2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.Ya dünden beri karnımın alt kısmında bi ağrı var. Gerçi soğuk süt içtim ondan sonra oldu. Ama hiç bu kadar uzun sürmezdi sabaha geçerdi şimdi hala devam ediyor oturduğum yerden kalkarken yada yürürken ağrıyo. Gaz mıdır sizce korktum biraz geçmeyince

verdıgım kan ve ıdrar tahlılı sonuçları normal cıkmıs..esım ustune basa basa dr a ılac ıcmıyor takvıye bırsey almıyor hamılelıkte gerekmezmı demıs..dr cok ıstıyorsa ana sağlık a gıtsın durumu anlatsın onlar verır ben gerek gormuyorum demıs :KK57:

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bu sabah doktor randevumuz vardı. Kaşıntı içinde baktı az bi mantar var onun içinde günlük ped kullan dedi doktor kağıt peçete olmazmış. Kan uyuşmazlığı testi yaptırdık inşAllah sıkıntı olmaz negatif çıkar Allahıma çok şükür sorun yok. Bunu da atlatalım hayırlısıyla.

Çok kilo vermişsin canım yaa. Diyetisyenler Dr değil her dediğini yapma Allah korusun. Şu kontrolden sonra bence dikkat et ama aç kalma ne olur. Güzel kızına da geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır.
Saol canım. Dediğim gibi yarın son inşaAllah. Kendi takibimi kendim yaparım yeter:)

Gunaydin anneler.
Hamam degil de denizi cok ozluyorum ben de. Bu yaz bir hfta tatile gittik omrumde hic bir tatilin boyle tadi yoktu. Suya kendimi birakmak istiyorum. Guvenli havuz olmadigi icin gidemiyorum da aserdigim en onemli sey yuzmek aslinda.
Ben de hamilelikte galiba suya al ermişim ( içmek harici ) bir yaz yüzmektem yoruldumdu

o kadar merak ediyorum ki Antep'i. her şeyiyle. bi de Adana'yı. sırf yemekleri için :)

antepe günübirlik gidip gelmiştik arkadaşlarla gezmek için, yemekleri 10 numara tabi benim beslenme alışkanlıklarıma göre , hele bi yerde bi servis vardı 10 numaraydı yine gitsem orayı bulmaya çabalarım enfesti , kızları da güzeldi : ))) keşke bi de lahmacun yeseymişim , şimdilik benim liste başım urfada yediğim lahmacunlar öff bee : )))

antep güzeldir ya memleketim benim. ama orda yaşamak ister misin dersen istemem çok kaotik bir şehir oldu son on yılda. ama gidip gezmeye değer :KK66:

canım sen bi de beni düşün bunu yapan görümceyle bir sene aynı evde yaşadım ben :KK57:

bende görümcemle 1 yıl kaldım , o da limonu portakalı soymadan yer bir sürü yemek seçer ama seninkine göre çok masum : )))

:nazar:Günaydın hanımlar hastanedeyiz biz kontrol vardı kızçe benim kiki vermeme rağmen maşallah kilo almış 1359 gr olmuş Maşallah şeker yüklemesi yaptı bekliyorum şimdi kan vermek için birde orta idrar Aldı neden bilmiyorum Rabbim bütün bebişlere sağlık versin

maşallah kuzuya, orta idrar kültürde alınıyor bildiğim , kültür mü istedi

bize de bildir bebek nasıl. kuveze falan koyacaklar mı dıye. inşallah sağlıkla gelır bebecık. kilosunu falanda öğrenirsin. bakalım 34 haftalık ne durumdalar.
Canım Bebek Doğmuş Hemen Küveze Koymuşlar Ben İş Yerinden İzin Alamadım Ama Eşim Şimdi Hastaneye Gidiyo Anne Hala Çıkmamış Ameliyathaneden. Eşim Gidince Daha Net Öğrenir Resim Falanda Çeker Yazarım Size

o kadar vakit kalınca bakımını da mı yapıyor acep ?

Bir keresinde gördüm nivea vardı ortada çok kaliteli bir krem değildi yani neyse bu almış yüzüne sürüyor senin bu krem çok güzel dedi. O gün giderken kremi verdim ona. Çünkü annemle anlamları bile aynı kremi kullanmadım şimdiye kadar. Diğer dolaptakilerdem birinde de parmak gördüm. Uff çok zor yaa evine birini almak. Allahım kötü düşüncelerden uzak tutsun bizi. Insanın aklına binbir türlü şey geliyor tövbe tövbe.

sen onu yolla ben gelıp yapıyım senın sıl supur ısını bana ver parayı yabancıya gıtmesın..dahada eklerım ustune bırcok işi gozun arkada kalmaz:KK70:
bendede var canım..bilhassa sert seyler doğradığımda oluyor..parmaklarımı degıl yumruk yapmak kırılmış gıbı oynatamıyorum bıle..çocuğa yemek yedırırken kasıgı tuttuğum anda canım çıkacak gıbı oluyor bazen.. bu donemde normal..doğumdan sonra %90 gectıgınıbılıyorum ama gecen hamılelık donemımde kı bazı arkadaslarınkı gecmemıstı..

Senin gibi kimse olamaz zaten herşeye yetişiyorsun maşallah. Hamarat anne :D

Back
X