2015 Şubat Anneleri

Kimdi o? Nolmuş?

Ya hemen senaryo yazdım sabah sabah anlamadan iki sayfa önce bazı eşyaları satıyormuş da resimleri koymuş. Ben de bebeğine birsürü alışveriş yaptı da kaybetti şimdi satıyor sandım belki de bebeği büyüdüğü için satıyordur neyin kafasındaysam sabah sabah.

Günaydın Iyi haftasonlari olsun insallah hepimize.erkenci olmaya devam zaten uyumuyoruz adam akıllı; )

cimcimesultan cimcimesultan iyi haberler ile gel melegini görmeye gidiyormuşsun

fyz35 fyz35 daha iyi olmna sevindm kuzum

bu geceleri baldırlara giren kramplar beni mahvediyor ya bu gece birden ciglik atmaya başladım esim nasil korktu sag baldira oluyo özellikle yon degstrcegm zaman kitlenip kalıyorum felc gibi kasılı kaliyo oyntmayo birak dokunamiyom bile acidan agladim resmen bu gece yaa:(

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) sabahın köründe ayakta olanlarada selam olsun :) güzel hayırlı haberli bir gün diliyorum

günaydın kızlar.yeni bişey öğrendim:) kaç aylık hamile olduğumuzu hesaplama yöntemi.belki aranızda bilenler vardır.mesela ben 2 gün önce dr gitttim.tam 29 haftalık 6. ayı tamamlamış 7.aydan 1 hafta almış dedi.şu an 29+2 deyim.

29x7=203 203/30=6.7 yani 6 ay 7 günlük.kalan 2 günü de eklersek 6 ay 9 günlük yani tam bu güne denk geliyo.

umarım işinize yarar :)

jokerde denk gelmedm hic ebebekte funna babynin uyku seti nevresm seti vb ürünleri oluyor o reyonda tek parca olarak satiliyordu cibinlik askisi park pesige de uyuyor hem sıkıstrmalı ayar yeri var

Eskişehirde ebebek yok canim netten bakayim bari en kotü. Birde krizantemcikin dediği gibi perdecilere bi sorarim. Bulurum.umarim.

Ya hemen senaryo yazdım sabah sabah anlamadan iki sayfa önce bazı eşyaları satıyormuş da resimleri koymuş. Ben de bebeğine birsürü alışveriş yaptı da kaybetti şimdi satıyor sandım belki de bebeği büyüdüğü için satıyordur neyin kafasındaysam sabah sabah.
Bende öyle anladım.kafamda yazdım sabahtan beri.

Günaydın kızlar. Kimseler yok sanırsam.
İşe gidiyorum.ne güzel tembellik yapacaktım.Gece de 4 te uyandım. Gözüm açılmıyor.

krizantemcik krizantemcik Mustela topyekûn pahalıya geliyor onu cok bilip oneren yoktur sebamed daha bilindik daha ulaşılabilir fiyat olarak. Para muhim degil diyorsan Mustela al derim alerjik olabliyolar malum minnaklar gercekten ürünleri iyi geliyor cildi kurutmuyor dr tavsiyeli zaten benm cadi ileri düzeyde alerjik oldugundan başka bir şey kullanamadk nivea sebamed bubchen de vardi hazrlgmzda ama kaldi onlar oylece dagttim sonra
sagol canım bu sebamed ilk popüler oldugunda ben bi yüz yıkama jelini almıştım kendime pek hoşuma gitmemisti ondan bi önyargım var heralde yoksa eşim de nivea sebamed iyi nesi var onların diyor

Günaydın hanımlar... Bünyem alışmış erken kalkmaya 9 da uyandım bugün. Dedim yatiim, şeker kontrolümde yok, yok anacım uyuyamadım. Kocişimde uyandı. Ama bizim kız hayatta uyanmaz bu saatte. Şimdi kocamla güzel bir kahvaltı hazırlarız ( genelde haftasonları o hazırlar:) ) sağlam kahvaltı yapmak istiyorum. Yapamadığım günlere inat:)

Günaydın hanımlar... Bünyem alışmış erken kalkmaya 9 da uyandım bugün. Dedim yatiim, şeker kontrolümde yok, yok anacım uyuyamadım. Kocişimde uyandı. Ama bizim kız hayatta uyanmaz bu saatte. Şimdi kocamla güzel bir kahvaltı hazırlarız ( genelde haftasonları o hazırlar:) ) sağlam kahvaltı yapmak istiyorum. Yapamadığım günlere inat:)
Biz de uyandik çok yatınca sırtım belim ağrıyor zaten bnm..esim bişiler almaya gitti gelsin harika bi kahvaltı yapasim var :) ogleden sonra da eski işyerimden kızlarla buluscaz akşam da eşimin bi arkadaşına gidicez bol gezmeli tozmali bi gün olacak yani :)

günaydın hatun kısıler

adamı markete yolladım..alısverıs yaptı geldı...bende kahvaltıyı hazırladım fırını bekliyoruz ..:KK71:

Ben bebegin kiyafetleri yikadim 2 gunde evin icinde anca kurudu ya uyku setini falan nasil kurutucaksam peteklerin dibinde kurutmaya caliscam artik neyseki onlari utuleyip yerlestirdim ama benden size tavsiye aldiklarinizi yavas yavas yikayip utuleyin sonra hepsini birden utulemek cok zor oluyo 2 saat utu basinda ayaklarim sisti

Aynen şimdiden ağırlaşmışız,bide hepsi minnak minnak,ertesi gün pert olduk annemle ,ama çok zevkliiii,Allah sağlıkla kullandırtmak nasip etsin inşallah :)

Ili gündür iğneyi yaptıktan sonra çıkarınca koyu kan geliyor korktum yaw. Acaba damara mı denk getiriyorum ki. Göbüşten iğne mi yapılırmış canım offf :KK43:

Benimde bir yer önce seninki gibi kanadı,sonra bide orası öyle şiş kaldı,damara denk geliyor herhalde,oraya tekrar vuramıyorum da :(

Back
X