2015 Şubat Anneleri

Canım d vitaminine
Demirine
B12 vitaminine
Magnezyum ve kalsiyum değerlerine baktrsana. Düşükse aşırı yorgun hissetmene sebep olabilir.
Ben de öyleydim gittim tahlil yaptrdm takviye alıyorm şimdi hepsi düşüktü çünkü

evet bende kan vermiştim iki ay önce falan. kanımı karıştırmışlar bi daha gel dediler sinir oldum gitmedim vaktimde olmadı başka yere gidecektim. araya ramazan girincede kaldı öyle. ama evime dönünce mutlaka baktırıcam. bacak ağrılarım fıtıktan da belki yorgunluğun sebebi onlar olabilir. sanada geçmiş olsun ilaçlar işe yaramıştır inşallah canım.

annemin sonuçları iyi çıktı binlerce kez şükürler olsun.. bir daha ameliyata ve sonrasında tedaviye gerek kalmadı. o kadar mutluyumki bundan sonra sağlık dışında herşey vız gelir diyor insan. allahım çok şükür..

Caniiiim nasil sevindim anlatamam hep aklimdaydiniz. Cok sukur iyi haberi aldiniz. Bundan sonra daha icin rahat yaparsin tatilini.

Canım benim gözüm aydın çok şükür :) çok sevşndim gerçekten Nasıl ranatlamıştır ev ahalisi.. Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın kimseye

canım benim gerçekten çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın..

Canim bizim icin mama sandalyesi kabusa dondu. mery60 da gordu. Mama sandalyesinde ayaga kalkiyo veya kalkmaya calisiyo. Uslu durdugu tek bi yer yok. Ama iyi ki varlar ya yasama sebebi nese kaynagi bunlar. Iyice cimcime oldular. Bu arada senin damat pek yakisikli Tabi Begus de fistik gibi:)

oy oy gelincikgibi durudaki güzelliği görmen lazım. o nasıl pamuk kollar ay hala gitmiyor gözümün önünden :) begümümü de bi görsem gayrı yeb4

dadera gelincikgibi mery60 kızlar ne kadar teşekkür etsem az, somut olarak yanımda değildiniz belki ama soyut olarak yanımda olmanız o kadar yetti ve iyi geldiki, diğer kızlar da aynı şekilde. hepiniz sağolun.. allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. ailecek bayram havası yaşadık resmen. bu en kötüsü olsun inşallah.

dadera ya resimlerden görüyorum anca ama hepsini içime sokasım geliyor inan hepsi o kadar tatlıki. çok seviyorum gerçekten candan seviyorum kuzucuklarımı keşke Durukuşunu ve senide görebilsem yaa.
mery60 gerçekten ya artık sıra bizde. yazın zor olacak gibi ama evlere dönünce bi şans yaratırız belki. di mi gelincikgibi ? seninle görüşmemiz daha da olası sanırım eşin geliyordu hep bizim oraya?

oy oy gelincikgibi durudaki güzelliği görmen lazım. o nasıl pamuk kollar ay hala gitmiyor gözümün önünden :) begümümü de bi görsem gayrı yeb4
Resimlerden belli zaten güzelliği maşallah :) çok tatlılar hepsi de.. Aslında evet şimdi uzun hepiniz bi yerdesiniz ama sonbaharda belki bi buluşma ayarlanabilir :)))

Eşim uzun zamandır gitmiyor, işler var ama, son Zaman'larda Tokat'a gidiyor hatta ben de gittim bi kere öyle değişiklik olsun diye :) ayarlarız canım isteyelim yeter ki bi ortak nokta buluruz o ortak nokta da sanırım mery60 tokat :)))

hahaha aynen :)) ama aslında çoruma mı gelsek malum dünyanın merkezi çorummuş biliyosunuzdur :)) hakikaten merkezde buluşmuş oluruz :) aslında ortak noktalarımız var samsun, ordu gibi. çok da uzak sayılmayız. inşallah bir gün kısmet olur ya böyle lafta kalmazda buluşabiliriz. işte iş güç derken denk getirmekde zor olur ama gönüller bir olunca başaracağımıza inanıyorum :)

Hahah evet tam merkez olur :))) evet zor değil aslında, bi hafta sonu ayırmamız lazım o kadar :) yaparıııız, hele bi dönün siz hatta bunu rutine bile bağlarız ayda veya ili ayda bir gibi :)) ama dadera da olsa keşke

evet canım imkansız değil. ilk görüşmeyi yapsak gerisi gelir :)
evet keşke çok yakın olsak hepimiz hatta aynı şehirlerde hep görüşürdük beraber büyürdü arkadaş olurdu kuzularımız. işte hayaller

günaydın kızlar. bişi sorcam size. berat gözlerini çok ovalıyor. emziğini ağzına sokup çıkarıp gözüne sokuyor. göz doktoruna mı götürmeliyim ? çocuk doktoruna mı ?

günaydın kızlar. bişi sorcam size. berat gözlerini çok ovalıyor. emziğini ağzına sokup çıkarıp gözüne sokuyor. göz doktoruna mı götürmeliyim ? çocuk doktoruna mı ?
Her ikisine de bence :) alerjik durum olabilir, ya da göz işe ilgili bişi bunu anlamak için her ikisine de götür bence.. Biz bir yaşını geçince götürmüştük doktora iyi ki de götürmüşüz göz doktoruna çünkü hipermetrop çıktı, 2 yaşında tekrar gelmeniz gerekir ona göre ilerlerse bir çaresine bakmamız lazım dedı..

nası muayene etti ? hayatta durmaz ki berat. ben önce göze götüreyim o zaman olmazsa normal doktora götürürüm

nası muayene etti ? hayatta durmaz ki berat. ben önce göze götüreyim o zaman olmazsa normal doktora götürürüm
İşte o muayene kısmini hiiiiiç sorma ağlaya ağlaya ortalığı inletti ama mecburduk doktor da çok anlayışlıydı sağ olsun.. Zorla muayene, sıkıntılı oluyor ama sadece bir kaş dakika sürüyor.. Evet Can'ım götür yavruyu bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…