2015 Şubat Anneleri

Yerim onu ben ... Benim kızım 9 yasinda basindanberi cok kabullendi zaten cok istiyordu ama kiz kardesim olsun dedi hep erkek old belli old beri bir farklilik var gibi. Oglana cok masraf yapmadim hala. aralikta kizin odasini elden geciricem heralde masrafin buyugunu kiza yapicaz... Kiskanmalari cok normal de kizim cok duygusal icine atar diye uzuluyorum...
Aldiklarin hayirli olsun eksiklerin baya azaldi galiba buyuk kizindanda kalanlar vardi....

Cok tesekkurler daha guzelleri sizin olsun ;) Aslında bizimki de cok hevesli heyecanli cok da seviyo gelip gidip karnimi gun sayiyor ne kadar kaldı diye ama dun onun bebekliklrrni indrip bakmistik kardesiyle paylasacagni anlatmıştik bugun alisverse cikinca ilk dedgi e hani kardeşim benm kuculenlerimi giycekti oldu :-) bugun bebise daha cok citcitli badi pjama turu seyler aldim kiyafetler abladan var diye o araya kendini de sıkıstrdı cadii iki tane getrip kardesme bunu alalm diyor uc tane de obur elinde bunlar da benm olsun. Cocuk iste illa ki rekabet olcak bugun ilk defa aciga bu kadar vurmus oldu masrafimizi da ikiye katladi tabi cani saolsun napalim:KK66:

Son düzenleme:
C&a' dan tanesi 9 tlye bisuru cıtcıtli badi aldim kumasi kaliteli ve yumusacikti indirim sepetleri yapmislar orda da uygun badi zibin vb vardi onu da unutmadan soyleyeym
nevresim uyku seti havlu emzik ve mustela bakim urunleri dışında bir eksigimiz kalmadı gibi cok sukur ha bir de mevlüt icin kiyafet lazim kendim için de bir slikon gogus ucu alamadim unutmusum sut pompamiz vardi ona da yeni sagim seti lazim ama almak istemedim zihnime olumsuz telkin olmasin diye gerek kalmadan emer insallah ihtiyaç hasil olursa ebebekten alırız artl ins olmaz da;)

iyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
benim çok uykum gelmesine rağmen uyuyamıyorum daralıyorum sanki

Ben ben ben :(
Uykudan ölüyorum ama bacak agrisi kramptan uyuyamiyorum bir de dalmak cok zor konsantre olamıyorum uykuya surekli dönüp duruyorum geceler zorlaştı artk

Eki Görüntüle 1311594 su takımın ekrusunu beendım. geceliği ve sabahlığı da var. ayrı ayrı satılıyor. ama toplam 200 tl ye falan geliyor. bilemedim karar veremedim nasıl sizce. alayım mı bunu
Benimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.
Polar sabahlıklar vardı onları beğendim ama 100 tl üzerinde.
Daha lohusa adı altında bir iğne bile almam. Resmen soygun sanki düğün yapıyoruz. Düğünde bu kadar masraf etmedim ve henüz büyük tek bir şey almadım.

Bnmkiler de sürekli sigaraya kaçıyor pis :)
Sigaraya balkona kaçıyor heralde. Bizimki arkadaş muhabbet. Fırçadan bıktı artık ne yapsın.
Benim dönem.dönem geliyorlar. Bazı şeylere yetemeyince sinir yapıyorum.
Doğunca daha zor desenlerde en azından gücüm yerinde olur.
Bugün çok ağladım yine.

Cnm merhaba bende seninle ayni haftadayim benimde sertleşme ve kasilmalarim oluyor ara ara doktorum een az 30 hafta olana kadar yatış verdi.bi önceki yazdiginda dikkatimi ćekti benim bebeğiminde başı aşağıda duruyor ama doktor bunun normal oldugunu söyledi yani bu haftalarda çoğu bebek başı aşagida durur diye biliyorum ama yaniliyormuyum acaba..

canım benim rahmim aşağıda ben bu sorunları daha 8 haftalıkkende yaşamıştım
bu yüzden tedirginiz
ama çok şükür yatacak kadar tehlikeli bir durum yok şuan için

Banada doktorum kan degerlerimi yukseltmek icin serum takicak da venofer demir icinmiydi diye sormustum. Kasıntım oldu demistin dimi simdi nasil gectimi bari

demir için canım evet
kaşıntım çok şükür bitti
doktora sorduğumda serum vücuda dağılıyor normal bir durum herkesde oluyor dedi içim rahatladı
hakikaten geçti ama

32 de napacakki dr
sagliklica zamninda gelsinler insallah
bendede oluyor o dediklerin, nst de sanci çikmadi,açilma yok, aynen devam dediler insalalh bisey olmaz

32 de duruma bakacak rapor verip vermeyeceği belli olacak ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama vaziyet ne olacak ona bakacak. şimdilik aceleci gibi görünüyor dedi.

Gözun aydin... Kilosu kac olmus kızının.

Tesekkurler.1360 gr.

iyi akşamlar arkadaşlar akşamları uyuyamama promlemi yaşayan var mı aranızda?
benim çok uykum gelmesine rağmen uyuyamıyorum daralıyorum sanki

Benimde genelde her gece ayni sabahi buluyor uyumam çok kotu.

Ayni sekilde geberiyorum ama yapicak bisey yok tek atimlik kursunum vardi bugun halletmek zorundaydim daha cikamazdik böyle ama cok kötüyüm su an bedenen ruhen bittim bugun:KK43:

Masallah kuzuna

size de kocaman masallah:KK66:

Sagolasin canimcigim.

Benimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.
Polar sabahlıklar vardı onları beğendim ama 100 tl üzerinde.
Daha lohusa adı altında bir iğne bile almam. Resmen soygun sanki düğün yapıyoruz. Düğünde bu kadar masraf etmedim ve henüz büyük tek bir şey almadım.
Ben de önden dugmeli normal 1 pijama takimi, gecelikli sabahlik takim ,1 gecelik hepsi 90 tl. Baya uygun oldu eminonunden aldim ikisini yari yariya indirim vardi. Takimi da bir maazadan aldim ince aldim

32 de duruma bakacak rapor verip vermeyeceği belli olacak ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum ama vaziyet ne olacak ona bakacak. şimdilik aceleci gibi görünüyor dedi.
him çalisinca is degiisyor tabi
keske bende rapor alabilsem : ) ev hanimliginda ve annelikde rapor yokkki alayim dinleniyim :D ucretsiz izin rapor sevk herseye raziyim :KK45:

kizlar lohusa pyjamasi dediginiz nasil oluyor
ben bu sene bi takim buldum tesadufen onunde iki tane emzirme yeri var yani gogus tarafinda
ben hiç bilmiyordum oyle pyjamanin varliginin hatat pyjamayi aldim geldim evdekiler gormus emzirme yeri var dediler çok sasirmsitim :)

Hala adanadayiz kizla alışveriş kabusa döndü cinlerim tepemde yorgunluktan ölüyorum bir saatte hallolcak etaplari kizin yuzunden iki ic saate halledemedik ki. Kıskançlık bugun ayan beyan ortya cikmaya başladı surekli kendine de biseyler aldirma derdinde ki daha yeni ona bidolu alışveriş yapmistik gene de gönlü olsun diye birkac sey aldik ama isteklerin sonu yok iyice hırçınlasti bugun mahvetti bizi :KK43:
Bu arada gecelik pjama almayanlar dagide ogrtmnler gunu icin 4 gunluk indirim var bir alana bir bedava seklinde cok karli bir alisveris yaptim bir gecelik bir takim pjama 120ye geldi ki heryerde lohusa seyleri 80 90 tl idi burasi daha uyguna gelmis oldu:KK66: camasrlrda da 3 al 2 ode var emzirme sutyeni atlet kulot falan da uyguna geldi kaliteli hem bakmak isterseniz pazartesi son gunu kampanyanın aklinizda olsun

aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde giy canım

him çalisinca is degiisyor tabi
keske bende rapor alabilsem : ) ev hanimliginda ve annelikde rapor yokkki alayim dinleniyim :D ucretsiz izin rapor sevk herseye raziyim :KK45:

rapor alıncada dinlenemiyorsunki o zamanda ev işleri raporunu götürüyor

kizlar lohusa pyjamasi dediginiz nasil oluyor
ben bu sene bi takim buldum tesadufen onunde iki tane emzirme yeri var yani gogus tarafinda
ben hiç bilmiyordum oyle pyjamanin varliginin hatat pyjamayi aldim geldim evdekiler gormus emzirme yeri var dediler çok sasirmsitim :)

loğusa pijaması şu canım
aslında loğusa pijaması emzirme yeri var yani göğüs kısmı açılıyor düğmeli olur

normalde 50 lira olan pijama takımı loğusalık işin içine girince 150 lira oluyor aynı kumaş aynı model ama 3 katı fiyatı var.
onun yerine normal pijama almak en mantıklısı

Back
X