2015 Şubat Anneleri

ben de ayniyim. O gerginlik olunca bebek de az hareket ediyor. Gazdan mi acaba. Sirt agrisi yapar cunku gaz
Takvimimde de sirt agrisi nornal yazmis. Bebek hizla buyuyormus

ay gaz problemim hep vardı ama bu ara gazla ilgili sıkıntım yok, ağrılı bir gerginlik var sadece. yalancı doğum sancısı bu mu ki?

Bu arada geceden belli başım ağrıyo:( minoset içtim gece. Kahvaltıdan sonra bidaha içicem. @InzaR nerdesin kuzummmm. Yokluğunu farkediyorum. Geri dönnnnnnn:)

cherish daha yeni çikdi canim ahstaneden
dr nedenini bulabildimi kanamanin

sen idrar tahlili deyince aklima geldi, banada dr yazdi dun ama labaratuara kim gitcek yawsss
Muayene etti erken doğum doğum riski veya açılma yok dedi.idrar testi sonucunu alınca konuşacağız.bir buçukta gidecem.inşallah herşey yolundadır...

Ona da ihtiyacım var yatağa bile uzanıp kalkamıyorm tek basıma , her seye de annem koşamaz ya, annemde de bel Fıtığı var yardımcı kadın ayarladı o da ole idare edecek derken Benm eşimin Sorumluluğu bi anda yokmuş gibi davranması , toplantı var ist a gidecem demeler :) cidden İnSAN tanıdım gebelikte :) cok saftım da ben

erkekler maalesef ince düşünemiyorlar
takmamaya calış bebeğin için
amaninnn dogum masasini ben aklima bile getirmedim
malum avret yeri açik kafamizi kapatsak nolacak ki :KK45:

ya ben o işi hiç hesaba katmadım sanki açıkmışım gibi pijamaya uygun taç arıyorum
hastanede annemle eşim oluacak belkide rahatlıgım bundandır
yinede çantaya koyuyum birkaç tülbent
koridorda falan yürürken lazım olur

sen bu saatlerde olmazdın buralarda pek. çocuklar okulda mI? bırakma alma işlerin bıttı mı?
yok kiz bitermi benim isim : )
simdi gidiyorum çocuklari almaya,esim oruç turuyor kahvalti derdi yok, çocuklarada dunden yemek hazirdi ondan rahat takiliyorum buralarda
daha kendimde bisey yemedim , çocuklari alip geliyim de kahvalti yapicam yoksa açlikdan bayilicamm

Kızlar 32. haftada rapor alanlara bi sorum olacak :) Doktor raporu yazıyor sonra doğum parasını almak için biz biyere başvuruyomuyuz yoksa sgknın kendi sistemine düşüyo mu :KK35:

B
ben bildiğim kadarını yazayım. plasentanın rahme yakın olması riskli gebelik sınıfına giriyormuş. benimde 5 aylıkken gittiğim kontrolde plasentanın rahme yakın olduğunu 1-2 haftaya kadar yukarı çıkabileceğini söyledi doktorum. çıkmazsa stres yapılacak bir durum olmadığını, kanama olabileceğini, kanamam olursa hemen doktorumu aramam gerektiğini, ve normal doğum olamayacağını söyledi. plasenta rahim ağzını tamamen kapatmış olsaydı o zaman daha riskli olabiliyormuş. plasentanın tamamen rahim ağzını kapattığı durumda kanama olursa bunun sonucu da bebek hatta anne ölümlerine kadar gidebileceği de internette yazıyordu. bence bi defa çevrende sürekli iyi duyumlar aldığın bi doktordan randevu alarak bi görün bakalım ne diyecek.
ama plasentanın aşağıda olması bebeği özürlü yapıyor mu o konuda bilgim yok.

ayrıca bizim plasentamız doktorumun dediği gibi 1-2 hafta sonra yukarı çıkmıştı. şimdi her şeyimiz normal seyrinde devam ediyor.

umarım seninki de çıkmıştır.
Baska doktorada gittim ama operator perinatolog degil o problem yok dedi yakin ama muhtemelen yukari cikacak dedi ben 27haftaligim cnm rahim agzina 1cm yakinlikta36 haftayi gorsem sorun yok 33.haftada yukari cikanda varms nasip biraz cikmazsada sezeryan mecbur

Yo ben daha mantıklı buluyorum kendimi, eskiden kendimi düşünmezdim bu kdr, şimdi bebeğim olduğu için daha dikkat ediyprum haliyle, hep karşıdakinin gönlünü yap başına çıkar
son zamanlarda hepımızde duygusallık tavan yapmış.

Kızlar 32. haftada rapor alanlara bi sorum olacak :) Doktor raporu yazıyor sonra doğum parasını almak için biz biyere başvuruyomuyuz yoksa sgknın kendi sistemine düşüyo mu :KK35:
işyerine raporu bildiriyorsun. onlar sistemden girişlerini yapıyor. (4a için yazıyorum)
sonra raporun bittikten sonra hastanenin evrakları ve raporunla birlikte ssk ya gıdıyorsun.

Haklısın canm
Gerçekten kaçıyorlar bizden. Bunu daha babalık bilinci oturmadı diye düşünüyorum. Ayrıca Bu onları tanımak değil bence. Sadece onların da ruh halinde biraz değişiklik oluyor olabilir ve sanki kendilerini şimdilik boşlukta hissediyorlar gibi düşünülebilir.

of yaa sabah kalktım dilimde 4 tane aft çıkmış ne yaptıysam geçiremedim şunları
inşallah doğduktan sonra çocuğumada geçmez kalıtsal olarak :KK43:

ilacı var kenacort diye ama onu sürme, kortizonlu olduğu için hamilelere önerilmiyor. acısı uyuşana kadar günde 2-3 defa tuz bas parmağınla da tut orada. acısı geçince öyle bekle, kısa sürede geçiyo.
bir aft uzmanı olarak yardımcı olmak istedim...

hoş geldin Özlem.
nasıl belli oluyor doktor mu karar verıyor şu gun olur dıye. yanı 12-13 gun önceden mı olacak. o zaman benımde 26 ocak oluyor.
biz iyiyiz bir iki kişi rahatsızlık yaşadı ama ıyı sayılırlar şimdi.
yaprakgülden haberın var mı o nasıl?
saol cnm ıyıyım işlerim cok yogun kusura bakmayın. benım zorunlu sezeryan olcagı ıcın tarıh ıstedım oda verdı.. 38+2 de alınmıs olacak yanı kısmetse.. evet yaprakgulle son kontrolde yuzyuzede gorusme fırasatımız oldu cok sukur ıyı bır sıkıntısı yok.bıde ıkız masallahı var... rahatsızlık gecıren arkadaslara gecmıs olsun ınsallah bırseylerı yoktur allah saglıkla kavustursun hepımızı...

Oh iyi iyi biraz dinlenme imkanı olur inş, kanama yorgunluktan olmuş hayatım dinleniyorum ben de artık , kimse cok yormasın kendini gerçekten dikkat edelim
sevindim canim, insallah bi sorun olmaz , kanamanin sebebi neymis ki
geriyi okuyamadim valla yazdiysanda kusura abkma

bende iyyim sukur, dun dr a gittim ultrason yapmuyoalrda altdan muayende açilma falan yok dedi
size bakip gaza geldim yavas yavas çanta hazirliyorum,cumayi bekliyorum bide dort gozle çocuklarin okulu 15 gunlugune tatile girecek, her sabah uyanip okula gitmek zorunda olmuycam 15 gun boyunca : )

merhabalar kızlar uzun zamandır okuyup yazamıyorum herkes ıyıdır umarım... sezeryan gunum bellı oldu 3 suıbata nasıpse dogurcam kuzumu...
Ay hayırlı olsun :)Darısı bizim başımıza benim doktor hiç bahsetmiyo daha hiç konuşmadık sizinkilerde öyle mi:anneadayı:

Evet canm çalışıyordum her seye yetişiyordum Aklımca:) ama ööle değilmiş :) hayaller Paris gercekler Eminönü oldum , serbest çalıştığım için gitmeme şansım var şimdlik
Gecmis olsun canim ben de gec gordum. Sonra yazdm ama girmusken tekrar yazayim.
Calisiyodun di mi sen de. Bu durum olunca mi ayrildin.

Bir de kış ayı ya insan sabahları daga çok uyumak istiyor. Akşam mümkün olduğunca erken yatmaya çalış canım. Hatta gün içerisinde zaman bulabilirsen de uyu bari.
En gec 9:30 gibi uyuyorum zaten :) 10 u gördüğüm çok az :) zavallı kocis onu da kendim gibi tavuk yaptım :)

Gunaydiz kizlar herkese ben son bir haftadir sabah kahvaltida iki tane kaynamis yumurta yiyorum acaba bir zarari olurmuki cok seviyorum cunku agir gelirmiki :KK54::KK54:

Back
X