıktan sonrabi patates kızartması yapsam yiyor onu da 2-3 uzun dilim o kadarcık ankaradayken çocuk doktoruna götürdüm beratı iştahsızlığından dolayı boyu kilosuna baktı normal dedi alışkanlık haline getirmiştir yememeyi dedi çok çok iştahsız dedim bi tane toz yazdı mama gibi bişey kilo aldırır dedi iştahı açılabilir dedi ben de almadım ben sırf kilo alsın istemiyorum ki yemesi gerektiği kadar yemeğini yesin istiyorum
Mama gibi bi toz canım kakaolusu ve vanilyalısı var hangisini içerse onu al dedi doktor bu yazdığı takviyeymiş vitamin demir kalsiyum mineral vb netten araştırdım da kilo aldırmak için kullanılıyormuş zaten doktor da dedi kilo aldırır diye kararsız kaldım ben de alıp almamakta inş ilerde dediğin gibi olur canımbence doktorun önerdiği iştah açıcı şurup vs artık denemelisin. kuzenimin kızı küçükken hiç yemezdi o ilaç işe yaramıştı. şimdi 9 yaşında benim kadar vardır. önünden alıyolar yemesin diye. demekki büyüyünce cidden yemeye başlıyolar.
benim bahsettiğim kilo aldırıcı mama değil iştah açıcı şurup. gerçi doktorun onu önerdiyse onuda deneyebilirsin zararı yoksaMama gibi bi toz canım kakaolusu ve vanilyalısı var hangisini içerse onu al dedi doktor bu yazdığı takviyeymiş vitamin demir kalsiyum mineral vb netten araştırdım da kilo aldırmak için kullanılıyormuş zaten doktor da dedi kilo aldırır diye kararsız kaldım ben de alıp almamakta inş ilerde dediğin gibi olur canım
Hm yok canım bu mama benzeri bi takviyeymiş zararı yoktur sanırım vitamin yani kilo aldırıyor sadece senin dediğin sipraktin mi acaba şurupbenim bahsettiğim kilo aldırıcı mama değil iştah açıcı şurup. gerçi doktorun onu önerdiyse onuda deneyebilirsin zararı yoksa
Ay canim cok guzel olur valla kacin hazir memeden de kestin. Cok rahat olur . Onlar idare ederler merak etme. Biz yokken hic sorun cikarmiyo bu bebisler. Dertleri bizimle. Iyi olmaniza cok sevindim.selam kızlar nasılsınız bakalım? herkes iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür. güzel haber geldikten sonra tatilde olduğumu hissettim. günlerimi dolu dolu geçirmek için elimden geleni yapıcam şimdi.
Begüm iyi çok şükür. yani haylazlıklarını saymıyorum tabii. birde dışarı çıktığımızda burnumuzdan getirmesi dışında elbette. dün akşam annemle dışarda yemek yiyelim dedik kızkıza. babamlar yok ya minibüse bindik biraz gittik falan aman yarabbim.. dönüşümüzde de uyku vakti geçince resmen savaşa mı gittik gezmeye mi belli değil. yemek yerkende rahat yok tabii. eskiden dışarda çok usluydu arabasında etrafı izlerdi. şimdi arabada da o kadar durmak istemiyor. illa elinde oyalanacağı ya da yiyeceği bir şey olacak. kısacası gezmeye gitmek bana resmen eziyet artık.
onun dışında keyfi iyi. beş gündür denize gitmedik adet oldum. zaten babamlar gelince anca gideriz. haftaya da inşallah eşim gelicek. sonra bi on gün daha kalıp dönücez. o yolu şimdiden düşünüyorum. 1400 km falanbakalım inşallah güzel olur..
eşim gelince anneanne ve dedeye torunlarını bırakıp bi iki gün sabahtan akşama kadar kaçmayı düşünüyorum vallahi.. onlarla durur beni görmeyince sıkıntı olmuyo zaten. görünce başlıyo hemen anne anne diye. uyku meselesini de hallederler artık idare edilir napayım. çok ama çok ihtiyacımız var biraz başbaşa kalıp keyif yapmaya. neyse inşallah bi aksilik olmaz. sağlık olsunda gerisi hallolur.
gerçekten öyle canım ya. bazen markete gittiğimde dönünce annem diyo hiç sorun yok sen yokken. ama beni kapıda gördüğü an hemen bi mızmızlanma bişeyler. inan dertleri bizimle bunların. eşim gelince dediğim gibi düşünmiycem hiç çünkü meme derdimiz yok artık. zaten seviyo bizimkileri çok özellikle dede aşığı. o varken gözü bizi görmüyo.Ay canim cok guzel olur valla kacin hazir memeden de kestin. Cok rahat olur . Onlar idare ederler merak etme. Biz yokken hic sorun cikarmiyo bu bebisler. Dertleri bizimle. Iyi olmaniza cok sevindim.
OLUR olurr komsunun illaki faydasi olurKolay gelsin.benim de hayalimdi bu sene icin camdan bakmak.benim ki hayal oldu.okul civarindaki evler hem pahali hem de aninda kapiliyor.zaten hevesimde kalmadi.bosverdim bu sene.kosturmaya devam nasipse.ama komsumunda cocugu o okula basliycak.kolaylik olur die umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?