2015 Şubat Anneleri

Selam hamisler ilk çocuğuna gebe olanlar Ohhh yatın dinlenin bakalim :KK71:ben şu an kızımı salliyorum ayaklarım koptu uyusun daha yemek yapcam gece 1 saat arayla uyandigi için uykusuz zombi gibiyim :KK62:acıktım daha bişey yiyemedim. Doğduğunda yok o gelmesin ben bakarım biz hallederiz yapmayın yani ilk günlerden tüm sorumlulugu üstünüze almayın sonra patliyosunuz .:rolleyes:kızımın günlüğüne yazmışım geçen sene bu zamanlar seni çok özledim gel artık uykusuz gecelere hazırım :KK61:b.k hazırım keşke şu an 1 saat deliksiz uyuyabilsem :Dyani kisacasi tadını çıkarın gözünüz kokmasin çok zor ama çok güzel Allah yokluklarini gostermesin :KK46:

Kızlar Yaa Banada Eşim Bu Aralar Doğumu Devlet Hastanesinde Yapmamı Söleyip Duruyor.Yani Açık Açık Yap Demiyoda Bi Düşünsen İyi Olur Dİyo İyice Kararsız Kaldım. Hem SSK karşılar Diyo Hem Küvezlik Bir Durum Olursa Özelde Altından Kalkamayız Diyo Bilemedim Bende Ne Yapcamı. 10 Aralıkda Kontrolüm Var. Napım Devletemi Gidiyim. Bide İlgilenmezlerse Pişman Olursam Korkuyom Ben Yaaaa :KK42::mad::mad::mad:
senin ve benimde bu sorunumuz var devlet mi özel mi 27 kasımda zeynep kamilde doğuma hazırlık kursu başlıycak ben ona yazıldım oraya gidince doğum katına çıkıp doğum yapanlarla konuşmayı düşündüm. bana yakın yenidoğan ünitesi olan uygun (900tl ocaktan sonra 1200 felan olur herhalde ) ve ilgili bir hastane buldum ama derdim normal doğum yapmak ve özel bu konuda bana güven vermiyor sendeki korkuların aynısı bende de var

ya bence devletın adı cıkmıs kotu davranırlar sa dıye.. esıne katılıyorum..ama devletteki dr la konuş doğuma gırıp gıremeyecegını sor..ebelerle tanış..nst ye ebeler bağlıyor doğum katında o sıra laflayabılırsın mesela.. bılmıyorum yokyere çuvalla paravermek herhangı bır rısk yokken gereksız geliyor bana..devlette tıbbı bır sorun karsısında kalırsam daha cok guvenıyorum ben bırde..
Ama Canım Bir Allahın Kuluda Ben İyki Devlette Doğum Yapmışım Demiyo Hep Kötü Şeyler Duyuyorus Öle Oluncada İnsan Korkuyo. Bizim Burdaki Devlet Araştırma Hastanesi Netten Araştırdığım Kadarıyla Bide Duyduğum Kadarıyla Hep Asistanlar Giriyomuş Doğuma. Randevuya da Onlar Bakıyomuş. Bilmiyorum Yaa:mad:

Ama Canım Bir Allahın Kuluda Ben İyki Devlette Doğum Yapmışım Demiyo Hep Kötü Şeyler Duyuyorus Öle Oluncada İnsan Korkuyo. Bizim Burdaki Devlet Araştırma Hastanesi Netten Araştırdığım Kadarıyla Bide Duyduğum Kadarıyla Hep Asistanlar Giriyomuş Doğuma. Randevuya da Onlar Bakıyomuş. Bilmiyorum Yaa:mad:
bızm burda sezeryan olan da normal doğuranda acayıp memnun kaldıklarını anlatıp duruyorlar devlet hastanesı ıcın..gecen kontrolde dr a hususı doguma gırıyormusunuz dıye sordum nobetcı olduğum güne denk gelırse hastada ozellıkle ısterse elbette dedı..ama cogunlukla ebeler yaptırıyor doğumu dedı..
ebelerden cok korkuyordum ben ama cıdden ılk doğumumda ebenın yaklaşımıyla dr umun yaklaşımı ozel hast. olmasına rağmen cok cok başkaydı.. ebelere tecrubelerınden dolayı daha cok guvenıyorum yanı..ama ıste odalar kac kısılık,doğum sonrası refakatçı alıyorlarmı temızmı dusuncelerı bendede var ılerleyen günlerde gorusucem ebelerle ve muhataplarıyla

ayy geberdim bugün yorgunluktan : (
daha yeni yerime oturdum, hala iş var ama biraz dinlenmek istedim.
kızlar dün lahmacun lafı yaptınız yaptınız, ben de dayanamayıp dün akşam eve sipariş ettim. 3 tane lahmacun yedim.

bızm burda sezeryan olan da normal doğuranda acayıp memnun kaldıklarını anlatıp duruyorlar devlet hastanesı ıcın..gecen kontrolde dr a hususı doguma gırıyormusunuz dıye sordum nobetcı olduğum güne denk gelırse hastada ozellıkle ısterse elbette dedı..ama cogunlukla ebeler yaptırıyor doğumu dedı..
ebelerden cok korkuyordum ben ama cıdden ılk doğumumda ebenın yaklaşımıyla dr umun yaklaşımı ozel hast. olmasına rağmen cok cok başkaydı.. ebelere tecrubelerınden dolayı daha cok guvenıyorum yanı..ama ıste odalar kac kısılık,doğum sonrası refakatçı alıyorlarmı temızmı dusuncelerı bendede var ılerleyen günlerde gorusucem ebelerle ve muhataplarıyla
benim görümcem yakacıkta doğum yaptı odası 4 kişilikti 2 hastaydılar refakatçi vardı normal doğum yaptı bir gece kalındı kattaki hemşirede fena değildi (çok işin düşmüyor zaten) pis değildi ama çokta temiz sayılmazdı devlette olursa nevresim tk felan götürülür zaten

Bende okudum öyle yazıyor ama işte bebeğin durumu nasıl onu bilmiyorum, az kaldı bi kaç gün daha sabretmem lazım herhalde :'/
Normal beslenip aç kalmadıktan sonra ole cok cok kilonun bebeğe bir faydası olacağını sanmıyorum ya sıkılma :) okuyoruz ben kilo verdim bebiş almış yazıyor anneler

yaptığım araştırmalar netıcesınde..
sut sağma ve saklama konusunda en belırgın markalar..

medela,avent ve lansınoh..
aventın manuel pompası ndan kullananlarcok memnun..

medelanın elektırıklısınden...

lansınohun da ozellıkle saklama posetlerınden...
ben de çok araştırdım ve nihayetinde Avent in manuel pompasını e-bebekten indirimdeyken aldım.. umarım memnun kalırım..

giyinicem sacımı makyajımı yapıp kocişle of ölüyorm fln die sızlanmadan akşam dışarı cıkıcam. Iyice "kadın" olmayı unutup mızmız cocuk oldum çıktım , kendimden sıkıldım :)))
-ve akşama kdr yatma Fırsatı bulan kadın konuştu-

ben izne çıkınca hiç sıkılmam dıyorum ama herkes 6 ay sonra donersin sen, calismaya alisan insan duramaz evde diyor..
Aynen ole oluyo canim.ben yaza denk geldim gezmekten pek anlamadim ama simdi cok sikiliyorum evde bebis dogsada oyalancak bisey olsa diger kizim 5 yasinda anaokukuna gidiyo zaten pek yormuyo beni

Kizlar bildigim kadariyla dogumdan sonra bebek kuvezde falan bile olsa belli bi sure hic bir ucret odemiyosun ozelde yanlismi biliyorum acaba allah gostermesinde ameliyat falan haric tabi

Kizlar bildigim kadariyla dogumdan sonra bebek kuvezde falan bile olsa belli bi sure hic bir ucret odemiyosun ozelde yanlismi biliyorum acaba allah gostermesinde ameliyat falan haric tabi
Ozeline gore degisiyor ucretler. Bazi hastanelerin saglikli cocugu kuvoze koyduklarini duydum para icin. Bu acilardan devlet iyi. Ama baska acilardan kotu..

Merhaba hayırlı cumalar herkese, kızlar kilolar ne alemde :KK43: ben bu ay 1 kilo bile almamışım :KK43: halbuki bu ay tıka basa yemek yedim. Çok enerji harcıyorum bebek güzel beslensin diye.. Normal mi almamam onuda anlamadım :KK43:
Aman uzuldugun şeye bak ben olsam zil takarım sonucta bebeğin beslenmesi senin kilonla orantılı değil ki o aldı sen meraketme :)

saka gıbı:KK57:
görümcem aradı sımdı..
aynen soyle dedı..meltemcım annem doğum ıcın sana bakmak ıstıyor,gecen bana bılet alalım yanında olayım dedı ,dedı..:KK57:

annem ve babam gelecek kimseye gerek yok başka dedım. pesss dıyorum
Benim anam bilem demiuor neredeyse bacım milletin kayın validesine bak yaaa maşallah

Back
X