2015 Şubat Anneleri

Ben de yarin kontrole gidecem bebisimi cok merak ediyorum :)
Nereye gideceksin. Benim emektar doktoorun cihazı çok güzeldi o kadar netki bebek yanında sanki. Ama zorma gösteriyordu ben göremiyorum diyordu.
Başka bir hastanede öyle net göremedim.
İnşallah güzel haberlerle gel.

Esobam nasılsın nasıl gidiyo :) bebiş nasıl kilolar ne durumda ? :) ayy dertleşmeye ihtiyacım varrrrrr :)
Sağol canım bebek iyi. Dr değiştirdim. Diyetisyene git dedi.
Kilomu daha yazmıycam korkarsınız. Bir de çok kilo alan hamilelere bundan sonra ben misal gösterilmiyim.

Sağol canım bebek iyi. Dr değiştirdim. Diyetisyene git dedi.
Kilomu daha yazmıycam korkarsınız. Bir de çok kilo alan hamilelere bundan sonra ben misal gösterilmiyim.
Ben varken sen gösterilmezsin canım korkma ;)
Bebişin iyi olduğuna çok sevindim bakalım benim doktor tansiyon şeker normalse kilo ya takılmıyor
Ilk hamileliğimde aldığım kilonun yarısını bile almadım henüz ama kilolu başladığım için korkuyorum :(

Bir de tarif alsak =)
Memnuniyetle:)) tabi kendi yaptigimi vereyim,cok sert olmuyor,biraz kek gibi yapiyorum ben...
3-3,5 su bardagi tam bugday unu,1 paket kuru maya,az tuz,daha az seker..oda sicakligindan biraz fazla ilik varsa yogurt suyu( kendi yogurdumu yaptigim icin suyu cok cikiyor,mikro dalga firinda isitiyorum ben) yoksa icme suyu -miktari kendiniz ayarlayin ve 1-2corba kasigi kadar zeytin yagi.mikserin hamur ucu ile karistirip,sert hamur ile kek kivami arasi yapiyorum.sivinin ilik olmasi mayalanmayi kolaylastiriyor.icine ben genelde kurutulmus reyhan ve kurutulmus domates ilave ediyorum,zevke gore degisir eklenenler..agzini kapatip radyatore yakin birakiyorum 1saat.kocaman sisiyor.mikserle tekrar karistiriyorum,icindeki karbondioksit gitsin diye..sonen hamur 15dk tekrar sisiyor ve unladigim orta boy borcama dokuyorum..180derecede isinmis firina atiyorum,45-60dk arasi pisiyor.kurdan ile ortasindan kontrol edip aliyorum firindan..ustune havlu serip sogumasini bekliyorum..bize cok geldigi icin yarisini kesip,buzluga kaldiriyorum ki bayatlamasin.basta esim eve gelen tum misafirlerim bayiliyor.denemenizi tavsiye ederim..
Afiyet olsun:KK68::KK68:

cherish hani senin bi örneğin var ya krem altında arma var yanlarda düğmelerr,ben beceriksiz olunca anneme gösterdim oda ördü pembişinden, yenidoğana olacak kadar küçük yeleğimiz yoktu,güle güle giysin kuzucuklar inş :)
:) çok sevindim işe yaramasına , güzel Günler'de giydir inş

Ben varken sen gösterilmezsin canım korkma :KK66:
Bebişin iyi olduğuna çok sevindim bakalım benim doktor tansiyon şeker normalse kilo ya takılmıyor
Ilk hamileliğimde aldığım kilonun yarısını bile almadım henüz ama kilolu başladığım için korkuyorum :KK43:
Valla bende tartılma kısmını hiç sevmiyorum
dedim tartılmasam olmaz mı da dediki aslında haklısın olan olmuş bundan sonra tartılsan ne olcek.
Senin iki çocuğun olmuş olacak. En azından benden şanslısın yine.
Neyseki diyet yapabilen biriyim.
Senin neyin var?

Nereye gideceksin. Benim emektar doktoorun cihazı çok güzeldi o kadar netki bebek yanında sanki. Ama zorma gösteriyordu ben göremiyorum diyordu.
Başka bir hastanede öyle net göremedim.
İnşallah güzel haberlerle gel.
Emektar doktorum aklımdan gitmez diosun:)

Memnuniyetle:)) tabi kendi yaptigimi vereyim,cok sert olmuyor,biraz kek gibi yapiyorum ben...
3-3,5 su bardagi tam bugday unu,1 paket kuru maya,az tuz,daha az seker..oda sicakligindan biraz fazla ilik varsa yogurt suyu( kendi yogurdumu yaptigim icin suyu cok cikiyor,mikro dalga firinda isitiyorum ben) yoksa icme suyu -miktari kendiniz ayarlayin ve 1-2corba kasigi kadar zeytin yagi.mikserin hamur ucu ile karistirip,sert hamur ile kek kivami arasi yapiyorum.sivinin ilik olmasi mayalanmayi kolaylastiriyor.icine ben genelde kurutulmus reyhan ve kurutulmus domates ilave ediyorum,zevke gore degisir eklenenler..agzini kapatip radyatore yakin birakiyorum 1saat.kocaman sisiyor.mikserle tekrar karistiriyorum,icindeki karbondioksit gitsin diye..sonen hamur 15dk tekrar sisiyor ve unladigim orta boy borcama dokuyorum..180derecede isinmis firina atiyorum,45-60dk arasi pisiyor.kurdan ile ortasindan kontrol edip aliyorum firindan..ustune havlu serip sogumasini bekliyorum..bize cok geldigi icin yarisini kesip,buzluga kaldiriyorum ki bayatlamasin.basta esim eve gelen tum misafirlerim bayiliyor.denemenizi tavsiye ederim..
Afiyet olsun:KK68::KK68:
Çok teşekkür ederim ben de yapacağım :) ellerine sağlık

Slm arkadaslar..nasilsiniz..haftaya ultrasonum var dua edin normal mi yoksa sezaryen mi olacagim netlesicek..hayirlisi ins ilkte sezaryendim,,,plesantam asagida yoksa hemen normal deneyelik demisti drlarim..buarada yurtdisinda yasiyorum ve sezaryen sonrasi normal dgmun uzerinde duruyorlar..Trde yapan cok az dimi sezaryen sonrasi vajinal dgm.?

Valla bende tartılma kısmını hiç sevmiyorum
dedim tartılmasam olmaz mı da dediki aslında haklısın olan olmuş bundan sonra tartılsan ne olcek.
Senin iki çocuğun olmuş olacak. En azından benden şanslısın yine.
Neyseki diyet yapabilen biriyim.
Senin neyin var?
Nefes almakta zorlanıyorum yerimden kalkasım gelmiyor maşallah Tombiş bir oğlum var ve ben onu günde iki üç kez üst Kata yatağına yatırmaya görtürüyprum onu da geçtim bazen kucak da kucak diyor ki kucağıma aldığımda da patlayacak gibi oluyorum evde herkes çalışıyo :KK43: Allahtan başka yardım edecek kimsem yok :KK43:

İnşallah.Ama artık genelde insanlar da önemseme, insana değer verme gibi şeyler kalmadığı için şaşırmamak da lazım.Mesela atmde,markette,otobüste yer vermek,karşıdan karşıya geçerken yol vermek, yardımcı olmak, bunları yapmak insanın içinde varsa yapıyor.Vicdansız ve hadsizse zaten böyle terbiyesiz insanlara denk gelmek de şaşırtıcı olmuyor evet.Bunun yaşla da hiç bir alakası yok.Yaşlısı da yapıyor bu düşüncesizliği, genci de, çocuğu da.
Dediğin gibi inşallah bizim çocuklarımız insana,hayvana,yeşile değer veren, yere çöp atmayı yadırgayan, doğaya,topluma,anasına babasına saygılı,aynı zamanda çevresine yardımcı olmayı seven bilinçli bireyler olurlar.:nazar:

Bazen karşıdan karşıya geçerken bile hızlı olalım diye üstümüze sürüyorlar arabaları :(

Back
X