2015 Şubat Anneleri

1. Soru bize herhalde :KK66: evet şimdilik yetişebiliyorum. Ancak abdest alanlara sormak istiyorum ayaklarını lavobaya kaldırarak mı yıkıyorlar yoksa yerde mi?
Ben kaldırabiliyorum hala canım. Ama artık evi süpürürken falan belim acayip ağrıyo birde sol kalçama ağrı giriyo kıvrandırıyo beni:(

kılosuda ondemı pekı..?
mutfağım dandını ..gırıp gırıp çıkıyorum..yorgunum ..yarın sabah hafta sonuolmasa onemsemem yarıntoplarım ama hafta sonu esım kahvaltıyı hazırlarken elı ayağı dolaşır tezgahta adım yer yok..9 gıbı gelecekmıs birazdan kalkıp toplamayı düşünüyorum umarım yanı ınsallah:KK51:

Hafta sonu eşin mi kahvaltı hazırlıyor maşallah ona :nazar:
Ben bulaşık makinesini boşaltabilirsem boşaltıcam doldurma işini yarına bırakıcam sanırım.

Senin de ikinci miydi gebeliğn canım? Ilki sezeryan olunca erkenden vermeye can atiyolar o moda cikmis simdi sezeryani erken yapiolar ya ondan. Senle tarihimiz ayni bana da yarin vercekti normalde okulu bahane ettim obur hafta cumartesi alicam tam 32+0 da. IInşallah yarin tutturmaz vericem raporu diye :KK43:

yok benim 1. doğum olacak da,kafasında sezeryan yapacak diye düşünüyor,tabi benim sorunlarımda vr,o zaman sezeryan yapıcam die erken veriyor,bende azcık erteleteyim o zaman :D

Hafta sonu eşin mi kahvaltı hazırlıyor maşallah ona :nazar:
Ben bulaşık makinesini boşaltabilirsem boşaltıcam doldurma işini yarına bırakıcam sanırım.
evde olsa hafta ıcı de hazırlar ama full tıme calısınca hafta sonuna kalıyor.. benımde makıne dolu..off acayıp buyudu gözümde yaaa..

bebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım :KK43:
Doktorun kimdi

bebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım :KK43:

benim doktorumda sormadan açıklayanlardan değil,ben her gidişimde soracaklarımı bir kağıda yazıp eline veriyorum,hem şunuda sorsaydım keşke demiyorsun , sen değiştir o doktoru,şimdi seni azarlıyorsa doğum zamanı falan daha çok moralini bozar...

Yaşınla ilgili bişey mi dedi? Bazen Dr lar sinirli olup etrafına kötü konuşabiliyor. Hep mi böyle yoksa sadece bugün mü böyle davrandı? Bebişin suyunu eğer şeker artırıyorsa önlem almakta fayda var tabii. Bir hafta ya da Dr a ne zaman gideceksen o zamana kadar bir diyet uygula bakalım. Hatta etrafında aileden birilerinin şeker ölçüm makinası varsa ağzına attığın ilk lokmadan iki saat sonra ölç bakalım kaç çıkıyor.

aslında şeker gibi kadındı amaa bugün böyleydi eşek vaktine denk geldim heralde ama hamile psikolojisi hemen etkileniyorum bu durumlardan

Hanimlar ben yine hastaneye kaldirildim 2 cm acilma varmis dua edin biraz daha dursun

D vitamini almakta bir sakınca var mı arkadaşlar kullananlar var mı? ağız yoluyla alınıyor dr veriyor eczacı veriyor ama ilaçta gebelikte zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor anlamadım.Multivitamin değil doğrudan d vitamini damla şeklinde.

Ben de reyhan fesleğen çok severim. Hatta biberiye de çok güzel oluyor ekmekte.
Himm,deneyim en kisa zamanda.son zamanlarda biberiye benim de favorim kirmizi et ve balikta.hatta ben kolaylik olsun diye ogutup kullaniyorum biberiyeyi..sizin yuzunuzden bu hafta sonu hamur isi yapacagim hep:mad: Once hashasli corek,ilk kez yapacagim hem misafir de gelecek kahvaltiya,birde biberiyeli ekmek..:-)

YA BENİM GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLAYARAK YANİ KARNIMIN ÜST KIsmında çok fena gelip giden sancı var ama gaz sancısı mı başka bir şey mi ayırt edemiyorum.
Ne yapayayım acaba.
Belimde falan ağrı yok.

D vitamini almakta bir sakınca var mı arkadaşlar kullananlar var mı? ağız yoluyla alınıyor dr veriyor eczacı veriyor ama ilaçta gebelikte zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor anlamadım.Multivitamin değil doğrudan d vitamini damla şeklinde.
Benim kullandigim kalsiyumun icinde var D vitamini.zarari olacagini sanmiyorum bilakis cok faydali diye biliyorum.ustelik zararli olsa dr vermezdi.icin rahat kullan bence.

YA BENİM GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLAYARAK YANİ KARNIMIN ÜST KIsmında çok fena gelip giden sancı var ama gaz sancısı mı başka bir şey mi ayırt edemiyorum.
Ne yapayayım acaba.
Belimde falan ağrı yok.

ben bugün felcim,hem belim,hemde karnım,gerginlikmi gaz sancısımı çözemedim,tırsıyorum :(

Back
X