2015 Şubat Anneleri

Halami soruyorlar yaaaa. Bende alirdim o boyamalardan ama hic icime sinmezdi...
kız karnımı görsen benım bir dünya. yarın doğuma gıdecek gıbı. iş olsun dıye soruyor.
ben hiç güvenmem oyle şeylere.
dernek vakıf işleri de sakat işler ama kadınla polemiğe girmemek ıcın alıyorum.
mendıl kalem satanlardan alırım mutlaka. dilenene para vermem ama.

Günaydın hatunlarrrrr. Yataktan kalkamadım bi türlü. Geçmişi okudum biraz. Daha kahvaltısını yapmamış olan varmııııı? Kahvaltıya gelcem de:p Anacım hepiniz erkenden kalkıyonuz, öğle yemeği vaktiniz gelmiştir:) bugünde bir sürü işim var. Çamaşır yıka as, dün aldıklarımda yıkanacak daha. Evi topla. Kızla ilgilen. Cuma kuzumu görmeye gitcez inşaAllah. Haftasonu eşimin kuzenine kız istemeye gitcekmiş, ne giycem sorunsalı. Amannnn en iyisi kalkayım artık ben:KK35:

Günaydın hatunlarrrrr. Yataktan kalkamadım bi türlü. Geçmişi okudum biraz. Daha kahvaltısını yapmamış olan varmııııı? Kahvaltıya gelcem de:p Anacım hepiniz erkenden kalkıyonuz, öğle yemeği vaktiniz gelmiştir:) bugünde bir sürü işim var. Çamaşır yıka as, dün aldıklarımda yıkanacak daha. Evi topla. Kızla ilgilen. Cuma kuzumu görmeye gitcez inşaAllah. Haftasonu eşimin kuzenine kız istemeye gitcekmiş, ne giycem sorunsalı. Amannnn en iyisi kalkayım artık ben:KK35:
kız saat 12:30 oldu Allahını seversen hadi sen uyuyorsun kızında mı uyuyor.
sonra kalk gezmelere gıt.
ohh keyfımıze bak. maşallah.

herkesin farklı demekkı. aman sonuçta sancı yanı ne olacak.
kadınlar alışkın sancıya zaten.
dayanılamayacak gibi bir şey olsa zaten bayılırdı butun doğum yapanlar.
demek dayanılır bır sey.

benim daha yeni normal doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti; zor ama dayanılmayacak gibi değil. bir kez daha olsa yine normal doğururum dedi. ve bu arkadaş olabildiğince nazlı bir tip. adet sancılarında ağlardı. biz hiç ihtimal vermedik normal yapacağına ama çok şükür yaptı. biz de yaparız inşallah :)

kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?

Eklentiler

• Oyuncak_3305339.webp
    Oyuncak_3305339.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 76
benim daha yeni normal doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti; zor ama dayanılmayacak gibi değil. bir kez daha olsa yine normal doğururum dedi. ve bu arkadaş olabildiğince nazlı bir tip. adet sancılarında ağlardı. biz hiç ihtimal vermedik normal yapacağına ama çok şükür yaptı. biz de yaparız inşallah :)
yaparız yaparız. her bir şeyden haberımız de var nasılsa. hazırlıklıyız. ha gayret.

Pepppe peppeeeee çok üzülüyoor (hatırımdan silinmeyen melodi ) Pepe bi de uyuz:)

çişimiz tuvaleteeeee kakamız tuvaleteeeee :KK70:

bence çizgifilmler çocuklara zararlı
ne o öyle pepe diye bi çocuk var dinozorlarla dans ediyor onlarla horon tepiyor
damla diye bi kız var dolabıyla konuşuyor
hele bide köstebekler var kız evde köstebek besliyor
calliu nun saçları yokmuş onun neden varmış diye yeğenim saçlarını kesmişti 2 yaşındayken :KK53:

bizim zamanımızda temel reis vardı ne güzeldi :KK49:

kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?

sadece port bebe ve üzerindeki örtüyü mü istiyorsun ?

Yaparsın yaparsın mevlam yardımcımız olsun kimseyi darda koymasın o yolda :) benim ikinci nasıl olacağını tahmin ediyorum sabah 9'da girdim doğumhaneye akşam 5:30'da kollarımdaydı, diyeceğim ama sabah 7'de getirdiler doğumda gördüğüm olmuştu. :)

sanırım biz her zaman takacak bişi bulabilecek tipleriz..doğunca daha zor işimiz gibi geliyor..geçen durduk yere ya bnm bi ihmalim yüzünden bebek ölürse diye bi fikre kapildim içim içimi yedi

o bana da olmaya başladı :( kaygılanıyoruz işte aslınnda normal ilk kez başımıza gelecek. bol bol dua edelim de.. ama anne olunca insanustü bir güç ve dikkat geliyormuş insana. neyse iyi düşünelim iyi olsun

3.5 yaşında Bıraktı bzm yeğen, 2 gbi başlamıştı . Geçiyor bi süre izliyorlar . Oyuncaklarını almanak bi çözüm olabilir .p
çoook akıllara zarar. sabah bazen kanal değiştirirken goruyorumda sınırlerım bozuluyor. o nasıl bır karakterdir
çocukları olanlar bılıyordur bunları kesın.

Iki ekmek aaldım eve gidiyooooorum
çişimiz tuvaleteeeee kakamız tuvaleteeeee :KK70:

bence çizgifilmler çocuklara zararlı
ne o öyle pepe diye bi çocuk var dinozorlarla dans ediyor onlarla horon tepiyor
damla diye bi kız var dolabıyla konuşuyor
hele bide köstebekler var kız evde köstebek besliyor
calliu nun saçları yokmuş onun neden varmış diye yeğenim saçlarını kesmişti 2 yaşındayken :KK53:

bizim zamanımızda temel reis vardı ne güzeldi :KK49:

adet sancılarım hiç olmadığı için o konuda birşey yazamam ama,10 haftalık düşüğümde belimden giren bütün vücuduma yayılan bir ağrı olmuştu soğuk ter döktüm bir girip bir çıkıyordu rahim ağzım çabuk kapandığından baya bir çekmiştim o ağrıyı sanırım öyle birşey ama biraz daha fazlası olur tabi sonuçta bebeğin çıkması için 10 cm açıklık gerekli.kolay açılmıyormuş ilk bebekte mesela 1cm açıklık için 1 .buçuk 2 saat gibi bir süre gerekiyormuş.
o dusugu de yasadim dogumu da. Inan dogum daha kolay. Bebek guc veriyor insana. Sncilarin arasinda dinleniyorsun. Anne bebek beraber is basarmak gibi.

Back
X