2015 Şubat Anneleri

inanır mısın 3 okutman eşime kafa tutuyordu bundan önceki üniv.
kadınlar tam çatlak kendilerini prof zannediyorlar o kadar egoları yüksekti
ortada bişey yok kendilerini ezdirmeme yarışındaydılar
ezilecek bir durumda yok ortada halbuki!
herkes işini yapsın
duracağı yeri bilsin yeter
sen vazifenden kat kat fazlasını yapıyorsun ama kadın memnun dahi olmuyor
buda ayrı bi çatlak zaten
tez elden kurtulursun inş
üniv ortamı zor ayrı ayrı tip insanla uğraşıyorsun

Takmamaya çalışıyorum bu da benim sınavım diyorum işte. Belki daha güçlü olabilmem için bunlar oluyor. Kadınlarla çalışmak zor gercekten. Bizim bölüm de çoğu kadın ;)

Yok canım çocuğu. Evli de değil.
Zaten çocuğu olmyn bazı kadınlar çok gaddar oluyorlar nedense, ben süper lise mezunuyum lisede hazırlıkta bir ingilizce öğretmenimiz vardı bekardı ve çok gaddar davranıyordu özellikle kızlara karşı. Çok güzel bir byndı erkekler zaten yalakalık yapardı hep kazanırlardı hocayı. Ama ben lise 3 e geçtiğimde tekrar bizim derse girmeye başlamıştı ve kadın o arada evlendi çocuğu oldu sanki o gaddar kadın gitmiş yerine ılıman anlayışlı tam anne şefkatinde bir kadın gelmişti demiştim ki vay be annelik böyle bişeymiş demekki senin ninede o hesap sanırım çocuğu olsaydı bu kadar insafsız olmaz seni anlardı :KK11: pis prof :KK67::-)

Bugün size yazamadım özledim ya ben sizi :KK60: 2 hafta sonra doğum iznine çıkıcam benim yerime geçici eleman aldılar 15 gün boyunca kıza işi öğretcem sonra hep evdeyim
Az kalmış çabucak geçer. İşini de halletmişsin.
Bende bugün çok çalışkandım.

normal doğumda su ya doğumdan önce geliyor yada doğum esnasında
peki sezeryanda su nasıl boşaltılıyoro_Oyatar vaziyette

Belki bebişi kesesiyle çıkarıp keseyi dışarda açıyolardır. Benim suni sancı doğum sürecimde öyle olmuştu. Kesesiyle çıkmıştı yavrum.

Sezeryan muhabbetinden Sonra söyleyince soramadım ama bıraktıracağı zaman sorarım canım. Hem ciğer geliştirici iğneden bahsetmişti sonra onu da daha vurmadı.

normal doğuma engel değilmiş iğne
aspirini 34. bırakacaksın deyince iğneyi sordum onu ne zamn bırakmalıyım diye
iğneyi doguma kadar bırakmayacaksın dedi
eve gelince düşündüm
planlı bir dogum olmazsa o gün vurdugum iğneden dolayı aşırı kan kaybı olmaz mı?
sezeryanda belki gününü ayarlarsın birgün önceden iğneyi yapmayız ama
iğneyi yaptık doğum başladı sıkıntı olmaz mı
aşırı kan kaybıyla ilgili duydugum bazı şeyler aklıma geldi tırstım açıkcası

Açtım çenemi bütün çorba taşmış ocağa.
Çorbayı bıraktım ocak sil şimdi işin yoksa.

Az kalmış çabucak geçer. İşini de halletmişsin.
Bende bugün çok çalışkandım.
Ölede Çok Yoruldum Ya Birine Sıfırdan İş Anlatmak Yapmaktan Daha Zormuş o_O Kızda Sağolsun Bütün İşleri 1 Günde Öğrenmeye Kalktım dedim Bi Dur Bu Kadar Kasma Önünde 15 gün var:KK48: İzne Çıkınca Yavrumun Hazırlıklarıyla İlgilenicem :KK73:

bide benimki içince çok horlar ama horladığını kabul etmez bir kere telefona kaydettim horlamasını ertesi gün bak sana ne dinleteceğim dedim açtım bu ne diyor senin horlaman dedim hadi be ben horlamam diyor hala ama sonunda bende horluyormuşum demeye başladı :KK45:
Aynı şeyi bende yaşadım inanır mısın, hemde balayında! :KK70:
Horlamaları yüzünden bir haftam uykusuzlukla geçti, bütün fotolarda yüzüm gözüm şiş. Kabul de etmiyo eni sonu videoya aldım bende:KK53:
Bir de bornoz sabahlık :KK66:

Ahahaha çok güldüm bu muhabbetinize ya çok yaşayın emi:KK45:
Litchi Litchi S Sond

doktorların ölçüm hassaslığına da bağlı bu biraz sanırım. poliklinikteki doktor biraz daha küçük ölçüyor mesela hoca daha büyük (tabi ultrason cihazları farklı, poliklinikteki kızımın resmini verse de bir şey anlamıyorum hocanın normal ultrason resmi 4 boyutlu ultrason gibi)

172 canım boyum.

doktora denk gelmemiştir belki. benimki hep dönüyor; özellikle eğilip temizlik yaptığım zamanlarda fark ediyorum döndüğünü; hareket yeri de değişiyor.

genelde google da aradığımız şeyler çıkıyor bende öyle yani...

ben de konuya giremiyordum; herkes samimi olmuş diye bir başladım kopamıyorum :D

Kısa da değilimişsin ama yine de o kadar kilo nerede kız ;)

normal doğuma engel değilmiş iğne
aspirini 34. bırakacaksın deyince iğneyi sordum onu ne zamn bırakmalıyım diye
iğneyi doguma kadar bırakmayacaksın dedi
eve gelince düşündüm
planlı bir dogum olmazsa o gün vurdugum iğneden dolayı aşırı kan kaybı olmaz mı?
sezeryanda belki gününü ayarlarsın birgün önceden iğneyi yapmayız ama
iğneyi yaptık doğum başladı sıkıntı olmaz mı
aşırı kan kaybıyla ilgili duydugum bazı şeyler aklıma geldi tırstım açıkcası
igne asprine gore daha dngeli sulandiriyor. Ben dogumdan 2 gun oncesie kadar yaptim igne. Son iki gun de igne bitmisti gunum dolmustu dr yapma dedi 39 da fln dogursam igneyle ayni gun doguma gircektim. Sezeryan olsam coraspini 3 hafta igneyi de 1 hafta once birakcaktim. Prof oyle soylemisti. Takma bir sorun olmuyor yani.

Dolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum

Dolap örtülerin tam benim istediğim gibi olmuş. Bir dolabım olsa ben de yaptırıcam da ;) güle güle kullan canım.

Okudum okudum yazamadim bugun. Tansiyonum dustu derste basim dondu. Az bi ac klmistim. Sekerim mi var acaba ya.
Bir de midem yaniyor. Ytinca belim rahat ediyor ama yatinca nasil bir yanmadir o

Bugün size yazamadım özledim ya ben sizi :KK60: 2 hafta sonra doğum iznine çıkıcam benim yerime geçici eleman aldılar 15 gün boyunca kıza işi öğretcem sonra hep evdeyim

Senin şu kelebekler hep aklımda. Daha bebişe bişey almadım almaya başkıyayım keçe de alıcam inşallah ;) kalıp bulamazsam yardım eder misin canım?

Back
X