2015 Şubat Anneleri

Kızlar ne olur şu zamanlarda çok dikkatli olun, çok yormayın kendinizi, stres yaşamayın, ağır kaldırmayın patır patır dökülüyoruz bakın!

Sa.ablalarım nasılsınız ? Heçmişi henüz okumadım 50 sy.okuyacağım şimdi. Dübugün kayınvalidemler görümcemler geldi sabahtan beri ayaktayım şimdi oturabildim topuklarımın altı sızım sızım sızlıyo bütün eklemlerim ağrıyo. Sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım yedirdim doyurdum giydirdim yolladım perdeleri yıkadım ütüledim bi köşeye koydum ki kayınvalidem aradı gelcez dedi. Sonra evi süpür sil dip köşe mahvoldum tozlu değildi Allahtan o kadar. Ama iki katı aynı anda temizlemek mahvetti beni. Sonra girdim mutfağa pasta kurabiye yaptım yemeği kayınvalidem getirdi sofra hazırla kaldır bulaşıkları makineye diz çay sarvisi onları kaldır makineye postala bebişimin eşyalarını halasıyla babaannesine göster derken yolculadım da oturdum. Şimdi geçmişi okuyacağım. Bugün hiç uğrayamadım buraya yoğunluktan. Herkese huzurlu uykulu geceler..

Kaldırmadım hatta bgn dinlendim evde . Benm gibi olan var mı aramızda ? Kanama devam etmiyor suan
Miktar önemli ben birkez gittim kanamam birkaç damlaydı doktor az olursa onemseme demişti damla vajina içi kanama olabilirmiş nedeni de mantar veya enfeksiyon olabilirmiş... Panik yapma git hastaneye belki normal olabilir

Sa.ablalarım nasılsınız ? Heçmişi henüz okumadım 50 sy.okuyacağım şimdi. Dübugün kayınvalidemler görümcemler geldi sabahtan beri ayaktayım şimdi oturabildim topuklarımın altı sızım sızım sızlıyo bütün eklemlerim ağrıyo. Sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım yedirdim doyurdum giydirdim yolladım perdeleri yıkadım ütüledim bi köşeye koydum ki kayınvalidem aradı gelcez dedi. Sonra evi süpür sil dip köşe mahvoldum tozlu değildi Allahtan o kadar. Ama iki katı aynı anda temizlemek mahvetti beni. Sonra girdim mutfağa pasta kurabiye yaptım yemeği kayınvalidem getirdi sofra hazırla kaldır bulaşıkları makineye diz çay sarvisi onları kaldır makineye postala bebişimin eşyalarını halasıyla babaannesine göster derken yolculadım da oturdum. Şimdi geçmişi okuyacağım. Bugün hiç uğrayamadım buraya yoğunluktan. Herkese huzurlu uykulu geceler..

aferim sana yor kendini, bir zamanlar bizde yorardık kendimizi. lütfen yüklenme bu kadar kendine sonra sıkıntı çıkmasın bizim gibi!

haberdar edeceğim Arkadaşlarım saolun en azından kanama devam etmiyor buna da şükür Allah razı olsun Hepinizden

kizlar ben bu aralar gelemiyorum firsatim olmuyor, geçmisi okusam içinden çikamam
cheris den baska sorunu olan varmi, herkes iyidr umarim

aferim sana yor kendini, bir zamanlar bizde yorardık kendimizi. lütfen yüklenme bu kadar kendine sonra sıkıntı çıkmasın bizim gibi!
Allah korusun canım. Kayınvalidemler gelmeye yakın sancı girer gibi oldu ama geçti allaha şükür. Dünde annemler geldi kahvaltıya. Neyseki onlar yormuyo beni. Evelsi günde kayınvalidemdeydik alışverişe çıktık beraber. Bu 3 gündür aşırı yoruldum. Yarın tatil ettim kendime. Hiç bişi yapmıcam. Bütün kemiklerim eklemlerim ayrı ağrıyo.

Ben de acaba sütyen takmasak mı diyodum. Sıksın da istemiyorum ki en büyüğünden falan almak lazım herhalde.

arkadaşım emzirme sütyenine hiç gerek yok,emzirme atleti al yeter demişti,,tabi atlet giyebiliyorsan ...

Allah korusun canım. Kayınvalidemler gelmeye yakın sancı girer gibi oldu ama geçti allaha şükür. Dünde annemler geldi kahvaltıya. Neyseki onlar yormuyo beni. Evelsi günde kayınvalidemdeydik alışverişe çıktık beraber. Bu 3 gündür aşırı yoruldum. Yarın tatil ettim kendime. Hiç bişi yapmıcam. Bütün kemiklerim eklemlerim ayrı ağrıyo.

dinlen ayaklarını uzat, ye iç yat.

Kızlar bir arkadaşım ilk kıyafetlerini iyi olanını değil, normal olanını ver dedi. hep pisleniyormuş, kan oluyormuş. sizce?

Bende bir atlet ve bir sütyen aldım atlet daha kullanışlı gibi. kış bebekleri olacakları için.

bende 2 tane emzirme atleti aldım,kullanabileceğimi düşünüyorum,1 beden büyük aldım göğüsler büyücek diye...

Back
X