2015 Şubat Anneleri

Ayazı görmemesinin çocuk için iyi olmadığını söyledim sadece, sabahları erken kalk azıcık oyna dedim ama yok uyku tatlı geliyor :) evet çooook önce konulmuştum düzelmişti ama şimdi yine cozuttu arada bir ayar çekmek lazım demek ki :)) evet canım yalnız hissediyorum, ben öğrenciliğimde de yanı üniversitede ve sonrasında da evleninceye kadar Ankara'da yaşadım vr tüm hayatım arkadaşlarım orda kaldı ben geldim buraya.. Burda da kafa dengi kimse yok, daha doğrusu ayazdan dolayı çıkamıyorum bir yere.. Böyle olunca da yalnız oluyorum işte..

Bu saatten sonra emzik almasını hiç istemem zaten gerek yok, biberon alsa iyi olur mesela sütünü içip yatması aöa içmiyor şu amda.. Emme işi bitince bence de içer gibi geliyor bana, biberonunda alır yerine bişi koyar :) ya gece emmiyor ayaz zaten, sabahları 4.30 gibi uyanıyor emmek istiyor işte orası sıkıntı ama en fazla ağlar, gündüz benim için asıl sorun, sürekli peşimde dolaşıyor iki dk ayrılmıyor, bugün yine diğer günlere göre daha az emzirdim ama sürekli meme diyor, yemek yedirirken bile meme diyor ikimkaşıktan sonra halbuki süt yok yutkunmuyor bile niye istiyor anlamadım..

Hah işte ayaz da öyle, sürekli bir yerleri karıştırıyor, dağıtıyor koşuyor, kabul hareketli ama yanı huyu öyle, sadece insanların hiÇ bilmedikleri konular Hakkı'nda torum yapmaları komik, benim mesleğim ama ben bile tanı koymam o ayrı bişi, hastanelerde yapılmasını gereken bişi ama bizim halkımız tv izliyor ya yeterince öğreniyorlar uzmanlaşıyorlar kara kutunun karşısında :)))

Bu arada begümüm kavuşma anı da çok güzel çok duygulandım, hele de başını babasının omuzuna koydu ya orda bittim.. Allah ayırmasın

Evet babasının daha fazla ilgilenmesiyle ve daha uzun süre vakit getirebilmesiyle bağlantılı olabilir.. Ama yine de böyle tepkili olmadı ilginç, yanı tamam babayı daha çok sever ama seni de öyle yok saymasına üzüldüm.. İkinci çocukla Nasıl olacak bakalım..

Hamilesin şimdi sen canın hiç bişi yapmak istemez, bi de sıcak havalar, allahtan eşin çok ilgili yolsa ne yapardın, walla yat kalk dua et :))

Evet canım çok şükür eşim çok yardımcı hakkını ödeyemem darısı başına inşAllah :) aynen sıcaklar çok bunaltıyor beni mutfağa girip yemek yapana kadar ter içinde kalıyorum boğulacak gibi oluyorum sıcaktan gözüm kararıyor zaten sürekli ayaktayken uzun süre ayakta da duramıyorum
Ben de kardeş gelince ne yapacağını merak içinde bekliyorum canım bazen umutlanıyorum belki beni kıskanır da bana biraz düşkün olur en azıdan yanıma gelir öpmeme izin verir diye ama umrunda olmayadabilir onun tek dünyası babası beratın işi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…