2015 Şubat Anneleri

Küvet ve sıcak su iyi cesaret.
ben bı banyo yapıyorum 10 dk sonra esım kontrole geliyor bayıldımmı uyanıkmıyım dıye...48 derece ye getırıyorum kombıyı esımle kavga edıyoz kendımı haşladığımı düşünüyor ..cıdden banyodan çıkınca çıplak bır sekılde 1 saat otursam usumuyorum,sankı ıc organlarım bıle kaynamış...ama bas dönmesı hızlı kalp atımı ve elım ayağım tıtremeye başlıyor sonlara doğru.. anlıyorum akıbetı hemen kendımı dışarı atıyorum...

Valla görüncez bakalım ben pek ümitli değilim gebeliğin başında bi ay rapor aldım geberdim halsizlikten ne anam geldi ne k. Anam
yeni hayat dusturum tırnağın varsa başını kaşı.. yada elden gelen öğün olmaz da olabilir :)

Bana da ikisi de gelmedi. Teklif bile eden olmadı. Ben de gelin diye yalvarmadım artık ne yapayım.

ben bı banyo yapıyorum 10 dk sonra esım kontrole geliyor bayıldımmı uyanıkmıyım dıye...48 derece ye getırıyorum kombıyı esımle kavga edıyoz kendımı haşladığımı düşünüyor ..cıdden banyodan çıkınca çıplak bır sekılde 1 saat otursam usumuyorum,sankı ıc organlarım bıle kaynamış...ama bas dönmesı hızlı kalp atımı ve elım ayağım tıtremeye başlıyor sonlara doğru.. anlıyorum akıbetı hemen kendımı dışarı atıyorum...

Sıcak suyla banyo yapma dediler diye ben de donuyorum neredeyse. Azıcık sıcağı açıyorum bazen hasta olmasak bari ;)

teyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcam eslaa eslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk
Mutlulugun daim olsun... Kara kuzuna da masallah

O zaman çok sıcak değildir. Ama yine de maşallah canım :KK66: İtalya nasıl soğutmuştur artık di mi? Sen kuzeyde miydin?
Kuzey italya Lombardiya bölgesi, soguk ama geldiğim zamanla şimdiki zaman bir değil çok yağmur yağıyor Allah'tan bu tarafı sel almadı :) ben kaçar oğlan okuldan çıkacak :)

Slm kizlar oku oku anca bitirdim
bebisini gorrn anneler masallah kuzulariniza gozunuz aydin

Islak mendil ve bez konusulmus islak mendil uni baby alicam bez prima ilk kizimdada prima kullanmistim yasina girdigindede canbebe falan alim kullanim dedim ama primadan sonra kotu geldi acikcasi agiz mendiline gelince salya sumuk silmeye ek gidalara geciste agiz silmeye herseye cok lazim oluyo

Hastane cantasina gelince ben cok buyuk bisey almicam kizimdada cok buyuk bi canta almamistim bendede nike nin bi kol cantasi var ici genis onu kullanicam resimde eklerim

halısız ev mi olur yav. taşınıyormuş gibi. duramam bende halısız ama kocaman halılar değil tabii.
aslında travmadan değil tabi ki, iki senede bu üçüncü evim ilk ikisi acayip küçüktü,mobilyaların ortasında halı koyacak yer yoktu nerdeyse,bende koltuğun altına giren halılardan nefret ederim almadım. şimdiki evim haketti halıyı ;)

aslında travmadan değil tabi ki, iki senede bu üçüncü evim ilk ikisi acayip küçüktü,mobilyaların ortasında halı koyacak yer yoktu nerdeyse,bende koltuğun altına giren halılardan nefret ederim almadım. şimdiki evim haketti halıyı :KK66:
bende aşırı halı merakı var. 8 yıldır evlıyım evıme doğru düzgün bir şey almadım ama butun paralarımı halıya yatırabılırım. nerde cok pahalı halı var gıdıp onu begenıyorum. halıcıları gezmeyı de sevıyorum ama hepsı nedense cok pahalı geliyor.

Back
X