2015 Şubat Anneleri

Medipol kesinleşti mi canım? Fiyatlar konusunda bisi söylediler mi? Anestezi uzmanları var mıymış?
memorial canım gittim görüştüm..bnm dr liv ya da memoriali öneririm en çok dedi ben de gittim görüştüm memorial içime sindi. .Doktorum kendi anestezi uzmanı ile geliyormuş dr ye 4000 vericem hastaneyede normal doğum için 1500 1 gece kaliniyor sezeryan için 2000 2 gece kaliniyor..suit oda istersek 130 lira fark veriyomuşuz. .kapı süsü lohusa şerbeti bebek tulumu bi de 20 kişiye bebegin doğduğunu hbr veren mSJ atiyorlarmis. .ameliyathaneye sadece kendi anlasmali oldukları fotoğrafçıyi aliyorlarmis. .Eşler girebiliyor mu diye sordum onu konuşuruz ama çok istemiyoruz dedi.. liv de kuveze falan ihtiyaç olursa (allah korusun) sgk karsilamiyormus o yüzden eledim onu. .

Walla cnm inan yorgunluk bir yana stres var artık umrumda değil başkalarını çekmek zor iş belki kendi işin olduğu için kafan rahattır bizde öyle değil nerde çokluk orda..... Bide üstüne müdür amir idareci yönetici kahrı. İnan bu sabah zor geldim yüzünü görmek istemiyorum kimsenin

Aynen yaa stres yaptı bir hoca da bana. Onun yüzünden gitmemeyi düşünüyorum kafamın rahat olması lazım.

kızlar ben bişey sorcam şimdi herkes soluna yat diyor kan akışı için bende öle yapıyorum ama ne zaman soluma yatsam kızımın tekmelemesinden uyuyamıyorum sağıma yatınca duruyo acaba solda rahatsız mı oluyo sürekli iktiriyor. bilmiyorum.
not: 50 sayfa yazmayalım :D :KK70:

yazın dersin olmaz kışa göre rahat olur
bebeğinde olacak bazen geç gidr bazen erken cıkarsın
tabi bu mümkünse üniversitenizde

Mümkün değil işte canım. Benim başımda bir hoca var tehdit etti beni sabah 8:30 akşam 17:30 okulda olmalıymışım yoksa tutanak tutturacakmış. Her gün içtima veriyorum kontrol ediyor. Ayrıca yazın da bizim üniversitede yaz okulu oluyor hiç kapalı değil okul.

Mümkün değil işte canım. Benim başımda bir hoca var tehdit etti beni sabah 8:30 akşam 17:30 okulda olmalıymışım yoksa tutanak tutturacakmış. Her gün içtima veriyorum kontrol ediyor. Ayrıca yazın da bizim üniversitede yaz okulu oluyor hiç kapalı değil okul.

üniv. göre değişiyor demekki
pislik kadın bebek olunca insaflı davransa bari

n11 de 16.90 renkleride var pembesi de pek hoş
"hayzek yıldız bayan" diye aratırsan diğer renklerinide görürsün
......
bende tüylü bişey olsun istedim önceama ne biliyim hastane ortamında bu daha iyi olur sanki

dedim ya ben sonrasında balkonda kullanıcam diye o yüzden plastik olsun istiyorum sağol :)

Aynen yaa stres yaptı bir hoca da bana. Onun yüzünden gitmemeyi düşünüyorum kafamın rahat olması lazım.
İnanki gıcık oluyorum yüzlerini görmek istemiyorum Allaha sığınıyorum herkesin müstehakını versin beni cuma günü o kadar kırdılar ki anlatamam kendime de kızdım kendime hakim olsnıyorum halbuki takmamam lazım

Çok bişey kacirmamisim o zaman :) kontrol güzeldi canım bi sıkıntı yok çok sukur :) hastane çantasına koyacağım bebek kıyafetlerini de aldım annemden saolsun yıkanmış utulenmis sizin anlattığınız gibi keselere yerlestirmis bi de nazar boncuğu takmis :) ben sizin listelere özenip şunu da koyalım bunu da koyalım dedikçe yok kızım gerek yok o kadara dedi durdu valla :) çok az şey koydurdu bana :)

Annenin eline saglik imrendim valla. Bebisinde buyumus masallah...

yok canım zorunlu tutmazlar elbette ama hem maaşımı tam alayım malum kredi ödüyoruz hemde kaç yılık iş yerim patron işçi ilişkisinden çok abi kardeş gibiyiz yeni gelen elemanlar anca oturuyo yıl sonu muhabbetini toparlamış olurum hem tabi bakalım dr hanım ne dicek izin vercekmi ?

Rahatsan sorun yok aslında canım. Ben okulda fiziki olarak rahatım ama psikolojik olarak geriliyorum Allah'ın iZniyle bebişime sağlıkla kavuşayım savaşıcam karşıma çıkanlarla. Şimdi beni üzmekle kalsınlar kazandıklarını sansınlar bakalım.

Back
X