- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
cimcimee tütütüüü maşallah yerim onu![]()
Kız cocugu bir baska oluyor, masallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimee tütütüüü maşallah yerim onu![]()
Bayıldım çok güzel. Güzel günlerde kullansın kuzucuk:))Hastane cikisimiz icin battaniyemiz hazir![]()
Cok guzel yazmissn
evet ama gurbetteyim
kadın otobüste çocuğu kucağına almıyor ki oraya biri oturabilsin bu çocuk büyüyünce başkasına yer verir mi... söylediklerine kocaman bir amin diyorumİnşallah.Ama artık genelde insanlar da önemseme, insana değer verme gibi şeyler kalmadığı için şaşırmamak da lazım.Mesela atmde,markette,otobüste yer vermek,karşıdan karşıya geçerken yol vermek, yardımcı olmak, bunları yapmak insanın içinde varsa yapıyor.Vicdansız ve hadsizse zaten böyle terbiyesiz insanlara denk gelmek de şaşırtıcı olmuyor evet.Bunun yaşla da hiç bir alakası yok.Yaşlısı da yapıyor bu düşüncesizliği, genci de, çocuğu da.
Dediğin gibi inşallah bizim çocuklarımız insana,hayvana,yeşile değer veren, yere çöp atmayı yadırgayan, doğaya,topluma,anasına babasına saygılı,aynı zamanda çevresine yardımcı olmayı seven bilinçli bireyler olurlar.![]()
Oyy inş ya :) mis kokulu günlerimiz de gelecek mi :)Güle güle giydirirsiniz inşallah:)
Ah yerim onun minnak ellerini... MasallahHamile anneye yapılan yardımın büyüğü küçüğü olmazzzzz:)))
Eki Görüntüle 1333928
Maşallah oy sıkıştırıp öpmelikkkkHamile anneye yapılan yardımın büyüğü küçüğü olmazzzzz:)))
Eki Görüntüle 1333928
Bir de tarif alsak =)Canim ben,son zamanlarda olmasada kendi ekmegimi kendim yapiyorum.ustelik hic hamur bile mayalamamistim oncesinde.ekmek makinasini yer kaplayici buluyorum.elini bile sokmadan,mikser ile hamuru karistirip mayala,1saat filan sonra tekrar karistir,15dk bekle ve sicak firina ver.bu kadar kolay,ustelik cok lezzetli olacak.
InsallahBayıldım çok güzel. Güzel günlerde kullansın kuzucuk:))
Oyy inş ya :) mis kokulu günlerimiz de gelecek mi :)
Altında doktoru nerden buldun6'da minnoşumu görcem bennn![]()
Sen rapor aldın mı?hadi güzel haberlerle gel inşallah biz daha 19 unda gitcez çatlıyom meraktan
Valla yazar.hadı koşup gıt gelgelll pazartesı gelllll
ahahahagelınce 3 sayfa yazar kesın heyecanını sevıyorum yahuuu bu kızın
![]()
Esobam nasılsın nasıl gidiyo :) bebiş nasıl kilolar ne durumda ? :) ayy dertleşmeye ihtiyacım varrrrrr :)Altında doktoru nerden buldun
Eşim ekmek yapma makinası alacakmış organik un bulacakmış artık dışardan ekmek almak yok dedi. Dün radyoda duymuş alerji hastaları ekmeğini kendi yapsın alerji olmaz demiş. Yavrumuza yedirmiycez asla market ekmeği dedi. Şimdi onu araştırıyoruz hangi ekmek yapma makinası daha iyi diye
Yerim o mandal tutan ellerii.Hamile anneye yapılan yardımın büyüğü küçüğü olmazzzzz:)))
Eki Görüntüle 1333928
hastalardan biri de diş çekerken göbeğimden ittirdi beni çok sinirlendim