Biz eve geldik canım. Bir hafta tatil yaptık ama bana bir ay gibi geldi. İyi geçti güzel anılarımız oldu işte. İnşallah sizinde çok güzel geçer eşinle. Her anının tadını çıkar :)hahahaha yaaa kıyamam ben size hem çok güldüm hem üzüldüm :)) ama bu da bi macera ilerde anımsar gülersinizkendine hiç kızma tatile gidince çocuklar hep öyle oluyo. ne uyku ne yemek düzeni yok bizdede. günde bi kilo üzümü bitirecek nerdeyse. artık vermeme gibi bi şansımız da yok yıkıyolar ortalığı. boşver yani tadını çıkarmaya bak eve gidince elbet bi nazi kampına sokarız onları :))
az emzirmeye başlayınca ya da birden bırakınca memeler süt doluyo banada oldu üç gün sağdım. hatta 100cc çıktı ilk sağmada bayağıda üzülmüştüm sütüm varda bıraktırıyorum diye ama öyle değilmiş. emzirmediğim için bi anda birikti ve sonra bi anda kesildi daha hiç olmadı. yeter artık eşek kadar oldular canımız çıktı ilka 2 yıl emecekler diye bi kural yok napalım. herşeyi böyle ince düşünürsek bizi de kimse böyle düşünmez işte.
bu arada fyz35 onun nicki canım.
bizde görüşemedik şanssızlık ya. aramızda 70km yol vardı 1 saat falan ama işte ters yöne devam ettiğiniz için olmadı. eşim burda olsa bizde oraya gelicektik. neyse kısmet olmadı bi dahaki fırsatları değerlendiricez :) şimdi nerdesiniz vardınız mı?
hastalık konusunda da aynılarını düşündüm dün. bugün de kuzenimin kızının durumu kötüymüş onu öğrendim çok üzüldüm.. kemoterapinin sonuncusu çok ağırmış sanırım kötü olmuş bayağı ateşlenmiş vs. allah tüm çocuklara şifa versin bu hastalık çok zor..
dolu dolu yaşadın canım çok sevindim gerçekten güzel geçmesine. yorucu da olsa dediğin gibi güzel anılar biriktirmişsinizdir :)Biz eve geldik canım. Bir hafta tatil yaptık ama bana bir ay gibi geldi. İyi geçti güzel anılarımız oldu işte. İnşallah sizinde çok güzel geçer eşinle. Her anının tadını çıkar :)
Bizde Feyza ile görüşecektik ama öyle aksi denk gelmedi.fyz35 kız Feyza valla Can'ım sana instagramdan mesaj atayım numaranı alayım dedim elektrik gitti internet paketim bitmişti sonra başka bi yerden bağlanayım dedim hatta İzmir'e gelmiştik bile, bi baktım telefon yanında değil. Salak salak aksilikler. valla bi üzüldüm ki bide kaybolduk İzmir'de, bide Tuna sıcaktan sanırım kustu, filan derken kaldı hadi vur beni inşallah yine gideriz izmire o Zaman mutlaka ok ? :)
Bu aradaMis lily ciğim sana da çok çok geçmişler olsun, en çabuğundan şifalar diliyorum. Ailenin yanındayken biraz daha enerji depola.
Yani çok surmesi iyi deildirde 10 dk da çok kisa ebeler bana oyle diyorduSağol canın amin nasıl yani seninki kadar hızlı olması iyi değil anlamadım canım çabuk doğması mı iyi değil yani doğumun kısa sürmesi? Tam tersini biliyorum ne kadar uzun sürerse o kadar yavaşlıyor bebeğin kalp atışları öyle değil mi
Yani çok surmesi iyi deildirde 10 dk da çok kisa ebeler bana oyle diyorduSağol canın amin nasıl yani seninki kadar hızlı olması iyi değil anlamadım canım çabuk doğması mı iyi değil yani doğumun kısa sürmesi? Tam tersini biliyorum ne kadar uzun sürerse o kadar yavaşlıyor bebeğin kalp atışları öyle değil mi
elimizde deilki kaç dakka da dogacagi :)Türkiyede bebeğin kalp atışı yavaşladığı an doktor sezeryana alıyor inş öyle bişey olmaz ama çabuk doğsun istiyorum 2 saat içinde yani :) beklentim o yönde bakalım berat 3 saatte doğunca bunda öyle olmasını bekliyorum valla çok sürmesin sancı hurma yerim 38. Haftadan sonra canım kaç tane yeyim günde yürüyüşte yaparım ama evimiz 4. Katta ve asansör yok hiç sevmiyorum merdiven çıkmayı çok yoruluyorum o merdivenleri çıkarken sırf merdiven çıkmamak için dışarı çıkmıyom bazen işten gelirken çok yoruluyorum zaten hem öğlen arasında hem de akşam çıkıyorum mecbur her gün merdivenleri
sayende bgun 17 ay oncesine gittim , ay bu dogum anlarini bigun unutmayiz demiiiiiEvet hatırlıyorum her an doğuracam diyordun ve en sona kalmıştın :)
bazı anlar hiç unutulmaz :)sayende bgun 17 ay oncesine gittim , ay bu dogum anlarini bigun unutmayiz demiiiii
geri kiizma 8 sene oldu onulmuzdkei ay doigum gunu avr dun gibi hatirluiyorum, bi gun once naptigimi bule haturliyorum sorsan dunku yedigimi uunuturum ama :)
insalalh bigun bunamammm da unutmam onlari
38 den sonra dayanayım o zaman hurmaya :) berat 39+4 te doğdu ama bir gün önce randevum vardı doktor ağrılı muayene etti uyardım dedi doğumu 40 ı geçmesin diye o gece sancım oldu doktor muayeneyle uyarmasaydı bence 40 bitmeden doğmazdıelimizde deilki kaç dakka da dogacagi :)
o an almaz herhalde , son saniye de oluyor benim dedigim ikinma sirasinda 10 cm açiklik tam çocuk kanalda basi çikmak uzere isteesede alamaz o an sezeryana :)
kizimdada olmustu o kalp yavaslama isi , ikinmazsan ventus getircez dediler ben korkudan son gucumle ikinip dogurmustum :)))
hurmayi 500 gr lik 3-4 paket aldim hatirliyorum ama esimde benim gibin yiyordu hepsini ben yemedim yani
41 de dgordum ,38 den sonra yedim
aklima geldikçe atiyordum agzima hiç saymadim ama 5 i 10 u geçiyordu
ben çabuk dogsun diye yemistim meger rahimi yumusatip dogumu hizlandiryorùus , dogum zamanuna etkisi olmuyor demekki :)
Benimkide erkek canım işim düşündünüz mü siz benim aklımda bi Ömer Faruk var öyle kaldı işim konusunda çok kötüyüz bulamıyorum bi işim Semih ismini de çok seviyorum aslindaGonul83 senin bebişin cinsiyeti neydi canım
İsim konusunda iki isim var aklımda ama hangisini koyacağımıza karar veremedik canım biri mert diğeri samet :) ömer faruk benim kardeşimin adı bu arada güzel isim :) semihte salihle uyumlu olurBenimkide erkek canım işim düşündünüz mü siz benim aklımda bi Ömer Faruk var öyle kaldı işim konusunda çok kötüyüz bulamıyorum bi işim Semih ismini de çok seviyorum aslinda
mert güzel :)İsim konusunda iki isim var aklımda ama hangisini koyacağımıza karar veremedik canım biri mert diğeri samet :) ömer faruk benim kardeşimin adı bu arada güzel isim :) semihte salihle uyumlu olur
Ben de mert i çok seviyorum canım beratın ismini eşim koydu bunu da ben koymalıyım di mi ama :)mert güzel :)
Evet ama ben hiç Kasım annelerine yazmıyorum arada okuyorum o kadar onlarda acayip kaynaşmış durumda bu arada Samet ismi çok güZel ama onu benim bildiğim kadarıyla Abdussamet olarak koymalısın çünkü Samet Allahın bir ismi bence Samet koymadan önce sen yinede bi araştır belkide yanlış hatirliyorumdur.Sizeslaa yla aynı ayda doğurcaksınız sanırım ikinizinki de kasımda :)
Canıııım arkadaşım beniiiim, sen böyle şeyler yazınca üzülüyorum ama yaKızlar iyi akşamlar :)
Kaç gündür okuyamadım, baya birikmiş anca okudum geçmişi.. Ayaz bana hiç fırsat vermiyor telefona bakmama, hemen istiyor, bi de öğrenmiş kendi kendine açıyor her şeyi videoları falan internetten..
Yoruldum walla, pilim bitti ben böyle hareketli çocuk görmedim, kim görse, bi evde de böyle hareketli mi diyor herkes acır gözle bakıyor bana :)))
Ben dün akşam Ayaz'ın odasını ayırsın, çok zor oldu ilk gece.. Geceleri hep uyanıyordu ama elimle pış pış dediğimde hemen geri yatıyordu, şimdi her defasında hemen kalkıyor ayağa kapıdan çıkıyor hop diye ben koşana kadar.. Bi de yalnızım, eşim geçen hafta yoktu, cuma akşamı geldi şimdi yine gidecek bu geceher şey bana bakıyor yanı maalesef, yoruldum.. Burda olsa da bana hiç mi hiç faydası yok, akşam 8de geliyor eve ayaz uyumuş oluyor.. Devreler yandı yanı bende anlayacağınız..
mery60 bu yemek konusu bizde de çok fena.. Sıcaklardan da canları istemiyor, her gören zayıflamış bu çocuk bakamazmışsın diyor sinir oluyorum.. Kilosu kaç aydır aynı almıyor zaten ama boyu uzamıştır belki..
Tatil konusunda da çok özendim sana, fotoğraflarım özellikle yorumların çok duygusal.. Tunam da daha da esmerleşmiş pek bi yakışıklı olmuş pamuğum benim :) öp yerime :)
Mis lily Can'ım büyük bir sorun çıkmadığına çok sevşndim gerçekten.. Umarım ilaçlar da iyi gelir toparlanırdın dediği gibi doktorun bir yılda..
BRBM isim konusu gerçekten çok zor, benim eşimin kuzeni çocuk kırkı çıkınca karar verebilmişlerdi :))) düşün 40 gün çocuğa Bebek dendi :))))
MaRaL_ kız meme bizde fena durumda, sürekli meme meme diye dolaşıyor.. Emdiği de yok doğru düzgün ama iki meme de açık bi onu Bİ onu emiyor, bunaldım ama azaltmıyorum oyalanabilecekleri kimse yok, karbonat olayını denedim ama benimkinde hiç işe yarar mı? Tabi ki hayır herkese tavsiye ettim oldu benim bebe yılmadı yine emdi oooof oooof
Evet canım zor isim bulmak o yüzden şimdiden düşünmeye başladık :) benim aklımda mert ve samet vardı beğendiğim isimler eşim de bana bıraktı beratı ben koydum bunu da sen koy dedi büyük ihtimalle mert olacak gibi ama bakalım kısmet :) sen de hiç tatil yapamadın ve çok yoruldun bu yaz dinlenemeden tekrar okula başlayacaksın çok zor Allah yardımcın olsun canım beratta çok mızmız ve çok hareketli allahtan ben çalışıyorum babası bakıyor da çok yormuyor beni ama ben çok üzülüyorum bazen berat beni hiç istemiyor işten geliyorum yüzüme bile bakmıyor babasını istiyor sürekli altını bile değiştirtmiyor bana kaçıyor onu yatırınca babasının yanına gidiyor o değiştirsin diye yemeğini benim yedirmemi istemiyor babası yedirince daha iyi yiyor ne biliyim uyurken artık sallamıyoruz mesela sağa sola döne döne uyuyor biz de yanına uzanıyoruz ama ben uzanınca ağlıyor babası yanına uzanınca uyuyor benden nefret ediyor sanki ben ilgilenmeye çalışıyorum işten kalan zamanımla onunla ama o istemiyor oğlum gel öpeyim seni diye yaklaşıyorum kendini geriye atıyor benimle hiçbir bağı yokKızlar iyi akşamlar :)
Kaç gündür okuyamadım, baya birikmiş anca okudum geçmişi.. Ayaz bana hiç fırsat vermiyor telefona bakmama, hemen istiyor, bi de öğrenmiş kendi kendine açıyor her şeyi videoları falan internetten..
Yoruldum walla, pilim bitti ben böyle hareketli çocuk görmedim, kim görse, bi evde de böyle hareketli mi diyor herkes acır gözle bakıyor bana :)))
Ben dün akşam Ayaz'ın odasını ayırsın, çok zor oldu ilk gece.. Geceleri hep uyanıyordu ama elimle pış pış dediğimde hemen geri yatıyordu, şimdi her defasında hemen kalkıyor ayağa kapıdan çıkıyor hop diye ben koşana kadar.. Bi de yalnızım, eşim geçen hafta yoktu, cuma akşamı geldi şimdi yine gidecek bu geceher şey bana bakıyor yanı maalesef, yoruldum.. Burda olsa da bana hiç mi hiç faydası yok, akşam 8de geliyor eve ayaz uyumuş oluyor.. Devreler yandı yanı bende anlayacağınız..
mery60 bu yemek konusu bizde de çok fena.. Sıcaklardan da canları istemiyor, her gören zayıflamış bu çocuk bakamazmışsın diyor sinir oluyorum.. Kilosu kaç aydır aynı almıyor zaten ama boyu uzamıştır belki..
Tatil konusunda da çok özendim sana, fotoğraflarım özellikle yorumların çok duygusal.. Tunam da daha da esmerleşmiş pek bi yakışıklı olmuş pamuğum benim :) öp yerime :)
Mis lily Can'ım büyük bir sorun çıkmadığına çok sevşndim gerçekten.. Umarım ilaçlar da iyi gelir toparlanırdın dediği gibi doktorun bir yılda..
BRBM isim konusu gerçekten çok zor, benim eşimin kuzeni çocuk kırkı çıkınca karar verebilmişlerdi :))) düşün 40 gün çocuğa Bebek dendi :))))
MaRaL_ kız meme bizde fena durumda, sürekli meme meme diye dolaşıyor.. Emdiği de yok doğru düzgün ama iki meme de açık bi onu Bİ onu emiyor, bunaldım ama azaltmıyorum oyalanabilecekleri kimse yok, karbonat olayını denedim ama benimkinde hiç işe yarar mı? Tabi ki hayır herkese tavsiye ettim oldu benim bebe yılmadı yine emdi oooof oooof
canım benim.. ne olur kendine bu kadar yüklenme.. her şeyi tek başına yapmaya çalışıyorsun, insan buna dayanamaz. ne bedenin ne ruhun. eşin anlaşılan o ki yanında olsa bile pek yararı olmuyor. istese bile olamıyor diyelim. en azından manevi olarak yanında olmalı. inşallah öyledir. çünkü çok yıpranıyorsun..Kızlar iyi akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?