- 5 Mayıs 2014
- 219
- 87
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl alıyorsun kremi ? :)Ayrıca kremlerimi ben hiç parmaklayıp almam kremlerde parmak izleri var![]()
Saol canım. Dediğim gibi yarın son inşaAllah. Kendi takibimi kendim yaparım yeter:)Çok kilo vermişsin canım yaa. Diyetisyenler Dr değil her dediğini yapma Allah korusun. Şu kontrolden sonra bence dikkat et ama aç kalma ne olur. Güzel kızına da geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır.
Ben de hamilelikte galiba suya al ermişim ( içmek harici ) bir yaz yüzmektem yoruldumduGunaydin anneler.
Hamam degil de denizi cok ozluyorum ben de. Bu yaz bir hfta tatile gittik omrumde hic bir tatilin boyle tadi yoktu. Suya kendimi birakmak istiyorum. Guvenli havuz olmadigi icin gidemiyorum da aserdigim en onemli sey yuzmek aslinda.
Ben de geç kalkıyorum bu aralar, gece boyu al kalıyorum galiba sabah kalktığımda oluyorbir kaç gündür hafif mide bulantılarım oluyor neden ki?
Bir ara kv yi çağırayım o iyi direktif verirçamaşır suyu olayını bitirmem lazım. Belki eve almazsam kullanmaz o zaman. Ooo aklıma birsürü yaptıracak iş geliyor
![]()
o kadar merak ediyorum ki Antep'i. her şeyiyle. bi de Adana'yı. sırf yemekleri için :)
antep güzeldir ya memleketim benim. ama orda yaşamak ister misin dersen istemem çok kaotik bir şehir oldu son on yılda. ama gidip gezmeye değer
canım sen bi de beni düşün bunu yapan görümceyle bir sene aynı evde yaşadım ben![]()
Urfa'nın da ciğeri güzelyaw memleketimizin heryeri ne güzel.
Ayrıca kremlerimi ben hiç parmaklayıp almam kremlerde parmak izleri var![]()
içinden gelmeyen insana baskı ile bir şey yaptıramazsın. yapsa bile bu seferde baştan savma yapar. o zaten yapacak olsa yapardı merak etme.
Günaydın hanımlar hastanedeyiz biz kontrol vardı kızçe benim kiki vermeme rağmen maşallah kilo almış 1359 gr olmuş Maşallah şeker yüklemesi yaptı bekliyorum şimdi kan vermek için birde orta idrar Aldı neden bilmiyorum Rabbim bütün bebişlere sağlık versin
Canım Bebek Doğmuş Hemen Küveze Koymuşlar Ben İş Yerinden İzin Alamadım Ama Eşim Şimdi Hastaneye Gidiyo Anne Hala Çıkmamış Ameliyathaneden. Eşim Gidince Daha Net Öğrenir Resim Falanda Çeker Yazarım Sizebize de bildir bebek nasıl. kuveze falan koyacaklar mı dıye. inşallah sağlıkla gelır bebecık. kilosunu falanda öğrenirsin. bakalım 34 haftalık ne durumdalar.
Ben sesimi çıkarmadıkça o da diyorur ne pis kadın bişey temizletmiyor diyodur![]()
o kadar vakit kalınca bakımını da mı yapıyor acep ?
sen onu yolla ben gelıp yapıyım senın sıl supur ısını bana ver parayı yabancıya gıtmesın..dahada eklerım ustune bırcok işi gozun arkada kalmaz
bendede var canım..bilhassa sert seyler doğradığımda oluyor..parmaklarımı degıl yumruk yapmak kırılmış gıbı oynatamıyorum bıle..çocuğa yemek yedırırken kasıgı tuttuğum anda canım çıkacak gıbı oluyor bazen.. bu donemde normal..doğumdan sonra %90 gectıgınıbılıyorum ama gecen hamılelık donemımde kı bazı arkadaslarınkı gecmemıstı..
nasıl alıyorsun kremi ? :)