2015 Şubat Anneleri

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :( arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :( eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. krizantemcik krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..

Bence kullanılabilir. Bir parça ekmeğin üzerine ampulü boşaltıp hüpletirsin üstüne de onbeş dakika güneş oldu bitti sabina d vitamini. Benim d vitaminim çok azdı üç ampul kullanmıştım her ay bir tane ama yine de sınıra yakındı. Dr a söyledim böyle böyle benim d vitaminim çok düşüktü alayım mı dedim o da multivitaminden alıyorsun zaten dedi. Ekstra vermedi. Devit 3 içiyodum 300.000 I.U diyor şimdi elevit içiyorum içindeki d3 vitamini sadece 500 I.U altıda biri kadar. Inşallah d vitaminim yeterlidir diyorum ben de.
Benim monovit d3 ağıza damla yap 6 tane dedi. 50.000 I.U. diyor. eczacı hergün 6 damla damlat yeterli dedi.

Doktordan geldik :) kuzu iyiymiş şükür. Bundan sonra bol bol yürüyüş yap, çömel kalk eski kadınlar gibi yaşa ki normal normal doğurasın dedi :) ultrasonda bakerken 2 eliyle boks yaptı minnoşın annesinin karnına :) sonra da şirinlik için parmağını emmeye başladı ;)

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. krizantemcik krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..
Gecmis olsun canim. Yeter ki siz iyi olun ucunuz de.

ben kullandim baya. Kis gunu hepimizin kullanmasi lazim. Simdi calsiyum tabletinde de var diye damlayi biraktim iki haftadir

arcelik ekmekcim benimki. Cok pahali degildi

Damlayı hergün mü alıyordun bir de kaç damla yapıyordun ben başka vitamin almıyorum diye başladım.Monovit verdi eczacı.

Benim monovit d3 ağıza damla yap 6 tane dedi. 50.000 I.U. diyor. eczacı hergün 6 damla damlat yeterli dedi.

Benim farkı altıdabir demiştim altmışta bir olacak. Senin bir damla ne kadar acaba miktar olarak? Multivitamindeki 500 I.U ya denk geliyorsa ben her gün o kadar alıyorum.

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. krizantemcik krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..

Aaa geçmiş olsun ya araba için durumunuz varsa kurban kesin

Dr um hiç vitamin kullandırmıyor yiyeceklerden al diyor ama d vitamini de yiyecekten karşılanmıyormuş öyle bir muhabbeti geçti alayım mı dedim al iyi olur dedi öyle geçti şimdi aldım ama ilaçta gebelere kullanmadan dr danışın diyor eczacıya sordum veriyoruz hep hamilelere dedi.Gerçi b 12 iğnesi oluyordum onda da hamileler dr danışsın yazıyordu bilemedim o yüzden.Kullanan varsa bilgilendirsin diye sordum.Ağızdan damla şeklinde alınıyor.Bakalım belki kullanan vardır.
Bende merak ettim ;) doktorun kullan diyorsa sorun yok bence, benim doktorumda vitamin kullandırmıyo bi sonraki randevuda bunu bi sorayım.

Dr.a gittin mi sorun var miymis bebegin iyi mi
iye
Tlfnla konuştuk klasik 2 saat 20 hareket meselesini söyledi ama benim bebeğim normalde çok hareketli, normalde 20 hareketten çok çok fazlasını yapıyor geçtiğimiz 3 günde çok az ve derinden hissettim ondan panikledim,depresifleştim ama geçti çok şükür normale döndük teyzesi :)

arcelik ekmekcim benimki. Cok pahali degildi
Benimkide aynısından geçen sene 160tlye almıştım, çok da memnunum. Kek bile yapıyorum çok güzel oluyo ;)

O ne demekmiş yaw :KK66: 11 programda ne yapıyormuş ki o kadar üç beş programı olsa yeter zaten maksat ekmek yapmak.
Her türlü ekmeği yapıyor bide kendi yoğuruyo pişiriyo. Erteleyerek pişirebiliyo. Pişen ekmeği 1 buçuk saat sıcak tutabiliyo. Bi üst modelinde kıtırlıpı ayarlanabiliyormuş eşim onu istiyo.

Canım arabanın kaskosu vardır sen ona sıkılma da çarpışma sırasında sen arabadayken bir etkileme oldu mu?

canım çok geçmiş olsun şükür size bişi olmamış dikkatli olun kendini de suçlama olacağı varmış allah büyük kazadan beladan korusun..trafikte mal çok sen dikkatli olsan da pisligin biri kazaya sebep olabiliyor işte bide çarpıp kaçmış terbiyesiz

Benim farkı altıdabir demiştim altmışta bir olacak. Senin bir damla ne kadar acaba miktar olarak? Multivitamindeki 500 I.U ya denk geliyorsa ben her gün o kadar alıyorum.

:-) 15 ml oral damla 50.000 I.U ihtiva eder. 1 ml solüsyon 25 damladır diyor. sen de yorgunsun dinlecektin ama merak ettim işte. teşekkürr.

Her türlü ekmeği yapıyor bide kendi yoğuruyo pişiriyo. Erteleyerek pişirebiliyo. Pişen ekmeği 1 buçuk saat sıcak tutabiliyo. Bi üst modelinde kıtırlıpı ayarlanabiliyormuş eşim onu istiyo.

Bu saydıklarını annemin makinası da yapıyor ama sanki o kadar pahalı değildi zam mı geldi acaba.

Canım arabanın kaskosu vardır sen ona sıkılma da çarpışma sırasında sen arabadayken bir etkileme oldu mu?
Benim arka kapıya çarptı canım bana bişey olmadı araba kaydı ama rwsmen çarptı ittirdi kaçtı. İçimden de ne geçti biliyomusunuz şoku atlatınca. Ya o kısımda bebek araba koltuğu olsaydı yavrum içinde olsa ne yapardım diye. Ama adam sarhoştu muhtemelen çünkü biz anayoldaydık o tali yoldan çıktı sinyal vermiyordu eşim yabaşladı onu görünce ama çarptı geçti, hani oyunlarda araba yarışlarında olur ya aynen öyle. Ben eşim arabadan inip kavga etcek diye korktum ama kavga edecek adam olmadı ne bi tutanak tutturabildik ne bişey..

Back
X