2015 Şubat Anneleri

Canım cok sızısı olmamış o zmn maşallah darısı rahat Doğumlar bizim de Başımıza
Ben yine benek koklayıp geldimkiiiii:D Arkadaşım ayaklanmış bile maşaAllah. Bebiş hep uyuyo emmemiş bugün, mama vermişler. Sütte am gelmemiş sezeryan olunca. Hemşire götürdü kan şekerine fln bakalım bi dedi.
Bende giderken poğaça yapıp çay götürmüştüm. Baya acıkmışlar, hele çayı görünce deli oldular:) pratik poğacam hemen imdadıma yetişiyo. Kendimede yapıcam inşallah bir gün önceden poğaca, börek türü şeyler. Hem eve hem hastaneye. Yemeğime kadar yapmayı düşünüyorum inşaAllah. Sezeryan düşündüğüm için:)

cok.uzuluyorum senin bu yasadiklarina canim hepimiz evli.insanlariz hepimizin evinde problemler oluyor ama senin dedigin gibi eminim kimsede olmuyordur.allah kocana akil fikir versin icine allah korkusu dolsun insallah.cunku allah korkusu olsa hamile kadina merhametsizlik yapmaz. ne olur uzme kendini bak sikinti stres nelere yol aciyorr
Gerçekten Allah merhamet versin kalplerine ... Ben de okuduğumda cok üzüldüm

Bu mide ile uyunmaz.. Ders almıyorum hiç. Her seferinde ağır bir şey yemiycem diyorum yine yiyorum.
Bu arada hava ne kadar soğudu, kar var sanki dışarda.

bnde uyyamiyorum

wc ye gidemiyorum sabahki ilk idrarla test yapiyolar ya
suda içemiyorum kan testi var diye

bide seker tetsinin stresi var benim simdiden midem bulaniyor : (((

Bende dalan roxy aldım. Bir çok sitede deneyimli anneler önermişler özellikle
Birde sebamed in şampuan,krem ve sabunu 100 tl yi geçiyor. Neden o kadar pahalı nihayetinde bir şampuan. Diğer şampuanları 5-10 tl.
Hele sabunu 25 tl civarı

Ben bulursam mustela nın şampuanını almayı düşünüyorum serefraz önermişti. Sabun ve kreme gerek yok bence yaa.

Back
X