2015 Şubat Anneleri

atlette koymak lazım cok terleniyor diye konuşulmuştu sayfaaaalar önce
bi liste okumuştum makyaj malzemesi koyun hatta neler olmaı gerekir diye eklemişler
o halde makyaj kimin aklına gelir

valla canım insanın aklına geliyor :) 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı, doğumdan birkaç saat sonra ben ona hafif bi makyaj yapmıştım. bb krem allık azcık ruj. saçını felan da düzeltmiştim kız kendini iyi hissetti ;) sonuçta fotoğraf çekiliyo birsürü, zaten son ay yüzün şişiyo bi tuhaf oluyosun, biraz toparlanmak iyi gelir bence insana.

Son derse giriyorum pilim çoktan bitti bile safak sayar gibi dakka sayıyorum resmen. Okul soguktu usudum cay yoktu makine bozulmuş kafam da ayilmadi caysız. Çocukların cenesi gürültüsü beynimi deliyor sanki gram ses duymak istemiyorum da eve gidince küçük bir geveze hanımla ugrascaz daha :)

valla canım insanın aklına geliyor :) dogum önce arkadaşım doğum yaptı, doğumdan birkaç saat sonra ben ona hafif bi makyaj yapmıştım. bb krem allık azcık ruj. saçını felan da düzeltmiştim kız kendini iyi hissetti :KK66: sonuçta fotoğraf çekiliyo birsürü, zaten son ay yüzün şişiyo bi tuhaf oluyosun, biraz toparlanmak iyi gelir bence insana.

Benim sezeryanim planli olduguna aksamdan fön cektirip gitmistim hafif de bir göz makyajı yapmistim dogum fotografcisi tuttugum icin. Dogum yapinca insana apayrı bi guzelllik geliyor yüzüne nur inmis gibi degisik bir ışık oluyor ifadende;)

ayy aynı modelden bende de var... sinemaya gidelim diye dilimde tüğ bitti. evden izleriz işte diyor. hatta senin paylaştıın o filme gitmek çok istedim. geçn akşam sinema çekimini bulmuş netten izlettirdi bana:mad: gel de sinir olma yani.
AY o sinema cekımlerı benı delı edıyor. dünyanın en güzel filmi olsun sinema cekımı olduğunu gördüğüm anda bitti, hayatta ızlemem.
hem ezıyet hem filmi mahvediyor.
arkadaşlarınla sinemaya git desek giderler.

Benim sezeryanim planli olduguna aksamdan fön cektirip gitmistim hafif de bir göz makyajı yapmistim dogum fotografcisi tuttugum icin. Dogum yapinca insana apayrı bi guzelllik geliyor yüzüne nur inmis gibi degisik bir ışık oluyor ifadende:KK66:
Bencede çok mantıklı. Insallah bizde öyle oluruz :D

selam kızlar
herkes bavulunu hazırlamış anlaşılan
ben harıc nıye bu kdaar rahatsam onuda bılmıyorum....
oğlumdan kalan gecelıkler yazlık ve kısa kollu... dun ykm de baktım bişeyler mavı yoktu pembe şeyler vardı aslında guzeldı ama of... nereden aldınız alan arkadaşlar

hala alamadım netten bakıyorum. çıkıp gezemicem sanırım. dün sahile indim yürüyüşe çok çabuk yoruldum. ama nası bişe alacağıma hala karar veremedim. krem renkli alma içini gösterio diolar. biri yok hafif süslü olsun dio biri olmasın dio kafam çok karıştı. o_O

:rolleyes::rolleyes: C.tesi çalışabilir raporu aldım 17 Ocak'a kadar. İşte mi doğurucam o zaman ben :KK70:

selam kızlar
oğlumdan kalan gecelıkler yazlık ve kısa kollu... dun ykm de baktım bişeyler mavı yoktu pembe şeyler vardı aslında guzeldı ama of... nereden aldınız alan arkadaşlar

Ben de hazırlamadım henüz rahat ol dostummmm :KK19:

selam kızlar
Ben de hazırlamadım daha çantayı , elim gitmedi bi turlu

hala alamadım netten bakıyorum. çıkıp gezemicem sanırım. dün sahile indim yürüyüşe çok çabuk yoruldum. ama nası bişe alacağıma hala karar veremedim. krem renkli alma içini gösterio diolar. biri yok hafif süslü olsun dio biri olmasın dio kafam çok karıştı. o_O
Ben de almadim,internetten bakiyorum simdilik.ama ekru gecelik takimlari hosuma gidiyor benim de..ablam bana 1-2 tane dandik gecelik al,doguma girerken ve dogum sonrasi cok terliyorsun,guzel takimi da insanlar gelince giyersin dedi.pijama takimini evde birakmayi dusunuyorum,sezaryende dikisten dolayi hastanede giyemem diye dusunuyorum..

:rolleyes::rolleyes: C.tesi çalışabilir raporu aldım 17 Ocak'a kadar. İşte mi doğurucam o zaman ben :KK70:

Ben de hazırlamadım henüz rahat ol dostummmm :KK19:
canım bende Allah izin verirse 17 ocakta doğum yapmam heralde. 23 den sonra olması gerek kdv var. yanı planlı olursa erken gelmezse o şekılde olur dıye düşünüyorum.
çünkü şubatın 14 de geçici vergi var o zamana kadar doğum yapıp kendımı toparlamam gerekiyor.
25-26 ocak ideal.
siparişle sanki. :)
böylede planlıyım.

ayy aynı modelden bende de var... sinemaya gidelim diye dilimde tüğ bitti. evden izleriz işte diyor. hatta senin paylaştıın o filme gitmek çok istedim. geçn akşam sinema çekimini bulmuş netten izlettirdi bana:mad: gel de sinir olma yani.

tam olarak benim kocam da aynı :D nisanda onun filmi çıkacak bana diyor ki ona gideriz hızlı ve öfkeliye tamam ben de seviyorum ama çocuk olmuş olacak el kadar bebeği nasıl bırakayım dedim o zaman evde izleriz diyor :D sinema çekimi falan farketmez görüntü güzelse izleriz :) birde işin kötü tarafı hiç bir zaman romantik veya bilim kurgu tarzı izlemiyoruz nerede aksiyon var hepsini iyi bilirim :D

canım bende Allah izin verirse 17 ocakta doğum yapmam heralde. 23 den sonra olması gerek kdv var. yanı planlı olursa erken gelmezse o şekılde olur dıye düşünüyorum.
çünkü şubatın 14 de geçici vergi var o zamana kadar doğum yapıp kendımı toparlamam gerekiyor.
25-26 ocak ideal.
böylede planlıyım.

kafanda iyice planla belli mi olur belki tam da istediğin vakitte olur :) benimde hep içime 15 ocak sonrası olacak gibi geliyor 38 haftalık olacam belki olur belli mi olur :)

Kızlar özellikle de süs yapanlar. Şu kolonya şişeleri nerden alınıyor ne kdr. Ben kendim yapabilir miyim

25-26 ocak ideal.
böylede planlıyım.

Eğer hayırlısıyla ve sağlıkla gelecekse istediğin tarih olur inşallah canım:KK5:

Kızlar özellikle de süs yapanlar. Şu kolonya şişeleri nerden alınıyor ne kdr. Ben kendim yapabilir miyim

benim teyzem 2 tepsimi ve birde kolonya şişemi süslüyor. öyle normal bir kolonya şişesi aldım gelinine süslemişti çok hoşuma gitti o yüzden tül tarzı şeyler alıp tamamen zevkine göre silikon ile süsleyebilirsin .

Back
X