2015 Şubat Anneleri

Evet canım aynen öyle çok şükür bakabiliyor annem biraz da ona güvenerek 2. Yi hemen yaptık zaten ilerde daha zor olabilir diye yani çocuk bakmak hiç kolay değil tabi ben tek başıma olsaydım çok çok zorlanırdım berat yemeyen içmeyen uyumayan huysuz bi bebek ama babası benden çok bakıyor ve ilgileniyor sağolsun o da benim yükümü hafifletiyor o konularda şanslıyım çok şükür

selam kızlar napıosunuz nası gidiyor hayat ? berat da bu ara çok mızmız sürekli ağlıo kendini oraya buraya atıyor. dişlerinden diye düşünüyorum. 4 çene dişi çıkıyor birden. ona bağlıyorum. kendim için de ilaç kullanıyorum. daha iyiyim şükür.

Sevgili Şubat anneleri sizinle yine mutluluğumu paylaşayım dedim. Tekrar hamileyim bu sefer kucağıma alırım hayirli sağlıklı şekilde kuzumu inşallah. Oğlum abi olacak inşallah
sağlıkla kucağınıza alın inşallah güzel günlerde büyütmeniz dileğiyle.

daha iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olacaksın. bu aralar bütün çocuklarda bi mızmızlık var. bizim üst iki çene dişi çıktı alttakilerde beyaz beyaz görünüyor. dişler her zaman sıkıntı bence kesinlikle sıcaklar etkiliyor.

memeden mi kesiyorsunuz?

selam kızlar nabersiniz bakalım?
biz iyiyiz çok şükür. hastalık olmadıktan sonra herşey aşılır onu aklıma getiriyorum hep ve tadını çıkarıyorum. Begüm hayvan gibi yormuyor mu yoruyor tabiiki :)) tam bir haylaz oldu. ama allaha şükür ilk geldiğimizdeki nedensiz ağlamaları yok. sadece çok hareketli çok yaramaz sıpa. bide su kuşu nerde su bulsa şapşap yapıp saçına yüzüne sürüyor. hergün havuzunda yüzüyor zaten bide en az üç kez banyo yapıyor. onun dışında terası yıkarkende sürekli suyun içinde. bi denize girmiyo gıcık. buranın suyuda çok soğuk ama ben bile girerken içim gidiyo çocukda haklı napsın.

onun dışında yemek mevzusu da iyi sayılır. otlanarak doyuyor resmen. dolabın yanına gidip dedesine aç aç diyor o da dayanamayıp istediğini veriyor. üzüm karpuz yemekten karnı şişiyor. birde sabah kahvaltısınu yaptırıyorum ama masaya oturuyor bizimle yine ve abartmıyorum en az 10 tane zeytin yiyor. resmen zeytin hastası. ve meyve manyağı. annem ona meyve tabağı yapıyor ben bile yiyemem o kadar hepsini bitiriyor. ama işte yemeğini zor yiyor yine bin takla atarak anca yediriyoruz. sırf et yesin bizden görüp heveslensin diye dün mangal yaptık. çok şükür iki büyük köfte yedi pilavla. tatilde yemek düZeni kalmadı ama napalım o kadar olur.

bende bikaç defa uyutup anneme bırakıp denize gittim sadece. başka birşey yapmadım. ama tek başıma plajda denize girip kitap okumak bana resmen dünyanın en güzel tatili oldu. kitap okumayı özlediğimi farkettim. elime bile alamıyodumki.
bu arada 4-5 kilo verdim inşallah geri almam. yüzüyorum belime iyi geliyor. ve sıcaktan zaten yiyesim gelmiyor. üstüne bi dakika oturmadığım için geldim geleli kilo vermem kaçınılmaz oldu. ama iyi oldu inşallah eve gidince geri almam

senin emzirmeye ne kadar önem verdiğini ve en az 2 yaşına kadar emzirmek istediğini hepimiz biliyoruz. ama senin ruh sağlığından da önemli değil be maralım. boşver eşek kadar oldular artık yeter bu kadar bırak gitsin. elbette hala yararı vardır bir damlasının bile ama bu günlük yaşantınızı çok olumsuz etkiliyosa daha çok zararı olur.

inan ben o kadar rahatladımki. 15 ay emdi evet daha fazla emebilirdi ama hem kendine hem bana işkence ediyordu. ikimiz içinde en güzeli oldu. ben bi anda kestim hem gündüz hem gece. 1 ay kadar zorlandı sonra tamamen unuttu. elini mememe getirmiyor bile. belki hata ettim bi anda kesmeyi önermiyorlar ama o an öyle bir psikolojideydimki kafama tak etti artık.

sizin içinde umarım olabildiğince kolay olur

Izinler iptal olunca isler karisti canim valla. Bakalim nasil cikcaz. Bikac kisiye ayni anda da verilmiyo sirayla cikiliyo. Ben kisin istiyorum izin kasim falan. Tatile de insallah kurbanda gitcez. O kadar ihtiyacim var ki. Esinin gelmesine de az kaldi asil tatil basliyo senin icin

BRBM canim insallah en dogru karari verirsin bana da evine yakin dogum yapman daha.mantikli geldi.
gelincikgibi canim benim kocana sinir olmalara devam dimi? Fazla gorememek de etkili oluyodur yogun calisiyo. Ben de ayni seyleri yasiyorum. Tum gun yogun calisiyorum aksam bisey gerektiginde beyimiz hep yorgun sanki ben insan degilim. Cocuktan sonra ben de cok sık sinir olmaya basladim. Cocuk sanki onlarin degil kendimiz yaptik
.@mery60 tatil basil gidiyo? Yorucudur eminim ama guzeldir. Cok ihtiyacin vardi bu tatile esinle Tunacikla basbasa. Yazin basindan beri yalniz kalamadiniz.
MaRaL_ canim Hakan ne zorladi seni yaa. Gerci Duru da beni pisman ediyo bir yere gidince mizmizliktan degil de etrafi karistirmaktan. Bi sn oturmuyorum. Sinir oluyorum. Insallah senin dedigin gibi buyuyunce uslu olurlar.

Sağol canım inşallah ters bir durum olmazsa burda doğurmaya karar verdim

kurbanda tatile çıkacaksanız zAten şimdi hiç başlama. tatilden sonra dediğim gibi kışa doğru yaparsan iznini dahada rahat olur. bizde bu yaz iki sene sonra tatil yapıcaz eşimle. tatil bahane maksat sadece biraz dinlenebilmek biraz huzur.

selam kızlar. çok üzgünüm bir haber aldım. bir akrabamızın kızı lösemi olmuş. ne çok duyar oldum son zamanlarda etrafımda. hastalık yakınlarında olmayınca uzak mı geliyordu yoksa yaygınlaştı mı kim bilir..

kuzenimin kızı lösemiydi biliyorsunuz. arada evde arada hastanede tedavisine devam ediyor. bir anı bir anını tutmuyor. kuzenim şimdi bu akrabamızı da hastaneyle konuşup yanına aynı odaya aldırmış. en azından biraz teselli eder annesini. çok zor ya çok tüylerim diken diken oldu yine.. allah kuzularımızı korusun, tüm hasta kuzulara şifalar versin..

Burda olaydı sinir olma durumların devam ederdi sanırım ama pazartesi gününden beri şehir dışında olduğu için olmuyor :))) he demi tek başına yapılıyor olsaydı keşke şu çocuklar :)))).
Niye öyle oluyorlar bilmiyorum, tam tersi erkekler de var çevremizde onları görünce zaten tepem atıyor :)))

Ah yaaa çocuklar yakalanmasa keşke böyle ciddi hastalıklara hiç dayanamıyorum içim gidiyor hasta çocuk veya yaşlı görünce.. Allah korusun tüm yavruları, sağlıklarına kavuşsunlar.. Gerçekten de çok yaygın olmaya başladı korkuyor insan

Allah yardımcıları olsun şifalarını versin inşallah gerçekten çok zor biz dışardan duyunca bile nasıl içimiz gidiyor onların halini düşünemiyorum bile evlat hiçbir şeye benzemiyor Allah kimseye yaşatmasın büyük hastalıkları herkese sağlık versin sağlık olduktan sonra herşey olur ama sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor ölü gibi yaşıyosun benim iş yerinde de öğretmen arkadaşın oğlu var 11-12 yaşlarında onda da lösemiden şüphelenmişler izmire filan profa götürmüşler tahlil sonuçlarında itp hastalığı teşhisi koyulmuş yazık şu an tedavi görüyormuş babasıyla izmirde kalıyormuş oğlu tedavi için arkadaşım da işe gelip gidiyor ölü gibi çok üzülüyor insan öyle görünce ne kadar şükretsek az halimize ve yarın öbür gün herkesin başına gelebilecek bişey itp hastalığını da hayatımda ilk kez duydum neler var hayatta

gunduz baya az emziryorum iki gundur, oyalayarrak ( suyla oynatiyorum ) karnini doyurabilirsem bana bulasmiyor pek :)
dun gunduz hiç emzirmedim aksama sag gmeme mde agri vardi sut den, çok uzun zman olmustu oyle bi agirlik agri hissetmzyzli
bide disari çikinca beni unutyor kendinden geçiyor disardsa resmen :))

ben 99% eminim duzlecegine canim ,karsimda canli ornek var :))
tabiki biraz atarli oluyolar ama simdiki halinden bin kat iyidir idaree dilir yani :)

Kızlar ek gıda ya başladım 1 nisan doğumlu, pirinç unu var kaşık mama onu veriyorum zararlı mi, bi de bu gaz kaka derdi ne zam biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…