listeye de uymaz kimseyi bulamazsan güvenecek, bana 3 saatliğine gel 50 lira veririm dersin silip süpürmekte ne var yaw şu halimizle biz yapıyoz : ))
Evet mobilyalarda örtü falan da yok zaten silip geçiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeye de uymaz kimseyi bulamazsan güvenecek, bana 3 saatliğine gel 50 lira veririm dersin silip süpürmekte ne var yaw şu halimizle biz yapıyoz : ))
bir antepli olarak lahmacunun en güzelini antepte yiyeceğinizi iddia ediyorum. baklavayı zaten söylememe gerek yok ama ikisi bir arada mı hayırrrrrrr
turşu-limon-maydanoz-ayran başka da bişey istemez
bende denize hasret kaldım bu sene.haftaya antalya/kemerde eğitimim var 2 gün inş hava çok güzel olur diye dua etmekteyim :)
Bizim evde de bir sallanan koltuk var. Duvarlar temizi sırf koltuk duvarı azıcık çizdi diye evi boyattık bu sene.Ev Yeni boyalı olduğu için ondan da yırttıyalnız süpürgeyi mi çarpıyor nedir garip garip çizikler var. Evde sadece eşim ve ben olunca hemen anlaşılıyor bu tarz değişiklikler. Bakalım bebiş gelsin kalemi vericem heryeri çizsin
![]()
şuana kadar temizliğini beğenmediysen o kadına bişey yaptıramazsın canım. benimki tozdan,kirden temizliyordu ama kimyasal kirlilik yaratıyordu. 5 ltlik yer silme suyunun yarısını bi seferde kullandığını gördüm anlat anlat anlamıyor. en son başka hatalarını da gördüm yol verdim. bence bi kere dene liste işini yine kaytarmaya çalışıyosa yol ver gitsin. bak sen şu halinde karşılığını almadığın derslere giriyosun, bin emek kazanıyosun parayı. 140lirayı emeğiyle hakedecek birini de bulursun![]()
Evet mobilyalarda örtü falan da yok zaten silip geçiyobenim yaptığımı yapması yüzünden tedirgin oldum ya. Yapamadığımı yapsın diye onu çağırıyoruz. Bakalım akıllandım bundan sonra yumuşak olmıycam.
antep güzeldir ya memleketim benim. ama orda yaşamak ister misin dersen istemem çok kaotik bir şehir oldu son on yılda. ama gidip gezmeye değero kadar merak ediyorum ki Antep'i. her şeyiyle. bi de Adana'yı. sırf yemekleri için :)
canım sen bi de beni düşün bunu yapan görümceyle bir sene aynı evde yaşadım benBaklava ve lahmacun.bugün kusturmaya kararlısınız anlaşılan.
Bizim evde de bir sallanan koltuk var. Duvarlar temizi sırf koltuk duvarı azıcık çizdi diye evi boyattık bu sene.
Koltuğu duvardan uzak Tutuyorum şimdi.
Geçen kadın geldi evi temizledi akşam giderken para işini konuşalım dedik oturduk.kadında o koltuğa oturdu birde geri itti sallanmaya başladı. Duvar oyuldu. Daha o sırada aklımda ne temizlik kaldı ne para. Dedim pis dursaydı keşke.
o kadar merak ediyorum ki Antep'i. her şeyiyle. bi de Adana'yı. sırf yemekleri için :)
off badana sonrası bir temizlik yaptırdım kadına, 2 günde zor bitirdik valla. ben bile yardım ettim. : )
temizliğini beğenmiyorsan, çevrende soruştur güvenilir biri varsa onu bir dene...
Hayırlı olsun şimdiden. benim arkadaşımda 35. haftada doğurdu çok sağlıklı bebeği maşallah. inş bu bebekte böyle olacakGünaydın Kızlar... Dün Bahsettiğim Arkadaşım (34 Haftalık) Az Önce Sezeryan İle Doğuma Girdi. Sabırsız Prensesi Çok Merak Ediyorum![]()
Bizim evde de bir sallanan koltuk var. Duvarlar temizi sırf koltuk duvarı azıcık çizdi diye evi boyattık bu sene.
Koltuğu duvardan uzak Tutuyorum şimdi.
Geçen kadın geldi evi temizledi akşam giderken para işini konuşalım dedik oturduk.kadında o koltuğa oturdu birde geri itti sallanmaya başladı. Duvar oyuldu. Daha o sırada aklımda ne temizlik kaldı ne para. Dedim pis dursaydı keşke.
gerçekten bu kadınların duvara dayama takıntısı var galiba benimkide koltukları yapıştırıyodu duvara,her seferinde söylememe rağmenBizde de bir merdiven var onu habire duvara dayıyor. Her seferinde çekiyorum anlamıyor duvarda çizgi olmuş bizim dekadınların herşeyi duvara dayana özelliği var sanırım. Ocağı da dayamış arkada gaz borusu var metal boru yamulmış. İşte başında durmayınca da böyle oluyor.
diyarbakırda da güzel yaparlar onu.Urfa'nın da ciğeri güzelyaw memleketimizin heryeri ne güzel.
Litchi o ne uyank yardimci öyle parana sinirine yazik bul başkasını yumusak yuzluluk yaramiyo evet de biraz da icinde olcak insanlik kul hakki gibi degerler yoksa böyle salliyolar malesef
benim de bakici oyleydi evin hanimi gibiydi sirf eve gelsin diye (ki ilcede senin evine gelmek istemiyor bakicilar ) el ustunde tuttuk ben eve gelir gelmez yollardim hemen çalıştığı saat anlastgmzn cok altinda olurdu parasini fazla alir hiçbişeye dpkunmazdi onun olduhu saatler de kizim da uyuyordu hep gece uyumadigi icin yani kendi evinden dinlnmeye gelmis oluyordu hanim. Kizin mama tabagini sudan geçirip akitmazdi bile o kadar relaks bi tipti iste evlat icin gormedik bicok seyini de seninki alternatif olan bisey hic cekmye değmez isini gördürcek biri bulunur illa ki
Urfa'nın da ciğeri güzelyaw memleketimizin heryeri ne güzel.
canım sen hangi ilçedesin?Litchi o ne uyank yardimci öyle parana sinirine yazik bul başkasını yumusak yuzluluk yaramiyo evet de biraz da icinde olcak insanlik kul hakki gibi degerler yoksa böyle salliyolar malesef
benim de bakici oyleydi evin hanimi gibiydi sirf eve gelsin diye (ki ilcede senin evine gelmek istemiyor bakicilar ) el ustunde tuttuk ben eve gelir gelmez yollardim hemen çalıştığı saat anlastgmzn cok altinda olurdu parasini fazla alir hiçbişeye dpkunmazdi onun olduhu saatler de kizim da uyuyordu hep gece uyumadigi icin yani kendi evinden dinlnmeye gelmis oluyordu hanim. Kizin mama tabagini sudan geçirip akitmazdi bile o kadar relaks bi tipti iste evlat icin gormedik bicok seyini de seninki alternatif olan bisey hic cekmye değmez isini gördürcek biri bulunur illa ki
Hayırlı olsun şimdiden. benim arkadaşımda 35. haftada doğurdu çok sağlıklı bebeği maşallah. inş bu bebekte böyle olacak
gerçekten bu kadınların duvara dayama takıntısı var galiba benimkide koltukları yapıştırıyodu duvara,her seferinde söylememe rağmen
diyarbakırda da güzel yaparlar onu.
ayy sabah sabah lahmacundan ciğerden girdik. masum bir bal-peynirden neler neler çıktı görüyo musun![]()
İnş. Canım Resmini Gönderirim Size :) Sabırsız Prensesisi Herkes Görsün :)Hayırlı olsun şimdiden. benim arkadaşımda 35. haftada doğurdu çok sağlıklı bebeği maşallah. inş bu bebekte böyle olacak
gerçekten bu kadınların duvara dayama takıntısı var galiba benimkide koltukları yapıştırıyodu duvara,her seferinde söylememe rağmen
diyarbakırda da güzel yaparlar onu.
ayy sabah sabah lahmacundan ciğerden girdik. masum bir bal-peynirden neler neler çıktı görüyo musun![]()
Beğenmemek değil de yap dediğimi yapmazsa yeni birini bulayım diyorum. Sadece yerleri silip süpürmek temizlik değil ki. Daha mutfak dolapları camlar heryer bekliyor onları yaptırmaya çalışıcam bakalım.
canım camlar her geldiğinde siliniyor. mutlaka sildir geldiğinde, yağmur falan yoksa tabiki :) mutfak dolapları genelde kadını 15'te bir çağırıyorsan bi geldiğinde siliyor diğer geldiğinde silmiyor. bizim burda öyle yapıyorlar. mesela mutfak dolaplarını silmediği bi gün başka büyük bi temizlik yapıyolar (Örn: halı silmek, koltuk silmek vb).
gelen kadınlar balkonlardan başlar, halıları çıkarırlar, silkinecekse silkerler süpürülecekse süpürürler vs. sonra her odanın camını siler, yerini süpürür, elle siler, toz alır, avizesini kapısını siler öyle çıkarlar odalardan.
en son banyo tuvalet ovulur, halılar serilir ve işlerini bitirirler. bunlar onların rutin işleri. yaptırmaktan çekinme.
ben temizlikçime laf arasında söylemiştim "ya mutfak halım da çok kirlendi yıkatmam lazım" diye, o da "dur ben onu sileyim sana şimdilik" deyiverdi ve sildi, sağolsun.
mutfak dolaplarımı da ben boşalttım kadına da su hazırladım, bezleri yıkayıp yıkayıp verdim ona, hemen silinsin oyalanmayalım diye. bence sen veya biri başında dursun suları hazırlasın "mutfak dolapları silinecek" falan desin eli mahkum yapar...