Ben izne ayrılamıyorum ama nedenle sizler ayrılasınız diye dört gözle bekliyorum.Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) son çalışma haftasından selamlar
Öyle avunurum artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben izne ayrılamıyorum ama nedenle sizler ayrılasınız diye dört gözle bekliyorum.Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) son çalışma haftasından selamlar
http://www.polaris.gen.tr/p/24/ev-ici-5-nokta/538/
bu nasıl sizce kızlar çok mu yaşlı işi olur bunu alsam terlik olarak snra evde kullandığımda fln yaşlı işimi olur fikir verirmisniz?
Bir şey sorucam. Siz şimdi izne ayrılsanız yaz tatili gelmeden ikinci dönem tekrar işe mi dönceksiniz.Sen de mi ayrılıyon 32de kuzum? Off ya ben de bırakmak istiyorum banane![]()
Bir şey sorucam. Siz şimdi izne ayrılsanız yaz tatili gelmeden ikinci dönem tekrar işe mi dönceksiniz.
tesekkur ederim canim valla huzur doldu içim..bi de dr normal doğumu destekleyici konuşunca da mutlu oldum..seninde netlesir inşallah yakinda.. doktorunun nerelerle anlasmasi varmış ?oh kafan gönlün rahatlamis gelmissin gözün aydın canım kuzucuguna da maşallah. Hastane konusu bende de net degi hala hayırlısı ile bir varsam istanbula da netlesse benim de
doğru hatırlıyorsun canım :) ben de girdim sonunda nst ye hersey yolunda çok şükür :) 2100 olmuş minnos :) doktor orta karar bi bebek olcak ne çok minyon ne çok iri normal doğum yapabilirsin gibi duruyor dedı :)
artık erken sayılmaz heralde canım ya hazırlayıp kenara koymanın zararı olmaz..ben hiç bişi dememistim anneme kendi ayarlamis görünce hemen aklıma sizler geldiniz zaten :) Ayy dedim kızlar da bundan bahsediyordu..ablam böyle şeylerden hiç hoşlanmaz annemin içinde kalmış heralde :) zevkle yaptım diyor :) ablamla çok zıtız :)Bende hazırlasam da kafam rahatlasa. Arkadaşım var hamile aynı aydayız.
Geçen çantasını sordum daha erken dedi.
Annen keseyi nerden bilmiş sen mi söyledin
saol canım :) koltukta girdim dedigin gibi bi koltukta :) eve alınır cidden o koltuk hele bi de masaj yapsa :)Hadi gözün Aydın canım. Nst ye koltukta mı girdin yatakta mı![]()
tesekkur ederim canim valla huzur doldu içim..bi de dr normal doğumu destekleyici konuşunca da mutlu oldum..seninde netlesir inşallah yakinda.. doktorunun nerelerle anlasmasi varmış ?
O zaman sizin için 37 yi beklemek mantıklı.Evet 32de ayrilirsak nisan ortasında izin bitcek ve ise donmek gerekçk heyet raporu alabilirsek 30 veya 40 gün dönemi kapatablirizz gitmeden de iste onun garantisi yok. Diger tutürlü rapor 5 gün seklinde de alarak biraz idare edilebilir gibi de nasip bakalım
ben de dr ye ayrı hastaneye ayrı odicem canım..Çünkü dr hastaneden değil dr 4000 hastane normal 1500 sezaryen 2000 miş bnm de yok ozel sigortamDr konusunda gönlüm birinde net de sadece dr ücreti 4500 buna dogum egitimi ve tanindik deneyimli bir ebenin dogum sürecinde özel desteği dahil paket fiyat. Dr ve ebe doğal dogumda ssvde de deneyimli destekci aradigim bicok kriter var ama hastaneye ne kadar vercem o mechul birkaç hastane secenegi oluyor hastaneye ayri oduyorsun. Özel sigortam da yok o yüzden kararsizim düşünüyorum hala
Ben dayanamam 37 ye kadar,bu hafta son.. Hiç olmadı ücretsiz izin alırım 2 ay,doğum izni bitince.. Anam harçlık verir bana,kocama da muhtaç olmam evelallah :))O zaman sizin için 37 yi beklemek mantıklı.
oo asallah yavru kuşa.. 3,300 falan en az doğum kılosu olurdoğru hatırlıyorsun canım :) ben de girdim sonunda nst ye hersey yolunda çok şükür :) 2100 olmuş minnos :) doktor orta karar bi bebek olcak ne çok minyon ne çok iri normal doğum yapabilirsin gibi duruyor dedı :)
dogumayaklastıkca dahada artacak vajina ve popo kemıklerı..doğuma hazırlıyor yüce YaradanGünaydın arkadaşlar :)
Benim vajina kemiğim acayip ağrıyor ve de sağ tarafım.. Çatı açılıyor mu çöküyor mu anlamadım :)))
Kaplumbağa hızıyla okula geldim,nasıl geçecek bu hafta yaa pöfff :S
ne kadar şanlısın,gıbta ettım vallahı..anne sozu nu tut senÇok bişey kacirmamisim o zaman :) kontrol güzeldi canım bi sıkıntı yok çok sukur :) hastane çantasına koyacağım bebek kıyafetlerini de aldım annemden saolsun yıkanmış utulenmis sizin anlattığınız gibi keselere yerlestirmis bi de nazar boncuğu takmis :) ben sizin listelere özenip şunu da koyalım bunu da koyalım dedikçe yok kızım gerek yok o kadara dedi durdu valla :) çok az şey koydurdu bana :)
canım esıne hak verdım kuponu degerlendırmek noktasında ama neye karar verırsenız verın mutlaka elıne al bı sur arabayı,dokun,hafıflıgını goz kararı degıl el yordamıyla tart,katlanabılmesı,cok yer kaplamaması,en kucuk detayına kadar degerlendır oyle karar ver..gıdıp bakabılecegın bırmagaza varsa en ıyısı bu olurkızlar size bişey soracağım
eşim fuara gitti demiştimya
fuarda e bebek ten %20 indirim kuponu vermişler
bebek arabasını furdan veya internetten alırsanız bu kupon geçerli demişler
o fuarda bi model beğenmiş yolladı resmini tamam renk olarak güzel ama hiç bilmediğim marka olduğu için aldırmadım ben
sonra eve gelince birlikte baktık e bebekte doğru dürüst araba kalmamış
ben burada chıcco nun liteway plus travel sistem arabasına bakmıştım hafif ve güzel bir arabaydı
ama aklım wollex de olduğu için pek üstünde durmadım
şimdi e bebekte chicco var 799 tl
indirimle bize 639 a geliyor
benim pek içime sinmedi ama indirimi kaçırmak istemiyor eşimde
daha önce chicco kullanan yada kullananlardan yorum alan varmı
indirim bu gece 12 ye kadar
eşim eğer karar verirsen al beğendiğin bi modeli beğenemezsende sorun değil dedi
ama o indirim fırsatını kaçırmak istemiyor anladığım kadarıyla
ne yapsam bilemedim kafam karıştı yaaa
off senın doğum sıze baya bır masrafa patlıcak desene.. Allah yardımcınız olsunben de dr ye ayrı hastaneye ayrı odicem canım..Çünkü dr hastaneden değil dr 4000 hastane normal 1500 sezaryen 2000 miş bnm de yok ozel sigortam
Sen minyonsunda aslında. Nedense zayıflar rahatsızlık duymuyormuş gibi geliyor bana. Maaşını kenara koyarsın bu aralar.Ben dayanamam 37 ye kadar,bu hafta son.. Hiç olmadı ücretsiz izin alırım 2 ay,doğum izni bitince.. Anam harçlık verir bana,kocama da muhtaç olmam evelallah :))
kızlar size bişey soracağım
eşim fuara gitti demiştimya
fuarda e bebek ten %20 indirim kuponu vermişler
bebek arabasını furdan veya internetten alırsanız bu kupon geçerli demişler
o fuarda bi model beğenmiş yolladı resmini tamam renk olarak güzel ama hiç bilmediğim marka olduğu için aldırmadım ben
sonra eve gelince birlikte baktık e bebekte doğru dürüst araba kalmamış
ben burada chıcco nun liteway plus travel sistem arabasına bakmıştım hafif ve güzel bir arabaydı
ama aklım wollex de olduğu için pek üstünde durmadım
şimdi e bebekte chicco var 799 tl
indirimle bize 639 a geliyor
benim pek içime sinmedi ama indirimi kaçırmak istemiyor eşimde
daha önce chicco kullanan yada kullananlardan yorum alan varmı
indirim bu gece 12 ye kadar
eşim eğer karar verirsen al beğendiğin bi modeli beğenemezsende sorun değil dedi
ama o indirim fırsatını kaçırmak istemiyor anladığım kadarıyla
ne yapsam bilemedim kafam karıştı yaaa
Güzel haberlerle gel inşallah.11.30 gıbı kontrole gıdıcez bızde 5 haftadan fazla oldu..sabah 5.30 da bı uyandım oylemıdır boylemıdır dıye stres yaptım sanırım uyuyamadım bıdaha.. nıyeyse gergınım bugun..hayırlısıyla gıdıp bır gorseydık![]()