- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
kiyamam canim yaa,Allah kolaylik versin diycem valla bende $a$aip kaliyoruml ortada yetememekdenKızlar iyi akşamlar :)
Kaç gündür okuyamadım, baya birikmiş anca okudum geçmişi.. Ayaz bana hiç fırsat vermiyor telefona bakmama, hemen istiyor, bi de öğrenmiş kendi kendine açıyor her şeyi videoları falan internetten..
Yoruldum walla, pilim bitti ben böyle hareketli çocuk görmedim, kim görse, bi evde de böyle hareketli mi diyor herkes acır gözle bakıyor bana :)))
Ben dün akşam Ayaz'ın odasını ayırsın, çok zor oldu ilk gece.. Geceleri hep uyanıyordu ama elimle pış pış dediğimde hemen geri yatıyordu, şimdi her defasında hemen kalkıyor ayağa kapıdan çıkıyor hop diye ben koşana kadar.. Bi de yalnızım, eşim geçen hafta yoktu, cuma akşamı geldi şimdi yine gidecek bu geceher şey bana bakıyor yanı maalesef, yoruldum.. Burda olsa da bana hiç mi hiç faydası yok, akşam 8de geliyor eve ayaz uyumuş oluyor.. Devreler yandı yanı bende anlayacağınız..
@mery60 bu yemek konusu bizde de çok fena.. Sıcaklardan da canları istemiyor, her gören zayıflamış bu çocuk bakamazmışsın diyorsinir oluyorum.. Kilosu kaç aydır aynı almıyor zaten ama boyu uzamıştır belki..
Tatil konusunda da çok özendim sana, fotoğraflarım özellikle yorumların çok duygusal.. Tunam da daha da esmerleşmiş pek bi yakışıklı olmuş pamuğum benim :) öp yerime :)
@Mis lily Can'ım büyük bir sorun çıkmadığına çok sevşndim gerçekten.. Umarım ilaçlar da iyi gelir toparlanırdın dediği gibi doktorun bir yılda..
BRBM isim konusu gerçekten çok zor, benim eşimin kuzeni çocuk kırkı çıkınca karar verebilmişlerdi :))) düşün 40 gün çocuğa Bebek dendi :))))
MaRaL_ kız meme bizde fena durumda, sürekli meme meme diye dolaşıyor.. Emdiği de yok doğru düzgün ama iki meme de açık bi onu Bİ onu emiyor, bunaldım ama azaltmıyorum oyalanabilecekleri kimse yok, karbonat olayını denedim ama benimkinde hiç işe yarar mı? Tabi ki hayır herkese tavsiye ettim oldu benim bebe yılmadı yine emdi oooof oooof
ayazim bidenem benimkine sabahlari oyalayrak kahvalti yaptiurinca ( suyla oynama , kuvete sokma vs gibi biseyler yapip iyi kotu yediriyorum ,biraz yeyince dayyorum sutu) ondan sonra beni rahat bairakiyor, yani meme duskunlukleri 50% aliskanliksa 50% açlikdan ben buna eminim artik, karni toksa yuzume bakmaz benimki bi iki saat falan rahat birakiyor
ama mesela gecen gun eltim de kaldim hafta sonu
orada tabi suyla fln oayalayamadim utandim eltimden , o çocuklarina asla tabagini bitir demez yiyen yer yemeyen yemez hiç ugraslaz , hepside tosun gibi vallaa maasalllahh .. neyse o laf soyleyeecek diye yedirmeye fazla çabalayaamdim ve benimki zivanadan çikdi çocuk artik kendinde deildi
ve veee diyor ille emecem diyor bende once inat ettim emzirmmemeye rezil oldum baya bi kendini parçaladi, sonrada pes ettim artik emzirdim sustu,evde hiç oyle siddetli aglamalari olmuyor napip eedip yediiryorum çunku sonrada kalkip giidyor zaten yuzume bakmiyor oynuyor ablasiyla abisiyle , bidre disarda parkda rahatim , surekli oyuncaklara tirmaniyor dakka oturamiyorum ama olsun fizyolojik yorgunluk geçer , çocuk aglayinca psikolojim mahvoluyor bneim kafayi yiyorum,doguracagfima olseydim diye bile dusunuyorum bazen
ALlahim sabir ver diyorum abska hiç bisey istemiyorum su an sadece buyyene kdr sabirrrr
sutum yok denecek kdr az keske olsaydi da doysaydi
gunduz fazla vermemeye çalisiyorum
bazen emzirmeden gece sadece biberondan sonra uyyor
ama seninki biberon almiyor du demi,ugras diycem ama almayavan çocuk almaz bu saatden sonra oda sakat daha çok sinirlerin yipranir
hiç yardimci olamadim galiba
ama kadir bey sey diyordu memeden kesmek için, karni tok olsun surekli eline buseyler verin yemesi için aklina meme gelmesin diyordu .. çubuk krakerden çereze ne seviyorsa artik ver eline midesine biseyler gitsinde ne olursa olsun bi kaç gun boyle olsun bakalim etkileyecekmi
bide hala yemek arasini açinca benimki kivraniyor yemek diye , aslinda yemek seçiyor sipaaaaaa
dun aksam makarna pîsene kdr öldürdü beni
aklsam 6 gibi sut içti parka çikdik, oraada dakjka oturmadi ne onun ne benim totom yer koydu, arada pusete bagliyorum bes dk da SIKILIUYOR kiyamiyorum yine indiriyorum, buyuk bi kaydrak var ona çikiyor , inmesini ogrendi ama yinede korkuyorum yalniz birakamiyorum, surekli pesindeyim yani
9 da eve geldik 20 dk maakrna pisene kdr kucagimda zor zaptettim ocagin ustune atliyor resmen
ama sabah ve ogle ogunlerinde oyle olmuyor hiç, disari çikinca çok acikmis oluyor , her dakkada kendimi disari atamamki ama bennnnn