aslında ben de herkes gibi gidiyordum doktora :S yani şimdiye kadar ayda bir idi. en son gittiğimde doktor bundan sonra 2 hafta da bir geleceksin dedi. sanki bu her yerde böyle diye biliyorum özeller hariç tabi çünkü onlar her hafta gidebiliyor kontrole :S
bursa da tren yıllardan beri var

sadece uzatıldı mesafeleri mesela kestel bursanın en doğusu üniversite bursanın en batısına kadar gidebiliyorsun

istanbulun metrobüsü gibi ama bu treni

lise öğrencileri de aynı şekilde ama mesela belli bir yere kadar gidiyor liseliler daha sonra benim gideceğim yere kadar ünililer. sanki 3 yaşında çocuklar vır vır vır koca koca insanlar. mesela geçen gittiğimde dönüşte bir grup üniversiteli oturdu karşıma. patolojide öğrencilermiş. anlattıklarından resmen kafayı sıyırıyordum. düşen bebekleri veya aldırılan bebekleri anlatıyorlardı. işte eli ayağı belli cinsiyeti belli böyle bir pis kokuları var az daha bağıracaktım da başka konuya geçtiler.millet ağzı açık onları dinledi diyorum kendi kendime yarın öbür gün bunlar doktor olacak hani nerede kaldı bunların saygı sevgi hoşgörüsü.