2015 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlarrr... Bıgün açlık şekerim 75 çıktı. Eşime söyledim işe giderken 75 çıktı diye, yakında 0 çıkacak dedi:) ben diyet yapıyorum adam sinirleniyor. Yarın kontrol var bakalım diyetisyen ne diyecek. Ama ben azda olsa eski yemek düzenime dönmeyi düşünüyorum. Gerçi midem küçülmüş listedekileri bile zor yiyorum:( 3,5 kg verdim 1 haftada. İstesem veremezdim:)
Bu arada 3,5 yaşındaki kızım grip olmuş. Gözleri burnu akarak geziyo. Bütün gece uyumadı doğru düzgün:(

selam kızlar. ben de sabahın köründe kalkanlardanım ama yataktan çıkmadım. anca toplanıpta kalkabildim. size birşey sormak istiyorum benim ellerim daha doğrusu parmaklarım o kadar çok ağrıyor ki siz de de varmı merak ediyorum bu sorun. mesela elimi kapatıcam ama parmaklarım sanki bana ait değil gibi acıyor. daha önce konuşulmuştu karpal tünel sendromu diye birşeydi sanırım. ama bu geçmemeye başladı dün et doğradım daha da arttı hiç bir şeyi sıkamıyorum doğru düzgün.sizlerde varsa nasıl çaresine baktınız.

Günaydın hanımlarrr... Bıgün açlık şekerim 75 çıktı. Eşime söyledim işe giderken 75 çıktı diye, yakında 0 çıkacak dedi:) ben diyet yapıyorum adam sinirleniyor. Yarın kontrol var bakalım diyetisyen ne diyecek. Ama ben azda olsa eski yemek düzenime dönmeyi düşünüyorum. Gerçi midem küçülmüş listedekileri bile zor yiyorum:KK43: 3,5 kg verdim 1 haftada. İstesem veremezdim:)
Bu arada 3,5 yaşındaki kızım grip olmuş. Gözleri burnu akarak geziyo. Bütün gece uyumadı doğru düzgün:KK43:

Çok kilo vermişsin canım yaa. Diyetisyenler Dr değil her dediğini yapma Allah korusun. Şu kontrolden sonra bence dikkat et ama aç kalma ne olur. Güzel kızına da geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır.

selam kızlar. ben de sabahın köründe kalkanlardanım ama yataktan çıkmadım. anca toplanıpta kalkabildim. size birşey sormak istiyorum benim ellerim daha doğrusu parmaklarım o kadar çok ağrıyor ki siz de de varmı merak ediyorum bu sorun. mesela elimi kapatıcam ama parmaklarım sanki bana ait değil gibi acıyor. daha önce konuşulmuştu karpal tünel sendromu diye birşeydi sanırım. ama bu geçmemeye başladı dün et doğradım daha da arttı hiç bir şeyi sıkamıyorum doğru düzgün.sizlerde varsa nasıl çaresine baktınız.

Var canım ödemden oluyor sanırım. Elleri çok yormamak gerekiyor. Nasıl geçer bilmiyorum ama istirahat demişti Dr.

Var canım ödemden oluyor sanırım. Elleri çok yormamak gerekiyor. Nasıl geçer bilmiyorum ama istirahat demişti Dr.

ödemden mi oluyor ama her gün ya da şiştiğini zannettiğim her an yüzüğümü takıp kontrol ediyorum. doktora gidince sorarım artık.mecburen ellerimle birşeyler yapmak zorundayım yemekti vs. ama artık daha dikkat edeyim.

Gecmis olsun canim...

:nazar:Günaydın hanımlar hastanedeyiz biz kontrol vardı kızçe benim kiki vermeme rağmen maşallah kilo almış 1359 gr olmuş Maşallah şeker yüklemesi yaptı bekliyorum şimdi kan vermek için birde orta idrar Aldı neden bilmiyorum Rabbim bütün bebişlere sağlık versin

:nazar:Günaydın hanımlar hastanedeyiz biz kontrol vardı kızçe benim kiki vermeme rağmen maşallah kilo almış 1359 gr olmuş Maşallah şeker yüklemesi yaptı bekliyorum şimdi kan vermek için birde orta idrar Aldı neden bilmiyorum Rabbim bütün bebişlere sağlık versin

maşallah kuzuya büyümüş. orta idrar idrar kültürü için isteniyor canım. ilk mikroplu idrar atıldıktan sonra temiz olan idrar oluyormuş .o yüzden mikrop üreyip üremeyeceğine bakacaklar.

ödemden mi oluyor ama her gün ya da şiştiğini zannettiğim her an yüzüğümü takıp kontrol ediyorum. doktora gidince sorarım artık.mecburen ellerimle birşeyler yapmak zorundayım yemekti vs. ama artık daha dikkat edeyim.

Ödem bilekteki damarlara baskı yapıyormuş o yüzden el sinirlerimiz uyuşuyormuş. Yani ödem parmaklarda değil tüm vücutta.

Oh maşallah kuzuna idrar kültürü alcaktir doktorun muhtemelen

Bende hala cikamadim.canim gunaydin. Canim ellerde uyuşma bu donemde normalmis. Ellerini yuksege koyup yatarsan düzelir biraz. Ama yok agri sanci gibiyse, eline aldigini tutamiyorsan karpal tüneldir o da magnezyum alinca duzeliyor. Bende dun disari ciktim sağ bacagim boşta resmen her an dusebilirdim eve donup magnezyumu aldim bi müddet sonra düzeldi.

Goxun aydin canim maasallah size. Şekerde cikmazsa rahat edersin inşallah.

Günaydın Kızlar... Dün Bahsettiğim Arkadaşım (34 Haftalık) Az Önce Sezeryan İle Doğuma Girdi. Sabırsız Prensesi Çok Merak Ediyorum :KK76:
bize de bildir bebek nasıl. kuveze falan koyacaklar mı dıye. inşallah sağlıkla gelır bebecık. kilosunu falanda öğrenirsin. bakalım 34 haftalık ne durumdalar.

Öyle canım listeyi yapıcam baktım olmuyor bırakırım. Kadını çok yormayayım demiştim ana o da hiç yorulmuyor gerçekten. Halıyı sil dediğimde yıkat demesinden anlamalıydım bakalım bir şans daha veriyim listeyi önüne koyucam bundan sonra.
içinden gelmeyen insana baskı ile bir şey yaptıramazsın. yapsa bile bu seferde baştan savma yapar. o zaten yapacak olsa yapardı merak etme.

Beğenmemek değil de yap dediğimi yapmazsa yeni birini bulayım diyorum. Sadece yerleri silip süpürmek temizlik değil ki. Daha mutfak dolapları camlar heryer bekliyor onları yaptırmaya çalışıcam bakalım.
sen onu yolla ben gelıp yapıyım senın sıl supur ısını bana ver parayı yabancıya gıtmesın..dahada eklerım ustune bırcok işi gozun arkada kalmaz:KK70:
bendede var canım..bilhassa sert seyler doğradığımda oluyor..parmaklarımı degıl yumruk yapmak kırılmış gıbı oynatamıyorum bıle..çocuğa yemek yedırırken kasıgı tuttuğum anda canım çıkacak gıbı oluyor bazen.. bu donemde normal..doğumdan sonra %90 gectıgınıbılıyorum ama gecen hamılelık donemımde kı bazı arkadaslarınkı gecmemıstı..

Hayırlı olsun şimdiden. benim arkadaşımda 35. haftada doğurdu çok sağlıklı bebeği maşallah. inş bu bebekte böyle olacak :KK66:

gerçekten bu kadınların duvara dayama takıntısı var galiba benimkide koltukları yapıştırıyodu duvara,her seferinde söylememe rağmen :KK51:

diyarbakırda da güzel yaparlar onu.
ayy sabah sabah lahmacundan ciğerden girdik. masum bir bal-peynirden neler neler çıktı görüyo musun :KK70:
eskiden öyleymiş ya . koltuklar mumkun mertebe duvara dayalı olurdu. ortada ne kadar boşluk varsa o kadar ıyıdır.
biz annemın evını duzenlıyoruz sonra gıdıyorum butun koridor görünmyecek şekılde halı döşemiş. hiç açık yer yok. yerler parke ama salona kocaman bır halı açmış halı koltukların altında . anne bu ne dıyorum. bız yerlere basamıyoruz dıyor.
bulduğu her açıklıkta da paspas var.

Back
X