2015 Şubat Anneleri

Ben izne ayrılamıyorum ama nedenle sizler ayrılasınız diye dört gözle bekliyorum.
Öyle avunurum artık.
Walla cnm inan yorgunluk bir yana stres var artık umrumda değil başkalarını çekmek zor iş belki kendi işin olduğu için kafan rahattır bizde öyle değil nerde çokluk orda..... Bide üstüne müdür amir idareci yönetici kahrı. İnan bu sabah zor geldim yüzünü görmek istemiyorum kimsenin

kızlar bi iki gündür acayip heyecan var bende. zaman yaklaştıkça kalbim hızlanıyor kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. sizde de oluyor mu?
Hemde nasıl. . Bide şu iki hafta bebeğin eşyalarını çantayı hazırla temizlik yaptır kısmıyla uğraşıcam inşallah sonrada izne ayrılacağım daha fazla durmayı planlamıyorum burda. Tabi yine bi adaletsizlik yapmazsa buradakiler. O yüzden çok heyecan basıyor sona yaklaştık diye

Aynen canım yaa. Keşke deneyimli anneler sonrasında alabileceğimiz raporları falan anlatsa.
Valla ben ilk 6 12 haftam arası halsizlikten geberdim diye raapor aldım başıma açmadıkları iş kalmadı. Hasta degilken rapor almama hiç izin vermezler:110:

Sen minyonsunda aslında. Nedense zayıflar rahatsızlık duymuyormuş gibi geliyor bana. Maaşını kenara koyarsın bu aralar.
Ailen nerde yaşıyor? Sen aslen nerelisin.
Zayıf olduğum için taşımakta zorlanıyorum belkide,sipsivri karnım,taş var sanki,çatlayacam sanıyorum :))
Memleket Kocaeli,annem ve kız kardeşim orda,ablam İzmirde,abim Elbistanda.. Dağınığız yani :(
Annem 1 hafta önce geldi yanıma,nisana kadar kalcak inşallah,kocam mum oldu :)))))
Geçen anneme diyor ki ben bakınca,dokununca hareket etmiyo bebek.. Annem de dedi ki saygı duruşuna geçiyodur :))))))

Hemde nasıl. . Bide şu iki hafta bebeğin eşyalarını çantayı hazırla temizlik yaptır kısmıyla uğraşıcam inşallah sonrada izne ayrılacağım daha fazla durmayı planlamıyorum burda. Tabi yine bi adaletsizlik yapmazsa buradakiler. O yüzden çok heyecan basıyor sona yaklaştık diye

ben 3,5 hafta sonra izne ayrılıyorum kısmetse. aslında 37'ye kadar kalmak istedim ama kalan yıllık izinlerim vardı 2 hafta onları kullanmam gerektiğinden 35'te ayrılmış olacağım. bazen akşamları kafama takılıyo, bi gün aniden sancımız tutacak ve bizi o ameliyat masasına yatıracaklar diye kendimi birden strese sokuyorum. sonradan kendi kendime "kızım sakin ol. böyle olmaz soğuk kanlı olman lazım" diyerek sakinleşmeye çalışıyorum.

iyi bişey yapmıyorum ama elimde değil.

cuma kontrol var şimdiden heycan bastı sanki yarın gitcem koca bi hafta var :) yarın gidip portatif beşiğimizi alcam 115 tl miş. ateşölçer 70 tl eczaneden oda gelecek. 35. haftaya kadar çalışmaya çalışcam belim ayrılıyor sanki ortadan ikiye çalışmak yemiyo ama mecbur :KK43:

Neden mecbur? Üç haftalık maaş almak için mi yoksa zorunlu mu tutuyorlar?

oo asallah yavru kuşa.. 3,300 falan en az doğum kılosu olur :KK66: budahaylı haylı yeter..sevındım güzel haberlerıne..gunlerımız aynı hemen hemen :KK66: bende 11.30 da gıdıcem gorelım Mevla neylemıs :D
ne kadar şanlısın,gıbta ettım vallahı..anne sozu nu tut sen :KK66: bu kızlara kalsa 10 günlük yaz tatıle çıkar gıbı bavul hazırlayacaklar :KK70:

off senın doğum sıze baya bır masrafa patlıcak desene.. Allah yardımcınız olsun :KK49:
Saol canım sen de güzel haberlerle gelirsin insallah :) anneme diyorum brz daha koyalım bunlar az gibi diye, çok bile giydirmeden geri gelicek bunların bi kısmı dedi ben de 3 çocuk 1 torun büyütmüş birine güvendim ne derse onu koydum :)

Neden mecbur? Üç haftalık maaş almak için mi yoksa zorunlu mu tutuyorlar?
yok canım zorunlu tutmazlar elbette ama hem maaşımı tam alayım malum kredi ödüyoruz hemde kaç yılık iş yerim patron işçi ilişkisinden çok abi kardeş gibiyiz yeni gelen elemanlar anca oturuyo yıl sonu muhabbetini toparlamış olurum hem tabi bakalım dr hanım ne dicek izin vercekmi ?

bu terlik nasıl olur sizce

71825523538846858348.webp

Back
X